Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-25

• 103 564
  • 749
  •   2
Отговори
# 195
Скоро ми споменаха за там, но забравих. Фирмата звучеше като фамилно име на човек, споменаха ми цени от 750евро на зелено.

# 196
Скоро ми споменаха за там, но забравих. Фирмата звучеше като фамилно име на човек, споменаха ми цени от 750евро на зелено.

Узунов?

# 197
Не. Узунов с достатъчно голям проект се е захванал. Ще попитам тия дни /само да не забравя/ и ще пиша.

# 198
  • Варна
Здравейте, аз също се интересувам от въпросната сграда в Трошево. За сега намирам цени и разпределения само на сайта на една агенция за недвижими имоти. Ако някой има допълнителна информация ще съм много благодарна Simple Smile

# 199
Аз току що разбрах и строителя. Червенков! Wink Ще почерпите. Stuck Out Tongue

П.П. Имайте предвид, че точно там е 'пътя' на самолетите, тия които кацат не са толкова страшни, но излитащите...скоро бях на оглед в района, случи се така, че имаше и излитащ самолет - направо краката ми се разтрепериха от шум и вибрации. Grinning

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 12:16 от Мартин Димитров_545829

# 200
  • In transit
В блока на Марешки има доста празни апартаменти.  Знаете ли дали се продават или си седят за инвестиция?

# 201
А кой е блока на Марешки?

# 202
А кой е блока на Марешки?

До Макдрайв.

# 203
  • Варна
Много благодаря на Мартин за информацията Simple Smile От скоро търсим апартамент в Трошево, Младост 1 и близките райони. Още се опитваме да се ориентираме в обстановката, та вашите мнения са ми много полезни

# 204
Много благодаря на Мартин за информацията Simple Smile От скоро търсим апартамент в Трошево, Младост 1 и близките райони. Още се опитваме да се ориентираме в обстановката, та вашите мнения са ми много полезни

Някакъв сайт на Червенков има ли?

# 205
Dream Team - сайт и аз не видях. Има някакви телвфони из нета, може да се звънне директно, докато се уцели точния, да се отиде след това до офис и т.нат.

Antoinetka - малко по-нагоре /над Lidl и Kaufland/ също ще се строи сграда, началото трябва да е много скоро...

# 206
  • Варна
И аз не виждам сайт, но в началото на седмицата ще потърся. Мартин, някъде по 3ти Март ли имаш предвид? Лидл и Кауфланд са ми психологическата граница ... надолу от тях е ок , нагоре - не Grinning 3ти Март ми е граничен, така че ако е нещо хубаво мога да разширя обхвата Simple Smile Между другото строителите на Виста парк ще започват нова сграда скоро, зад дом Младост, на полянката, която остана срещу депото. Казаха, в началото на април да се обадим за повече информация. Но района не ми е много на сърце. Строителя на Каравела има проект за сграда до тази на Явор и Металекс в Младост зад ОМВ, но от
3 седмици ми казва да се обадя другата за цени и разпределение

# 207
И аз не виждам сайт, но в началото на седмицата ще потърся. Мартин, някъде по 3ти Март ли имаш предвид? Лидл и Кауфланд са ми психологическата граница ... надолу от тях е ок , нагоре - не Grinning 3ти Март ми е граничен, така че ако е нещо хубаво мога да разширя обхвата Simple Smile
Че то над 3ти Март са лозя, като изключим В-не 4. Района е силно подценяван, но и там цените вече са високи.
Марти, скоро ходих до Лидъл и огледах...мястото е хубаво и наистина западните ще са добри, защото на юг ще гледа точно в паркинга на Лидъл, а на изток има сграда.
Тоя Червенков какъв е и от кога строи...

# 208
Ще се пада горе долу срещу Виста парк, само че от страната на Кауфланд. Покрай ОМВ явно ще се строи доста, аз знам за още една сграда, която ще е до тази на Металекс, все още не е напълно готов проекта.

Ако искате повече информация - на лично, че знам ли кой чете тук. Simple Smile))

# 209
  • Варна
Да, точно Възраждане 4 имах предвид, в този район не ми се живее. Не казвам, че е лош, просто нали знаете .... психическата нагласа Simple Smile над ОМВ много ще се радвам ако можем да се класираме. Според вас близостта на канала би ли създала неудобства на живущите ?

Общи условия

Активация на акаунт