Лидл 113 - Мартенско-женска тема до 31 март евентуално :)

• 161 351
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 1 215
Ааа много скъп този епилатор. Отказах се....

# 1 216
Това е фотоепилатор. Нормална му е цената.
Аз имам на Филипс и съм доволна.

# 1 217
Ееее, наистина ли го спират? Откъде разбра?

Сигурно ли е, че е спрян? Да не би да не е зареден в момента?

# 1 218
Момичета,а детските ел четки за зъби как са?След като свършат резервните накрайници,от къде се снабдявате с други?

# 1 219
Ние сме много доволни от четките и от детските и за големи.Тази е с батерии и периодично пускат,два пъти годишно накрайници за всички модели четки.Хубавото е,че не е много силна вибрацията както при тези които се зареждат,та за детските зъби е по-удачно точно това!

# 1 220
Този шоколад и аз го купувам. Ако го спрат, със сигурност няма да е поради липса на търсене

# 1 221
  • Бургас
teta,това на 7 ма страница го има и в момента,че даже го има от няколко седмици/вчера си взехме за офиса, а преди 2 седмици за в къщи/.Аз пък се зачудих защо хабят място в каталога за нея,ама явно нямат с какво да го запълнят.

# 1 222
Аха, май е в постоянният асортимент вече..като че ли. И аз забелязах. Само се чудя защо не пуснат и друг вид - зелен, син....да разнообразим ароматЯ ...

# 1 223
  • Перник
Ейй, 7-ма страница, 7-ма страница. Отварях брошурата на видя какво има там Joy Пускат я, защото са разбрали, че у нас тоалетната хартия е на свършване Stuck Out Tongue

# 1 224
И аз така... Сакън, да не изпусна какво има на седма страница Joy

# 1 225
  • софия
а какви плодове и зеленчуци са на промоция тази седмица?

# 1 226
Тъкмо щях и аз да отварям на 7 страница Joy
Ходихме с дребния до Лидл. Пазарувах обичайните неща, взех му ягоди и великденски  заек.
Благодаря за отзивите за фурмите, въобще не бях обърнала внимание, много ми харесаха. Стафидите също бяха намалени, малкият много ги харесва.
Успях да си изровя един джегингс xs и тези дни смятам да върна онзи, големия с днешната  бележка Blush

# 1 227
Ние сме много доволни от четките и от детските и за големи.Тази е с батерии и периодично пускат,два пъти годишно накрайници за всички модели четки.Хубавото е,че не е много силна вибрацията както при тези които се зареждат,та за детските зъби е по-удачно точно това!
Благодаря мн за отговора,дори и да не са съвместими с тези от др магазини,ще снабдя май малкия с такава,щом си пускат накрайници хората!

# 1 228
а какви плодове и зеленчуци са на промоция тази седмица?

Тиквички на 1.70, домати на клонка и Рома на около 3 лв килото, бейби банани на 3 и нещо, Джентила на 1.70 и айсберг пак толкова.

# 1 229
  • София
.............
Успях да си изровя един джегингс xs и тези дни смятам да върна онзи, големия с днешната  бележка Blush
Аз миналото лято така купувах втори детски бански, защото бях заляла касовата бележка с вода и тя се изтри. Но забелязах на втората, че имаше размера на банските и първите, които бяха малки така си останаха. Не съм опитвала да ги връщам с касовата бележка на по-големите.

Общи условия

Активация на акаунт