Звездни компромати - 354 част

• 90 114
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
А ти си имала предвид силна. Е няма две мнения по този въпрос. Аз под мощна, разбирам едра.

# 76
Мощна мадама с малко по-едър задник от тези, които са ми по вкуса  Peace

# 77
Хармонична двойка изглеждат

# 78
# 79
Що не се вземат тия двете?! Rolling Eyes Така лИбовно се гледат... Cupid

# 80
  • На брега на реката
Ама много красива тая Мария. Графовата де, да не си помислитв, че говоря за някоя друга Мара (повръщаща иконка)!

# 81
Ама много красива тая Мария. Графовата де, да не си помислитв, че говоря за някоя друга Мара (повръщаща иконка)!
Марчето на едната снимка прилича на хамстер.  Simple Smile

# 82
  • където ми харесва
Хахахха, за Рататуи се сетих като я погледнах 😂

# 83
# 84
  • София
Честит празник, мили сънароднички!  Hug

Джойче Heart Eyes

Никол Ш. да е наречена мощна за този висящ разкрач е странно. здрав хват има, което не оправдава прилагателното. аз съм солета по общо определение, но това упражнение не е проблем за мен  Laughing

Ашли Греъм е дебела, сори. и 'що трябва да се упражнява с бански, които са ѝ малки. много се впечатлих Nature Zap

# 85
Не разбирам що дири тази Ашли, която очевидно е дебела, на корицата на Sports Illustrated. Така като я гледам спорт не вижда често. 

# 86
  • София
За съжаление не открих същата сесия на Ашли, без фотошоп. Отвсякъде се тресе целулит. Нарочно я показах, тя си е дебелана, за разлика от Шерцито, която си е тамън. Някои в темата просто ме изумяват с вижданията си.

На Графа жена му е хубавка, но е много надута и високомерна. Това са лични впечатления на база 15 мин. общуване.

# 87
  • До сърцето...
Гледах Ники Илиев в някакво предаване. Не остарява красиво тоз човек, жалко, такова хубаво момче беше.

# 88
  • Rock & Roll feeling ...
Не ми е мощна Никол. Стегната,спортна,бива  Whistling #ебимабейбевидео

Положението е малко гъзи бузи боцуни ,нооо знаем колко по-голям може да бъде  Laughing , та всичко е точно !  Mr. Green

Ашли ми е дебела. Нищо женствено и красиво не мога да намеря в дебела жена,колкото и направена да е.
В Америка да си го харесват, аз няма как да го харесам, без връзка с това желирана или хрупкава солета съм  Whistling

# 89
Нещо не можем да се разберем - вие гледате снимки на Никол от преди години ( клипът с  50 Сent е от 2011г.) и ми казвате едвали не "ти си луда, ходи се гръмни"  Whistling
А аз гледам от 2017 - 2018г. и просто казвам, че между  това това и примерно това , определено смятам, че второто е по-приятно за окото.
Не че, ако видя на улицата Ашли, ще ѝ кажа "върви се скрий, гледай се ква си дебела"  Peace

Общи условия

Активация на акаунт