Лидл 113 - Мартенско-женска тема до 31 март евентуално :)

• 161 359
  • 1 378
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
В Лидл дали има бяло вино на приемлива цена 4-5 лв.?

# 1 201
Да не би и на Великден да се яде баклава, постоянно ми се изпречват пред погледа?! Прегрешението с козунак ми е достатъчно, но ако има традиция и за баклава, ще я спазя Grinning.

# 1 202
  • Бургас
Да не би и на Великден да се яде баклава, постоянно ми се изпречват пред погледа?! Прегрешението с козунак ми е достатъчно, но ако има традиция и за баклава, ще я спазя Grinning.

Всичко се яде. И баклава, и агнешко, и питка, и шоколад, и торта Wink Традиции да искаш...
Не са за слаби ангели тия празници, хич!

# 1 203
Sweat Smile
Laughing

# 1 204
  • Перник

Преди време съм си купувала чудно френско бяло вино за 4 лв.

rovaru, на Великден се яде каквото ти е вкусно Simple Smile Аз лично баклава не отказвам по всяко време на годината.

# 1 205
  • София

Преди време съм си купувала чудно френско бяло вино за 4 лв.

rovaru, на Великден се яде каквото ти е вкусно Simple Smile Аз лично баклава не отказвам по всяко време на годината.

Благодаря, SvetlaK, в обедната почивка ще отида да го видя това винце.дано е в постоянния асортимент, че ми е необходимо за утре.

# 1 206
Отивам тепърва да гледам брошура, но да питам - какви бели яйца ще има - да не е цяла кора с бели яйца?

Еййййй, как се минах - от утре ципурата и пъстървата са намалени, а аз взех пъстърва на 10 лева сутринта. Нищо, добре че не взях ципура...

# 1 207
Утре и аз съм за риба Simple Smile

# 1 208
Ей, ама се оляха с цените - олекотена завивка на 25 лв. малката. Какво е това чудо....много нагло. По 20 лв. бяха преди, да не говорим, че подобни ще има в К на 15 лева другата седмица.  Нищо особено не са - да кажеш памук, това-онова - то микрофибър отвред /не че имам нещо против, имам такава и съм доволна/, на какво отгоре тази висока цена...тц..тц...тц....

На 7стр долу вдясно видяхте ли какво ще има? hahaha Що толкова скоро пак пускат  Thinking

# 1 209
Момичета , видях че ще пускат пак фотоепилатора . Върнах се декември да чета за мнение , но пак съм в чуденка . Ходя на прочедура веднъж месечно , предимно за лице ще го ползвам . Може ли да кажете мнение от личен опит ? Заслужава ли си
Благодаря🌸

# 1 210
Не видях епилатор, сега ще се върна да разгледам?
Аз се чудя за ютията, дали е качествена?

# 1 211

Ето го-на последна страница:

# 1 212
  • Варна
Здравейте, някой купувал ли си е акумулаторната прахосмукачка и може ли да сподели мнение?
Скрит текст:

# 1 213
Да, майка ми има от преди май 3години и си почиства джипа, все още не е мръднала, доволна е.

# 1 214
А дърпа ли като хората или е умряла работа?

Общи условия

Активация на акаунт