Звездни компромати - 354 част

• 91 130
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Йотова не е нужно да е слаба и красива, просто да не изглежда смехотворно. И за другата важи същото. Но те просто толкоз си могат. Не знам какви протоколчици имаме и толкоз ли е трудно да се стиковат помежду си, па като ще са по дантелени нощници, поне да са им различни...
Всичките ни жени политици ми изглеждат или зле, или смешно.
Една не се сещам за свЕт.
Надежда Михайлова беше по едно време добре, но в момента е гротеска с надути джуки и буклички.
Мая Манолова... ама и тя предобря с грима, а и тоалетите понякога са кичозни, но има и добри попадения.

# 226
  • Пловдив
 Верно са като на ромска сватба. От българските жени политици с тяхното телосложение могат да вземат пример от Лиляна Павлова и Кристалина Георгиева. Костюми да облича Радева не рокли, да и подчертаят липсващата талия.

# 227
На Ни Лото що така странно и стои гърдата?
https://instagram.com/p/Bf5Zfv1h1mA/
Увлякла се е с баданарката.

# 228
# 229
Не ми прилича на бременна сякаш..

# 230
Камерън е толкова красива на червения килим, а такава повлекана в ежедневието Disappointed

# 231
  • София
Интересно ми е Министърката в кое лично качество е на Оскарите? Има принос към киноиндустрията, за който не знаем ли?

# 232
  • София
Е, как - сега й е паднало на жената да прави (около)светски пътешествия на държавна сметка! Да покаже що е то държавен туризъм буквално!

# 233
Сигурно агитира холивудски звезди за ласт минит оферти за Банско.

# 234
  • София
Не би трябвало да е с държавни пари, все пак е подчертала в статуса: "За мен е огромно удоволствие да пpиcъcтвам за втоpа поpедна година в лично качество на цеpемонията..."
Освен да си плаща, има такива услуги.

# 235
  • Sofia
Не би трябвало да е с държавни пари, все пак е подчертала в статуса: "За мен е огромно удоволствие да пpиcъcтвам за втоpа поpедна година в лично качество на цеpемонията..."
Освен да си плаща, има такива услуги.
Така мисля и аз,че това е смисълът на изричнното наблягане на лично...ама чак пък качество  Mr. Green.Демек, отишла е на собствени разноски за личен кеф. Ама кой знае как е ,аджеба  Whistling

# 236
Хм - там нямаше ли татко, съпруг, обществени поръчки някакви... Лични все работи, да.
 Президентшата се опитвах да оправдая някак. Но си мисля вече, че няма смисъл. Да не излезе и тази рокля няколко хилядарки.  Че като гледам Салма Хайек все облечена в Гучи и там колкото повече кич- толкова по- скъпо...

# 237
Нали на Оскарите има наети лица, които да пълнят свободните места в залата.
Може министърката да е отишла да припечели някой лев допълнително. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 238
Стана ми и на мен интересно, какви точно "лични качества и данни" се искат за церемонията, особено ако си БГ политик?? Почти невъзможно е за простосмъртен да се нареди в залата на самата церемония. Билети не се продават, да не говорим, че само номинираните звезди са над 150броя, а дори и те нямат право да доведат неограничен брой придружители, майки, баби, сестри и т.н. гаджета и деца. Колкото по-назад в класацията/лист са; А, Б, и др., толкова по-вероятно е и сам самички да отидат.Не всеки е Брад и Лео. Както и в сядането по редове, така и тук всичко си има холивудска йерархия, ние искаме любимците си на първи ред все пак, а не някакви измислени Де- листовци. Последните години, покрай борбата за различни права, пазят допълнително и места за- жени и актьори от...не знам как да се изразя, че да мине за достатъчно полит.коректно, но да кажем за такива с афро, азиатски, латино и намсикъв произход. Може и тази година да гледаме неизвестни актьори на първи ред, защото от холивуд трявя да ни  убедят, че не са долни расисти и гнусни сексисти, или сексуални хищници, което ние и без това си го знаем...Satisfied
След запазените стотици места за актьорите, се пазят и места за, кметове, финансови донори, дарители, ветерани някакви си, а те са огромен брой. След това, всяко студио с филми в номинация, получава  определен брой места, колкото повече филми, колкото по-известни и доходни, толкова повече места.
 Никой не си мисли, че екипите на чуждестранните студии ще получат равен брой места като Парамоунт, примерно или МГМ.говорим  За независимите и късометражни нещастници да не говорим, ако им запазят 3-4 места пак късмет. След това това започват всякакви работили по даден филм; костюми, осветители нам си кво...След това телевизионерите и камераменовете от 100 телевизии...Трудна работа като цяло, на много бивши Ей-листс, които вече никой не ги брои към поканените, им се налага да се молят, да звънят на който се сетят; агенции, студия, бивши любовници, за да се покажат и те отново в залата.
 Може обаче да си осигуриш вход за някое афтър парти, примерно на Венити феър, за около 20 хил долара...Та, искам да й имам и аз личните качества на тази дама...

# 239
  • Велико Търново
Тя, с кого ли не се снима...напомня ми за един постоянен фен, дето е на всяко гърне - похлупак, все ухилена до някоя звезда.

Общи условия

Активация на акаунт