Лидл 113 - Мартенско-женска тема до 31 март евентуално :)

• 161 377
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 1 155
И при нас естествено нямаше масло, взех любимия Ritter Sport с марципан

# 1 156
Здравейте, аз искам да попитам - защо тази година няма агнешко??? Преди месец, когато бяха пуснали вземах и беше страхотно, да си оближеш пръстите. Сега точно преди Великден няма. Защо така?

# 1 157
Предполагам, че в седмицата преди Великден ще има агнешко.
Като излезе утре каталога ще разберем.
И аз го чакам с нетърпение.

# 1 158
Ми то другата седмица е Великден Simple Smile и аз очаквам другата седмица да е агнешкото. Утре ще разберем.

# 1 159
Здравейте!
Има ли още в Лидъл сирене тип "Филаделфия", което да става за кремове за торти и десерти - т.е. по възможност да не е (много) солено и да държи форма? Веднъж пробвах на Goldessa, но просто не ми свърши работа за това, което искам. Сега чета в стари теми за някакво на Pilos, но мисля, че не съм срещала такова наскоро в Лидъл, да не би да са го спряли?

# 1 160
  • Варна
Не е по темата, ама понеже отдавна не съм навестявала Лидъл, да кажа за луковиците поне.
Скрит текст:
Могат да зимуват и в, и извън почвата. Второто - на сухо и проветриво място, подредени на един ред. Могат да се засадят и в ранна пролет, в земята се покриват с няколко см почва, а в саксия обикновено се оставят почти изцяло над пръстта. Важното е, че за да се "захрани" луковицата за последващ цъфтеж, трябва да се оставят листата да изсъхнат и да се махнат, едва когато само с леко дръпване излизат от нея. През няколко години е добре да се вадят от градината, защото постепенно се забиват все по-дълбоко, а и да се разделят образуваните "туфи".

Утре ще атакувам за бекон, ама нямам много надежда, че вечерта ще има...

# 1 161
Я кажете детското сабо (крокс) с мека подметка ли е, става дума за най-малките номера.
На мен ми се видяха твърди ,но номерата са уголемени и стоят доста широко отпред.По-принцип и ние носим най-малкия номер,но от Лидл ни бяха големи

# 1 162
  • Русе
Тези фурми ги открих преди две години в Кауфланд. Само от тях взимаме. Има ги редовно.
А аз ги открих преди 6 години на пазара. Тогава струваха 2,50 лв и винаги излизаха около 600 гр. Сега вече са 3 лв. постоянна цена без прИмоция Wink
Лидълските "кроксове" са много груби и грозни отпред. Миналото лято купих на дъщеря ми да играе на село по улиците. Износи ги, но все с нежелание ги обуваше.

# 1 163
Взех си джегингс миналата седмица, чак днес го премерих и ми е голям Sad Изхвърлила съм бележката 😬 
Малкият св разболя, изпуснах маслото за козунаците.

# 1 164
Масло от утре ще има и в била - Дойче Маркенбутер на 3.50. Без краварка. В Кауфланд също тази седмица е на промоция.

# 1 165
  • Русе
Масло от утре ще има и в била - Дойче Маркенбутер на 3.50. Без краварка. В Кауфланд също тази седмица е на промоция.
В К. са 2бр. за 6,39 лв. Преди малко си взех. И уж, че са 2 на цената на 1, ама това е друга тема.

# 1 166
Я кажете детското сабо (крокс) с мека подметка ли е, става дума за най-малките номера.
На мен ми се видяха твърди ,но номерата са уголемени и стоят доста широко отпред.По-принцип и ние носим най-малкия номер,но от Лидл ни бяха големи

Твърди са, не се огъват подметките, но не са неудобни. Доста по-груби и твърди съм срещала. Номерата обаче са доста уголемени, вървят с около 2-3 номера напред 27 стават на детенце нормално носещо 30 номер.

# 1 167
  • София
Кашкавала Мерино - 2кг пита, не е кой знае какво, но става за ядене.

# 1 168
Мммм, фурмите са много хубави. Мисля още една кутия да си взема

# 1 169
Жалко, че са твърди. Да знаете в уайкики има кроксове, които са меки и не толкова широки и пак за около 6 лева, но нямаше нашия номер..

Общи условия

Активация на акаунт