Звездни компромати - 354 част

• 90 209
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мен в лице не ми харесва, няма интелигентно излъчване.
Той щото Гришо е интелигентен.

# 136
Никъде не съм казвала, че Гришо ми харесва. По-скоро с Маша правя сравнение.

# 137
А, бе, интелигентно излъчване! Преди ме кефеха не големите красавици, а тези с чар, който се забелязва най-вече при движение и говор, тоест предимно актриси - Джулия Робъртс, Салма Хайек.
Обаче сигурно остарявам, защото към днешна дата ми харесват онези, от които "лъха" на здраве - последно това беше приятелката на Венсан Касел.

# 138
  • До морето
Аз срам не срам ще призная, че изобщо не знам Грегана с какво се занимава и защо е толкова популярна.
`

И аз скоро разбрах коя е - водеща на вечерно предаване по BiT. Май е била и модел някакъв навремето, а скоро беше и в Черешката на тортата.

Освен това е първа писта на всяко светско събитие, моделка, писателка на детски книжки, рапърка в няколко песни на Румънеца и Енчев и т.н А най -известна стана с участието си в една от най-тъпите реклами в историята на телевизията - тази на сиренето "Булка", където Грегана завираше сирене между циците си.

# 139
  • Mediterraneo
Гришо-
Скрит текст:

# 140
Никол не знам колко е интелигентна, но след като я гледах като жури в X factor останах с много добри впечатления за нея, възпитан, чувствителен и нежен човек.
А аз гледам от 2017 - 2018г. и просто казвам, че между  това това и примерно това , определено смятам, че второто е по-приятно за окото.
Определено първото е пъти по-приятно за окото, аз не знам имам ли право на мнение (щото съм дебела), но се консултирах с мъжете около мен. Патаки личи, че полага много усилия и има много трнирано и хубаво тяло. Но липсата на талия е причината да загуби при сравнението. Никол е женствена, с много добри пропорции и си баш колкото трябва Simple Smile

Ашли си е дебеличка, да.

# 141
Кевин МакКид се е оженил 😊 и чака бебе с жена си

# 142
Кой/какъв  е Кевин?

# 143
Според Уики е шотландски телевизионен и филмов актьор и режисьор.

# 144
  • На брега на реката
Доктор Оуен Хънт от Анатомията на Грей Simple Smile
И е Кевин МакКид Grinning

# 145
И за мен Никол е леко " здрава" . Идеала ми за тяло е Адриана Лима.

# 146
Кевин участва в "Анатомията на Грей", като е и режисьор на голяма част от епизодите. Но извън сериала май няма много участия.

В миналата тема си говорихте за разни български влогъри, а на мен днес в youtube ми попадна канала на Джена Дюън-Тейтъм. Не знаех, че и тя е станала влогър.
https://www.youtube.com/channel/UCNaViWaQdOZVCPewLM19iIQ

# 147
  • На брега на реката
Доза звездни деца
Honor на Jessica Alba
Van Der Beek очакват дете №5
Готина снимка  с част от децата
Дъщерята на A.J. от Backstreet boys
Част от Бекъмовите
И Роналдовите
Olivia Wilde с дъщеря си
Lea на Bradley Cooper и Irina Shayk
Помните ли Сури
Дядо Мел Оп, татко Мел Simple Smile
Mila Kunis и Ashton Kutcher с децата
Децата на Jessica Capshaw от Анатомията на грей

# 148
  • София
Хубави снимки на децата!  Grinning

Ето я Никол Шерц. от преди няколко дни, присъствала е на седмицата на модата в Париж.

Скрит текст:

# 149
  • Варна
Хубави снимки на децата!  Grinning

Ето я Никол Шерц. от преди няколко дни, присъствала е на седмицата на модата в Париж.

Скрит текст:

Страхотно тяло, женствено, стегнато, нищо в повече няма.

Общи условия

Активация на акаунт