Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 258
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 1 875
И мен ме няма, но за това пък Alexandrova я има в няколко варианта. Grinning

# 1 876
  • при късмета
Тази игра на H&M не знам дали е пускана.
https://kids.hm.com/?utm_medium=publ&utm_source=facebook& … g&utm_term=bg
Най-отдолу има бутон "към играта"

Какво е нужно за играта на циф, може ли линнк?

# 1 877
  • sofia
Тази игра на H&M не знам дали е пускана.
https://kids.hm.com/?utm_medium=publ&utm_source=facebook& … g&utm_term=bg
Най-отдолу има бутон "към играта"

Какво е нужно за играта на циф, може ли линнк?
  Регистрация и да се даде глас за някое от предложенията, ето линк https://cifcleans.bg

# 1 878
  • Велико Търново
И мен ме няма в Циф и така и не разбрах трябва ли да гласувам наново за другата седмица или участието е до края 🙄

# 1 879
И мен ме няма в Циф и така и не разбрах трябва ли да гласувам наново за другата седмица или участието е до края 🙄
И аз това не разбрах, за това реших всяка седмица да гласувам. Така поне съм сигурна, че участвам в следващото теглене.

# 1 880
  • Велико Търново
И аз това не разбрах, за това реших всяка седмица да гласувам. Така поне съм сигурна, че участвам в следващото теглене.
Да🙂 Но мисля, че можеше само до три пъти да се гласува, а играта май е по- дълга

# 1 881
  • при късмета
Благодаря за линка!

За гласуването в правилата пише това
Цитат
Всеки участник ще може да гласува само три пъти и да предложи само три локации. Гласовете са видими в реално време.
и нищо друго. До сега ги четох и аз не можах да разбера. Не са конкретизирали и може би гласуването си е в системата и важи за целия период

# 1 882
И мен пак ме няма в Циф.

# 1 883
Аз вчера получих мейл от Циф,че поради сигнали за злоупотреба искат да потвърдя гласа си. Хубаво е,че следят,но дали ще има ефект не знам.

# 1 884
  • София
А играта на Каменица веднага ли показва дали си спечелил червено хладилниче или всеки код участва в играта за всички тегления до края?

# 1 885
  • Русе
Мейл и аз получих, наистина е хубаво да се следят тези неща.
Валя, кодовете участват до края, не хвърляй етикетите Simple Smile

# 1 886
А, някой гласувал ли е повече от три пъти в Cif? Мен не ме пусна повече.

# 1 887
Колко регистрации имате в Туикс,имали спечелили кафе машина ? На каква цена купувате туикса и от къде ?

# 1 888
  • София
Колко регистрации имате в Туикс,имали спечелили кафе машина ? На каква цена купувате туикса и от къде ?

аз имам 2 вкарани кода, рядко хапвам десертчета...но не виждам от къде да си следя броя регистрирани кодчета, някой може ли да помогне? - редактирам се, намерих!  то с големи букви е бутончето, ще ми избоде очите Grinning Grinning Grinning
Иначе малък Twix днес си купих от квартално магазинче за 0,90 лв., вероятно има и по-добри цени...

Боря се за хлебопекарна, отдавна искам да си взема, но знам че мерака ще ми мине бързо и не ми се влагаха пари. Затова сега регистрирам кодчета с надежда Simple Smile Simple Smile

Честити награди на всички и успех в игрите!

# 1 889
  • Под Слънцето
Хора, до кога се води 1ва седмица на своге-то, че не мога да видя от телефона сега

Общи условия

Активация на акаунт