Бихте ли напуснали половинката си,ако..

• 56 620
  • 1 022
  •   1
Отговори
# 1 005
Контеса, аз имам метла. Имам и тиган. С кое да услужа?  Mr. Green

И с двете, ако може!

Ако е два метра,може,но щом е от Пловдив едва ли е повече от 170-175.
Това за мъжа й на Сирен ли?
И мм е оттам и са един ръст с нейния уж-190см, но не пусна снимки да сравним телосложения. А на думи няма как да повярвам ей така.

# 1 006
  • Наблизо
Да,за нейния спрямо килограмите които е споделяла явно тук.Не вярвам да е 190 см.Макс 180 и пак 120 кг няма да стоят добре.

# 1 007
И без снимки всичко над 90 килограма е много на този ръст. По-добре да ни пощади и да не пуска снимки.

# 1 008
Що пък да не е 190?
Обаче пак са много 120.
Мъжът ми е стигал до 115, на ръст 192, ами имаше шкембе. Иначе крака и ръце бяха ОК.

# 1 009
И като имаше само шкембе ти го изостави заради това ли?

Признавам си, че ако човек възприема другите почти изцяло или само въз основа на кг то много ще ми се промени мнението за интелигентноста и нивото му.

# 1 010
Разделихме се не само заради това.
Но факта, че освен другите неща, се беше запуснал, имаше своята роля.

# 1 011
  • София
ММ е 190 см и 103 кг, няма шкембе. Но от 110 до 103 стигна с много тичане във фитнеса. На 110 нямаше шкембе, краката му бяха по-мощни. А аз съм от Пловдив и съм 179, защо смятате, че мъжете от Пловдив са масово по-ниски от мен?

# 1 012
  • Наблизо
Защото сме ги виждали,ти си жена.В Интер на истината жените на Юг не са ниски в голяма част.

# 1 013
Мм е 107кг в момента, но до лятото ще е паднал под 100. Не защото ми пука и го гоня с кантара и диетите, а защото ще има много работа пак и винаги отслабва значително когато е в такъв режим.

Общо взето варира с 15ина кг според сезони и заетост.
Шарки, и аз се изненадах, че мъжете били ниски, но си зависи от средата все пак.
И ти си била баш с моя ръст Wink

# 1 014
  • Наблизо
И аз ви гоня,малко по ниска съм.

# 1 015
Аз съм гномчето на форума, споко. Grinning Знам, че пиша как съм 160 см, но....
.....реално съм 159.5 см. Grinning

# 1 016
Контесата явно не страда от този факт, но все пак не разбирам защо твърдите, че да си дебел не е проблем?
Ми проблем е. Здравословен и то не малък.

Според мен,всяко залитане в една или друга крайност, както и пристрастяванията са психически проблем!

# 1 017
Relaxed Е, хайде, хайде, кой гледа шкембета и ръст, когато съпругът му е надарен...природно, ако ме разбирате.Relaxed

Дай, боже , всекиму! Амин!

# 1 018
Хм, дължината на природната забележителност трудно ще надвиши радиуса на шкембето, а това я прави не особено полезна.

# 1 019
Хм, дължината на природната забележителност трудно ще надвиши радиуса на шкембето, а това я прави не особено полезна.
Хаха, не мога просто. Днес сте в апогея си. Петъчно го подкарахте ..

Най- ерогенният орган се оказва не бицепса, а мозъкът Wink

Общи условия

Активация на акаунт