Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-25

• 101 372
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Колко реално може да се вземе :2 ст. -60 кв. 2 балкона панел кв. Х.Димитър с кухня по поръчка с усвоен балкон с ел. уредите//печка съдомиялна пералня../ , сменени врати и прозорци< ламинат и латекс?

# 391
Започват строеж в Трошево, цени от 650е,   Стоунхард се казва сградата. Не си спомням дали сте го коментирали вече. Под МОЛ а навътре в квартала.

# 392
  • Варна
Говорихме. Сградата мисля, че не се казва така, има сайт stonehard.bg където се предлага. Там пише и цени От 629€, и че било без комисионна...

# 393
Мами сигурна съм че много е коментирано но да попитам и аз.
Как да процедирам ако искам да купя жилище продавано чрез брокер, и същия този брокер иска комисионна и от мен, без да съм му искала услугите ?

# 394
  • София
Всъщност вие му искате услугите. Той ви свързва със собственика на имота.

Ако успеете да идете на оглед без да минавате през брокера, не му дължите нищо. Или идете със собствен брокер, така ще платите само на него.

# 395
Мами сигурна съм че много е коментирано но да попитам и аз.
Как да процедирам ако искам да купя жилище продавано чрез брокер, и същия този брокер иска комисионна и от мен, без да съм му искала услугите ?

Пращаш колежка да го види и вземе координати на продавача, и дано не е в чужбина и да действа с екслкузивен договор.

# 396
Започват строеж в Трошево, цени от 650е,   Стоунхард се казва сградата. Не си спомням дали сте го коментирали вече. Под МОЛ а навътре в квартала.
Това цени ОТ, не ми харесва. Сигурно има 2 ателиета на 650е/м2, а читавите ще са на 750 преди копка. Crossing Arms

# 397
Много съм далеч от тези неща.
Мислех да им заявя че ще продължа да работя с адвокат. За сега нямаме никакви договори, просто един оглед.

# 398
Говорихме. Сградата мисля, че не се казва така, има сайт stonehard.bg където се предлага. Там пише и цени От 629€, и че било без комисионна...

За сградата на Червенков ли става въпрос?

# 399
Артекс са купили терена, който е непосредствено до метростанция Г.М. Димитров - автомивката до спирката в посока Дианабад. Ще строят 15 етажна сграда "Динамика" - абсолютно подходящо име за мястото, на което се намира. Satisfied

# 400
Ползвала съм автомивката, удобно е
Но за живеене нз, твърде динамично ми е, май?

# 401
Твърде оживен булевард за живеене, според мен. Но пък явно има хора, които не ги притеснява.

# 402
7-8 минути висене на кръстовището е достатъчно за дращене в гърлото.

# 403
stonehard.bg

Тези не са строители...сайтът им веднагта те свързва с брокерите на луксимоти

# 404
Много съм далеч от тези неща.
Мислех да им заявя че ще продължа да работя с адвокат. За сега нямаме никакви договори, просто един оглед.
А,подписа ли преди огледа,един  лист,?

Общи условия

Активация на акаунт