Mango online магазин-12

• 97 829
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
  • Popovo
Привет!Днес получих жадуваното яке, наистина е перфектно, но................... ми е голямо за съжаление, и в бюста, и в ръкавите, абе стои ми като подарено..Просто ще ревна.Ако някой го харесва да драсне.Размер М .Взето е за 160 лв.
https://shop.mango.com/bg/women/jackets-biker-jackets/buttoned-l … n=1&s=prendas

# 211
  • Popovo
Привет!Днес получих жадуваното яке, наистина е перфектно, но................... ми е голямо за съжаление, и в бюста, и в ръкавите, абе стои ми като подарено..Просто ще ревна.Ако някой го харесва да драсне.Размер М .Взето е за 160 лв.
https://shop.mango.com/bg/women/jackets-biker-jackets/buttoned-l … n=1&s=prendas

Не мога да редактирам, искам само да допълня, че цветът на якето е черен.

# 212
Някой има ли следния проблем - в количката ми се мъдрят неща за 1000 лева и максимум артикули, които изобщо не знам как са се озовали там. От съпорта ми върнаха всичко на всичко един мейл да съм изчистила бисквитките (грам не помогна). Та идеи какво да направя? newsm78 За първи път ми се случва такова чудо! А то продължава вече почти месец (или поне тогава го забелязах).

# 213
  • Popovo

Якето утре ще пътува към новия собственик.

# 214
  • гр. София
Кристи, аз само през телефона успявам да изчистя количката и тогава се отразява и на компютъра. Не знам защо така.

# 215
Имате ли наблюдение колко време се обработва поръчката?

# 216
Благодаря, Шоки, ще пробвам. Ако си уцеля паролата Joy

# 217
  • гр. София
На  следващия ден получавам мейл, че е шипната, а на по-следващия и тракинг номер.

Да дам отчет - върнах роклята на 20-ти вечерта, днес получих мейл, че ми е прието връщането, а на тракинг номера от БГ пощи ми излиза до 21-ви когато е напуснала БГ. За колко време ще възстановят паричките?

# 218
Моята от 25-ти от основния сайт още се обработва. Искам си я преди 5-ти, преди морето )))).

# 219
# 220
  • София
Имам го в бяло, в XS. Само че го купих от Фешън дейс много отдавна. Хубав е.

# 221
Дами, да ви питам как се пишка с такъв гащеризон? Харесвам много такава дреха, но проблема с тоалетната винаги ме е спирал да си купя.  Rolling Eyes

# 222
Ами.. събличаш се гола общо взето Grinning

# 223
  • Бургас
Имате ли някакво забавяне на поръчки от аутлета?
Моята е от 18.06 сутринта, изпратена на същия ден. Все още не е влязла в БГ. Толкова дълго май не съм чакала до сега.

# 224
  • София
Ами.. събличаш се гола общо взето Grinning

Този се закопчава отпред и не е трудно, няколко копчета и смъквам надолу. Има едни с копчета отзад, те са ужасни. Не бях обърнала внимание и получих такава рокля от Манго. Ако си сам, няма обличане и събличане. Не знам какво да я правя, не мога и да я върна вече, защото имам навик да сменям копчетата с по-хубави.

Общи условия

Активация на акаунт