Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 704
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 2 205
Ето на това се казва солидарност - хвала на такива съседи Grinning

# 2 206
А хич..бира не пия почти ама тия хладилници ги има по 70 лв в продавалника..
Аз силно се колебая дали да не си купя тая хлебопекарна видях я за 130 лв и да спра
с влаченето на торби брашно .

# 2 207
Все си мисля, че Русинови и Смилови ще пуснат своите за продажба.
Така, ако си купим от тях, можем спокойно да казваме, че са от София мел Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 208
Аз съм забелязала, че в някои заведения бързат да приберат капачките, защото уж така трябва, а то заради кодовете.
Даже преди време една сервитьорка ми се сопна, след като помолих да ми я остави.

# 2 209
Търся за размяна непечеливши кодове пепси . Пишете ще се разберем нещо Simple Smile

# 2 210
  • София
Аз съм забелязала, че в някои заведения бързат да приберат капачките, защото уж така трябва, а то заради кодовете.
Даже преди време една сервитьорка ми се сопна, след като помолих да ми я остави.
И аз обикновено поучавам сервотьорите, че бирите се отварят при мен, на масата и капачките се оставят. Една сервитьорка веднъж ми се сопна, че ако си я искам, ей сега ще си ми я донесе - викам - е, сигурно имате цяла кошница с непечеливши, от която да ми донесете и десет, не една, ама не знам защо като ме гледата така ме взимате за толкова тъпа, че да приема подобна оферта  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 211
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Търся за размяна непечеливши кодове пепси . Пишете ще се разберем нещо Simple Smile

Вече веднъж писа....Не е необходимо да е през пост.
Може ли линк за играта на STARS   Praynig

# 2 212
Захарче, заповядай Grinning
https://www.fashionista.bg/

# 2 213
# 2 214
Така, пристигнаха и вторите тигани, куриера пак си взе служебната бележка. Исках да направя размяна код за бележка, но той не се съгласи Simple Smile . Много тигани разнасял, винаги връщал бележката. Не спорих много и без това трябва да се свързвам със София Мел, заради предните.

# 2 215
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Благодаря ви  Hug

# 2 216
Здравейте!Да се похваля и аз вчера счупих дългосрочния си карък с 3 награди от играта на Пепси.Регистрирах три кода на различни тел.номера и спечелихме цялото семейство по 1 награда-тениска,ключодържател и мултипак пакет.Засега при СофияМел 5:0 резултат,в Калиакра 3:0 .За Своге се колебая още,поради редицата неуредици за които писахте.....Късмет на всички желая занапред!

# 2 217
  • при късмета
Така, пристигнаха и вторите тигани, куриера пак си взе служебната бележка. Исках да направя размяна код за бележка, но той не се съгласи Simple Smile . Много тигани разнасял, винаги връщал бележката. Не спорих много и без това трябва да се свързвам със София Мел, заради предните.

Абе тоя малоумен ли е? Защо не го попита как документ с твоето ЕГН би бил за него или за София мел, като те вече разполагат с данните, щом са я издали. По-добре звънни в офиса и разходи куриера да ти донесе и двете бележки наведнъж, за негова сметка. Нали вече няколко човека казаха, че при куриера е изяснено кое е обратния документ и се връщали за кодове след ден два. Само този ли не е разбрал?

# 2 218
  • ЛОВЕЧ
Днес ходих до НАП  и подадох декларация за прословутото кафе с неизрядната /не по образец 4/ бележка.Служителката провери и нямаше данни от Престиж за това кафе,че трябва да плащам,но аз го декларирах и платих да не го мисля.На въпрос какво мога да направя ,че бележката не е по образец ,отговора е нищо и това е./каза поне е упомената сумата и това беше/

# 2 219
  • Русе

Абе тоя малоумен ли е? Защо не го попита как документ с твоето ЕГН би бил за него или за София мел, като те вече разполагат с данните, щом са я издали. По-добре звънни в офиса и разходи куриера да ти донесе и двете бележки наведнъж, за негова сметка. Нали вече няколко човека казаха, че при куриера е изяснено кое е обратния документ и се връщали за кодове след ден два. Само този ли не е разбрал?
Понеже ходих до офис да си взема наградата, та наблюдавах жената, та тя виждаше , че има обратен докумнет още на нейния си лист, но не вижаше точно какъв. Когато "цъкна" с онова чудо върху баркода н а нейния документ , й се отвори прозорец, в който ясно беше написан самия код, буква по буква. Извода- жените по му разбират SatisfiedSatisfied Дори не ми е отваряла кашона.

Общи условия

Активация на акаунт