Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 681
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 2 190
Какво става с минихладилниците на Каменица? Печелите ли?

# 2 191
Аз имам регнати 16 кода и нищо до сега. Confused

# 2 192
  • София
Няма как да си сменя номера,защото стария не съществува и няма как от него да пратя смс.Освен това след като адреса ми съвпада,като ми звъннат и не ме намерят,не се ли оставя бележка от куриера във входа да отида в техен офис
Няма да тръгне никой към адреса, докато не се свържат от кола с теб по телефон. Искат да се потвърди адреса за доставка и да те информират, че ще трябват лични данни. Звъняли са ти /вероятно/ и не са се свързали с теб - няма начин да пратят пратка към някакъв адрес, след като телефона не е валиден (реално и адреса може да не е валиден, те как да знаят). Всъщност и всеки куриер иска телефон на получател, за да го уведоми, че ще го посети, а трябва да го получиш лично точно за да си попълниш личните данни в служебната бележка.
Може да пробваш да смениш телефона и да поискаш да ти ги доставят на него, но може и да не стане, наистина в потвърдителния мейл пише да си провериш личните данни. Във всеки случай - опитай, не пречи.

Не ме изтеглиха туикс, а съм с 30 кода....мръннн

# 2 193
  • Велико Търново
Снощи и аз имах късно похождение до магазина- допи ми се бира и заради играта реших да си взема Каменица. Ма тя вярно много гадна бе 😁 Ама нейсе, изпих я и днес вкарах кодчето 🍀

# 2 194
15 кода на София мел и само 1 престилка, спирам и без това и миналата година не спечелих нищо от тях.Чакам възглавница на Милка от 10.02, но ни вест ни кост.

# 2 195
  • Стара Загора
За да си оправя счупеното настроение сутринта опитах да регистрирам Пепси и спечелих 2х2л пепси Simple Smile Най-малката , но все пак награда.
Хубав и слънчев пролетен ден на всички Innocent Nature High Brightness

Честито! Спечели MУЛТИПАК PEPSI от играта "Спечели с PEPSI. Изживей финала."Обади се до 5 дни, за да предявиш наградата на тел. 024191255 или 0898150555 (по тарифен план). Пази капачките с кодове!

# 2 196
Момичета, да предупредя че като се стопли почват дс се завъждат молци и други гадини, които много обичат брашно и нищо не ги спира. Миналата година цял неотворен пакет лимец изхвърлих, изяли найлона и влезли да мътят. А с брашното редовно имах проблеми.
Своге не са ми одобрили още снимката, чакам Калиакра. Макар че и там сигурно има хиляди участници.

# 2 197
На Милка печелившите от вчерса не ги намирам. Дали не са ги пуснали?

# 2 198
Милка
    29.03.2018 г.
    1. 0877577XXX
    2. 0892955XXX
    3. 0898882XXX
    4. 0877465XXX
    5. 0899981XXX

# 2 199
Момичета, да предупредя че като се стопли почват дс се завъждат молци и други гадини, които много обичат брашно и нищо не ги спира. Миналата година цял неотворен пакет лимец изхвърлих, изяли найлона и влезли да мътят. А с брашното редовно имах проблеми.

Непоискан съвет, баба ми винаги слагаше хубаво измит стоманен пирон вътре в брашното, за да не завъжда гадинки. Нямам обяснение дали и как помагаше това, но не ви пречи да опитате Wink
София мел - 10 кода - 1 престилка /дойде хубава е, но е късичка Laughing/
Милка възглавницата от 10.02 пристигна, но тези от 20.02 и 27.02 никакви ги няма
Успех на всички

# 2 200
  • sofia
А с Бондюел какво стана-нищо !

# 2 201
  • Под Слънцето
Никъв хладилник не мога да спечеля Sad  219 кода на 7 тел. номера...

Зеленчуците ги дебна от вчера през  час, нищо няма...

# 2 202
И Бондюел нещо се ослушват, няма печеливши.

# 2 203
219 кода ..бирен фест ли ще организирате?

# 2 204
  • Под Слънцето
Завиждаш ми нещо ли ?  Joy Аз не пия никъв алкохол. Но има кой да пие- половината махала се налива с таз бира заради мен  newsm64

Общи условия

Активация на акаунт