НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене част, 121

• 131 390
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Айнщайн, не може само два реда да драсеш. Дай снимка! При теб разликата след започване на спорт трябва да е "уау"

# 181
Аз също продължавам да подържам 55,5кг и съм доволна.Имаше кости в магазина, пак ти благодаря Амур.Направих бульона и стана фантастик, буквално замества едно хранене.Поне мен ме засища Simple Smile

# 182
Най-после намерих зехтин, който да не ми горчи. Ако някой се интересува, казва се Дон Карлос- испански е. Взех зеления етикет.

http://www.doncarlos.ie/olive-oil.htm

# 183
  • Варна
Айнщайн, не може само два реда да драсеш. Дай снимка! При теб разликата след започване на спорт трябва да е "уау"

Мислех,че ще ми се размине без снимка хаха Joy Ще кача утре ако не забравя.Иначе имам да стягам тялото

# 184
Миналата седмица в "духът на здравето" от "Преди обед" разискваха нашия режим.Гост Милко Георгиев, кондиционен треньор. Всичко хубаво ама като изтърси, че закусва с 15 сурови яйца щяха да ми изхвръкнат очичките Satisfied Най - вероятно отказа мераклиите да започнат режима. Хубаво беше че подчертаха,че за вредата от хелестерола все още се води хипотеза. И очевидно недоказана!  
http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/duhat-na-zdravet … noto-hranene.html

# 185
Мен Милко Георгиев ме запали по този режим на хранене на времето.

# 186
  • София
И мен. Малко е краен, откакто го помня само яйца си яде, но пък е железен Simple Smile

# 187
  • Бургас
Той Милко си е такъв. Малко стряскащ докато му свикнеш.
Дано си поднови изявите в медийното пространство, разбрах, че се е върнал. Голям пич!

# 188
Да, съветва една трета от храната през деня да идва от яйца. 15,20 сурови яйца на закуска леле! Той си предупреди че е екстремен Grinning Интересно им беше интервюто.

# 189
Здравейте! Направих си регистрация в хронометър. Може ли да ми кажете колко време услугата е безплатна,и каква е ц;ената след това?

# 190
Много съм доволна от днешното теглене - 6кг за 2 масеца и половина. Като знам колко трудно се свалят малко килограми съм изумена колко лесно и бързо стана. От 60кг на 54кг  Hands Raised Hands По принцип не знам дали има нещо общо (а може и да казвам голяма глупост) но знам че живитинските продукти са препоръчителни за моята кръвна група 0+. Може и за  това да ми пасва така добре  режима.

# 191
  • Бургас
Съни, поздравления! От 60 кг. надолу най-трудно се сваля. Браво!

# 192
Браво, Съни! При мен за месец и половина кантара не мръдва, е на см съм свалила, но ми се щеше повечко.

# 193
И при мен втория месец нямаше нищо, нито грам и изведнъж 2кг надолу.

# 194
Привет, минавам да ви пожелая Светли празници с любимите хора BowtieKissing HeartHug И...
Скрит текст:
Ако има перничанки: в Лидл е намален бекона с 38 % (10,80 кг.), а в Кауфланд Авокадото е на 1,50 бр.

Общи условия

Активация на акаунт