Лидл 113 - Мартенско-женска тема до 31 март евентуално :)

• 160 507
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Бургас
Аз днес най-накрая намерих фурми. Страхотни са. И нямат никаква твърда ципа. Дали не си уцелила кофти опаковка.

# 1 261
Фурмите са божествени. Единственият недостатък е, че не мога спра да ги ям

# 1 262
  • София
Фурмите са божествени. Единственият недостатък е, че не мога спра да ги ям

Аз за това не купувам Joy

# 1 263
По темата за шоколада:

Този действително го няма вече. В нашия Лидл са заредили новата партида, същият е, опаковката е маааалко изменена и не е Bellaron, a FinCarre. Но специално погледнах и другите Bellaron. Няма вече. Шоколадите са си там, но до един са FinCarre.🍫✌

# 1 264
  • София
Знам, че перилните препарати са коментирани многократно, но моля за мнение за този прах:
Скрит текст:
Читав ли е? Пази ли цветовете наистина?
Взех и от течния за спортни дрехи - за него знам, че го хвалехте
Скрит текст:

"Отивам" да търся рецепта за калмари, че нямам идея как се приготвят, но ако някоя добра душа сред вас, сладурки, може да удари едно рамо, няма да се разсърдя. (само да не е панирани) newsm78

Много съм ядосана, че така неприятно се обели покритието на fryer-ра, в следствие на което започна много да залепва, дори и с мазнина  Confused Иначе, много си го харесвам - стават големи вкусотии. Със сигурност ще инвестирам (някой ден) във Филипс. А, този ми иде да им го ударя у главите на лидълци.

# 1 265
Къде са тези фурми? Имам някакъв спомен, че някой беше обяснявал, ама бегъл... 😄
Скъсах се да ги търся вчера; накрая попитах служител, който компетенто ме препрати към едни на цена от 5,99 за една малка кутийка. Отказах се засега...😂

# 1 266
  • София
Фурмите в ЛИдл по-вкусни ли са от тези в плод-зеленчук?

# 1 267
Ирански са. Уж натурални. Пускала съм снимка на предното им пускане...ако са същите.

# 1 268
  • София
Ирански са. Уж натурални. Пускала съм снимка на предното им пускане...ако са същите.

O.K. Ще ги видя тези фурми.

# 1 269
  • София
Фурмите в ЛИдл по-вкусни ли са от тези в плод-зеленчук?
Ми...същите са. Няма разлика според мен.

# 1 270
Същите преди сме купували точно от плод зеленчука. Във вехта кутийка са....такава старовремска и соц ми изглежда.

# 1 271
Същите преди сме купували точно от плод зеленчука. Във вехта кутийка са....такава старовремска и соц ми изглежда.
Точно така. И са същите като в други магазини със същата опаковка. Днес бях забравила за тях, случайно ги видях. При нас бяха през един стелаж срещу млечните. Дано стана ясно. Peace Хубави са.

При нас имаше доста от показаните шоколади на Беларом, е доста, доста едно като кашонче/кутия, пълно.  Peace

# 1 272
  • shumen
Фурмите са еднакви според мен навсякъде.

# 1 273
По темата за шоколада:

Този действително го няма вече. В нашия Лидл са заредили новата партида, същият е, опаковката е маааалко изменена и не е Bellaron, a FinCarre. Но специално погледнах и другите Bellaron. Няма вече. Шоколадите са си там, но до един са FinCarre.🍫✌

Много тъпо, че махат Беларом шоколадите...Може пък да е временно и после да им вдигнат цените..

# 1 274
  • Варна
Наистина опаковката и марката на шоколада са сменени, но предполагам, че това е някакво обединяване на марките. Иначе изглежда странно съвпадение отпадането на Беларом и моменталното появяване на същите шоколади с друга търговска марка. Не само показания, но и Беларом 200г в картонените опаковки са заменени с аналогични.
Направи ми впечатление, че черният е направен тънък, както са на Линд.

Оглеждайте си сроковете на годност на всичко. Онази вечер между десетината парчета бекон със срок до 01.05. се мъдреше едно със срок до 27.02.

Общи условия

Активация на акаунт