Лидл 113 - Мартенско-женска тема до 31 март евентуално :)

• 161 348
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
а какви плодове и зеленчуци са на промоция тази седмица?

# 1 231
Това милде е толкова често на промоция...няма изхабяване.
И майонезата още не съм изяла старата и пак прИмоция...

# 1 232
  • София
От утре са намалени био лимоните- 2 лева за 500 грама.  Аз ги смилам в блендера заедно с корите.  Надявам се, че щом са био корите не са обработени с вредни химикали.

# 1 233
  • София
.....
Успях да си изровя един джегингс xs и тези дни смятам да върна онзи, големия с днешната  бележка Blush
Зависи на каква касиерка ще попаднеш,че ако не е някоя разсеяна,няма да ти мине номера Wink

# 1 234
.....
Успях да си изровя един джегингс xs и тези дни смятам да върна онзи, големия с днешната  бележка Blush
Зависи на каква касиерка ще попаднеш,че ако не е някоя разсеяна,няма да ти мине номера Wink
Мисля да опитам. Все пак няма да крада. Стоката е купена от тях и не се чувствам неудобно от това, че искам да им я върна Wink

# 1 235

Ако няма да ги носиш по-добре ги върни,може някой да търси пък точно този номер.Аз така ходих няколко вечери с надеждата някоя добра душа да върне от сините мокасини 36 номер,че само от тях имаше от 36 ,но не би.

# 1 236
  • София
От утре са намалени био лимоните- 2 лева за 500 грама.  Аз ги смилам в блендера заедно с корите.  Надявам се, че щом са био корите не са обработени с вредни химикали.
Как точно ги мелите и за какво ги използвате?

# 1 237
  • shumen
Яйца и аз ще си взема,но насипно,че цяла кора ми е много.

# 1 238
  • вкъщи
Моля, дами използвали фотоепилатор да споделят мнения действа ли, струва ли си и т.н. Много се колебая и се нуждая от отзиви. Благодаря!

# 1 239
Моля, дами използвали фотоепилатор да споделят мнения действа ли, струва ли си и т.н. Много се колебая и се нуждая от отзиви. Благодаря!

Действа ако окосмяването не е хормонално обусловено.
То и при него действа, но трябва да се лекуват хормоналните проблеми успоредно.
Иначе се светкаш години наред, но все пак космаците отслабват и намаляват.
Това няма да го споделят в никоя реклама или прехвалено студио.

# 1 240
Вчера бях до Лидл и имам едно странно наблюдение. Взех си от пилешките наденички (стоят при кренвиршите) и като стигнах до намалените продукти (със срок на годност, който изтича скоро), видях, че има много от същите наденички, но с 1 лв по-евтини. Изглеждаха еднакво. Погледнах срока на годност отзад (на намалените и на тези с редовна цена) и за моя изненада, също беше еднакъв (до другата седмица).
Оказва се, че едните бяха по-скъпи само по някаква случайност, а не защото са били по-добри с нещо...

Впрочем, аз също харесвам конфитюра на Родна стряха - взех си от вишни, смокини и малини, защото беше на промоция. Взимала съм и преди от него, нямам оплаквания.

# 1 241
  • вкъщи
Нямам хормонални пробеми, засега, пупу, но искам да се запозная добре с характеристиките на този епилатор , все пак...През какъв период от време се правят процедурите? И действа ли на по - светли косми, например на ръцете и бедрата са ми светлички..За мустак става ли?

# 1 242
Здравейте! Ходих сутринта за риба. Имаше много Сьомга и най-прясна. Лаврак също пресен, но малки рибки. Пъстървата не съм гледала.
Купихме от Колбасътъ - хубава е на вкус, но е чеснова доста. Казунака с стафиди също е хубав. Имаше от всички видове.

# 1 243
Нямам хормонални пробеми, засега, пупу, но искам да се запозная добре с характеристиките на този епилатор , все пак...През какъв период от време се правят процедурите? И действа ли на по - светли косми, например на ръцете и бедрата са ми светлички..За мустак става ли?

Действа на тъмни косми. Може да се ползва за мустака, да. Нищо не ти пречи да пробваш и светлите косми, ако не се повлияе спираш и толкова. Аз ползвам Филипс и в началото се светкат на 14 дни, после се разрежда.

# 1 244
Не че съм решила да си купувам (по-скоро го обмислям), но за всеки случай да попитам - вярно ли е, че този тип епилатори са силно противопоказни при разширени вени?

Общи условия

Активация на акаунт