Звездни компромати - 354 част

• 91 145
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Утре в 10, в градинката пред Кристал, носи си орУжие!  Crossing Arms smile3540 Шъ мъ познаеш...

# 271
  • София
ше ми разбиеш сърДцето Cry

# 272
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз!  Embarassed
ама само в лице, не и в дупЕ Mr. Green

# 273
ше ми разбиеш сърДцето Cry

Open Mouth Никога! Да не съм някоя сърцеразбивачка?!
Аз за един познат питах само.Open Mouth
Purple Heart
Някой ако знае за лайф стримове за Оскарите, да казва веднага или да замълчи завинаги!
 Не питайте защо, но нямам телевизия в момента, никаква, със сигурност обаче не е, за да го изтъквам пред всички, като че е някакъв признак за висок интелект, знаем, че такъв нямам. Аз главата си я нося по Гучи, вместо чанта, само за аксесоар и красота.
Просто така ми се случи, че си смених доставчика и новите се мотаят..Grin

# 274
  • На ръба..
Btv-то казаха, че може да се гледа онлайн, но по програма го дават от 23:30. Ако търсим нещо ма чужди езици, там не панимайм..нали съм вилидж гърла

# 275

Някой ако знае за лайф стримове за Оскарите, да казва веднага или да замълчи завинаги!
 Не питайте защо, но нямам телевизия в момента, никаква, със сигурност обаче не е, за да го изтъквам пред всички, като че е някакъв признак за висок интелект, знаем, че такъв нямам. Аз главата си я нося по Гучи, вместо чанта, само за аксесоар и красота.
Просто така ми се случи, че си смених доставчика и новите се мотаят..Grin

Pro Sieben имат лайвстрийм на интернет страницата им. Ще излъчват и червения килим, и самата церемония. Wink

# 276
  • Sofia
Мерки, специално за теб от съседната тема, дано някой тръгне:
http://livehdstreamingtv.com/Oscars-2018-Live/
https://www.facebook.com/RedCarpetOscars2018LiveStream/

# 277
Вергара и на мен много ми харесва.

# 278
  • София
Не е ли мощна за твоя вкус? Stuck Out Tongue Winking Eye Майтапя се...

Приятно гледане на Оскарите!

# 279
Не е ли мощна за твоя вкус? Stuck Out Tongue Winking Eye
Тц, идеална е  Laughing
С тая хубава усмивка и слънчево излъчване изобщо не обръщам внимание на другото.

# 280
  • София
Аз виждам Вергара по- мощна от Никол. В тяло ми е идеал направо. В лице не я харесвам особено.

# 281
  • София
Вергара всякак ми харесва. Но аз съм повече от мощна и не харесвам веяни скумрии. Grinning

# 282
И на мен Вергара ми е идеална- лице, тяло, коса, мъж, всичко. 

# 283
  • На ръба..
Някъде днес прочетох, че семейството на Марго Роби искат тя да прекрати актьорската си кариера, независимо от успехите и номинацията и за Оскар. Скролнах надолу, но още ме гложди защо.
Харесвам я като актриса и жена и ми е странно, ако това в истина. Ще потърся да дочета.

# 284
  • София
Тия трябва да са луди! Laughing Талантлива и красива е Маргото и я чака светло бъдеще, ако не се издъни нещо или стъпи накриво с някоя роля.
Дано да е някаква партенка това.

Общи условия

Активация на акаунт