Лидл 113 - Мартенско-женска тема до 31 март евентуално :)

• 161 343
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 1 245
Здравейте,
да ви попитам какви са ви впечатленията от четката за коса? Заслужава ли си?

# 1 246
Не че съм решила да си купувам (по-скоро го обмислям), но за всеки случай да попитам - вярно ли е, че този тип епилатори са силно противопоказни при разширени вени?
Имам на Филипс, в тяхното упътване има изброен дълъг списък със случаи, при които да не се използва. От там -"Ако имате предистория на съдови смущения, като разширени вени или съзова екстазия в зоните, които ще бъдат третирани"
Моля, дами използвали фотоепилатор да споделят мнения действа ли, струва ли си и т.н. Много се колебая и се нуждая от отзиви. Благодаря!
С тая политика на връщане на Лидл предполагам че е изгодно, поне за тези три месеца през които човек има право да върне уред, със сигурност ще види какъв е ефектът. Тук е мястото да вметна че ако някой си прави сметката да го ползва три месеца и да го върне, че трябват поддържащи процедури, не само докато изчезне окосмяването и да забравите.
Тези епилатори са много хубаво нещо по принцип, само дето не действат на всеки еднакво и се разбира само след като се изпробва... Дори на различни зони на един и същ човек ефектът може да не е еднакво добър. Проличава си още след първите процедури, така или иначе. За човек, който се повлиява добре, си струва със сигурност, такъв уред се ползва с години наред така че парите му не са толкова много.
Иначе цената му не е нещо чак толкова впечатляващо, в момента един от по-"базовите" модели на Филипс го гледам в емаг за 359лв, та предимството е по-скоро в това че може да се върне ако при вас няма ефект. Не успявам нещо да му намеря упътването в сайта, а съм сигурна че пускаха такъв и преди... та не мога да сравня параметри.

# 1 247
Аз попитах кожен и съдов хирург, според тях няма никакъв проблем с фотоепилацията. Дори и при разширени вени Като на кожния съм на кантар, но на съдовия хирург имам пълно доверие.
Факт, че в упътването пише доста противопоказания.

# 1 248
Предполагам че се презастраховат, не би трябвало да е проблем щом лекари казват че не е.

# 1 249
Аз ползвам от миналата година и нямам проблем, факт. И моят е филипс. Определено се застраховат, все пак има значение и как се ползва. Добре е много внимателно да се изчете инструкцията

# 1 250
Имам малко разширени вени - не са страшни, но са свързани със заболяване; вероятно е по-добре да не рискувам.. :/ Благодаря за отговорите.

# 1 251
Здравейте, не си спомням точно кой, но бяхте написали-че уреда за микродермабразио го има в Стара Загора. Звънях на клиентската линия вчера и ми казаха, че е невъзможно да го има... Исках да ми го изпратят от там до Лидл в моя град...
Няколко пъти попитах жената, която твърдеше, че било невъзможно и дори не провери...

# 1 252
  • софия
И аз имам фото на Филипс. Доволна съм, вече изобщо не ходя на кола за никоя зона. Със светла кожа и тъмен косъм съм, повлия се бързо.

# 1 253
Здравейте, не си спомням точно кой, но бяхте написали-че уреда за микродермабразио го има в Стара Загора. Звънях на клиентската линия вчера и ми казаха, че е невъзможно да го има... Исках да ми го изпратят от там до Лидл в моя град...
Няколко пъти попитах жената, която твърдеше, че било невъзможно и дори не провери...

Нищо ново, те след 1вия месец от пускането на артикула губят връзка със системата.

# 1 254
Здравейте,може ли отзиви за уреда за готвене на пара от тази седмица? От много време се каня да взема,но сега вече все по често ми се налага да готвя на пара и един такъв уред ще е идеален.

# 1 255
  • Пловдив
Маслото Пилос,дето е намалено,ок ли е?

# 1 256
  • София
В лидъл има ли крема сирене ? От тези в опаковката като на маслото ?

# 1 257
  • Перник
В лидъл има ли крема сирене ? От тези в опаковката като на маслото ?
Точно в такава опакова мисля, че няма - има в кутиийки - Голдеса и Кавабел. И двете са хубави.

# 1 258
Има в кутийка  .. на Голдеса крема сирене. В опаковка -не.

# 1 259
  • Бургас
Маслото Пилос дето трябваше да е намалено, е хубаво. Само че трябваше да е намалено само понеделник и вторник и във вторник (естествено) имаше само празни кашончета от него Wink

Крема сирене купувам само в кутийка, тъмносинята Голдеса - съдържанието е без гадости, а вкусът е точно като едновремешното, без киселата нотка Wink В пакетчета каквото и да съм купувала (не точно от Лидл) все ми е било гадно...

И фурмите, дето ги хвалите, точно тази лидълска партида хич не са ми по вкуса! От няколко години ям само такива пресни фурми (има ги целогодишно в зеленчуковите магазини), но с такава твърда ципа сефте опитвам :/ Не че няма да отидат на бонбони, примерно, ама за ръфкане така, ще трябва да си купя от другаде Wink

Общи условия

Активация на акаунт