Етажна собственост - между филм на ужасите и латино сериал - 5 тема

• 52 896
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Габрово
Наемателят вероятно знае...на когог и как си плаща наема?

няма да сподели тази информация с нас.
Ще му се наложи да я сподели

# 211
Собственикът едва ли е в някоя дива държава като Нигерия. И НАП, и съдебните изпълнители си имат начини да го намерят - вие им подайте сигнал и направете общо събрание, а след това няма къде да избяга.

# 212
Наемателят вероятно знае...на когог и как си плаща наема?

няма да сподели тази информация с нас.
Ще му се наложи да я сподели

Такива отговори са доста безсмислени - щом съм стигнала до тук да пиша и питам за помощ, явно с приказки и добра дума не става. Естествено, че сме се опитали да се свържем със собственика, нямаме координати. Вчера проблемният съсед щеше да набие един от нас, ела ти и му поискай информацията щом смяташ , че така лесно ще я сподели. Извинявам се , ако поста ми звучи много груб.

# 213
Вече няма нужда да говорите с него - подайте сигнал до НАП. Ще си сподели информацията с данъчните, иначе ще отнесе някоя глоба и да ходи да се разправя с инспекторите.
НАП пазят в тайна подателя на сигнала, лично изпитано.

# 214
Вече няма нужда да говорите с него - подайте сигнал до НАП. Ще си сподели информацията с данъчните, иначе ще отнесе някоя глоба и да ходи да се разправя с инспекторите.
НАП пазят в тайна подателя на сигнала, лично изпитано.

Благодаря за съвета.

# 215
  • София
Някой ползва ли фирма за почистване - гледам, че даже и идват на цена под тази на тези които са ни чистили преди ("частници" да го кажем).

От колко минимум собственици - може да се вземе решение за някакъв ремонт?

# 216
за почистване и за вземане на решения от този тип 50% кворум или ако нямате,се изчаква 1ч и тогава мисля беше 30%.
И аз да питам нещо,дали някой е откривал сметка при Етажна Собственост?Искат ми заверен протокол от Нотариус....

# 217
Собственикът е в чужбина и никой няма негови координати, нито пък идея как да го издирим.
Нашият домоуправител издири чрез полицията  собственик от входа.
Имаше някакви стари тел. номера.
Никой не живееше в апартамента. Беше се появил теч и наводняваше съседите отдолу.
Отишъл, пуснал писмено молба.
Полицаите са го издирили и на 2-я ден човекът се появи.
Даже благодари и предостави актуални тел. номера.

# 218
  • Вестерос
Обадете се на кварталния направо или отидете се срещнете с него.

# 219
  • Габрово
Здравейте!
Може ли да ви помоля за съвет?
След извършен ремонт на апартамент на долния етаж и след поставиха в кухнята аспиратор , миризмата  от готвено влиза  в  моята банята ,ние сме на горния етаж .Говорих със собственика ,но той ми каза да търся проблема при мен.Към кого мога според вас да се обърна за съдействие ,за да реши този спор и според вас има ли резултати при подобни случаи?
Много благодаря предварително за отговорите...

# 220
Сложи си аспиратор с възвратна клапа в банята....така няма да ти влизат миризми.

Ако искаш да правиш мръсно на съседа и да си разваляте отношенията...може да пуснеш жалба до кмета за ремонта-ще дойдат на проверка и ще видят къде какво е свэрзано и ще излязат със становище.

# 221
И да си сложи клапи на вентилатора каквито може и вече да има, миризмата пак ще влиза. Пусни жалба. Нямат право в отдушник за баня да ключват аспирацията на кухнята. Вие трябва да си имате отделни? Вашият предполагам там си е свързан? А тя работи ли ви? Да не са бутнали комина в кухнята, за да се разширят? Или да са се вързали към банята, защото преди им е миришело на тях?
Нашето трасе в кухнята е едно и всеки се включва по веригата в една обща тръба. Съседът над нас редовно ни омерисва въпреки клапите, ако и при Вас е така, съседът Ви да си е решил уж проблема, ама не е редно по този начин.

# 222
  • Габрово
Как да реагирам ,ако не съм доволна от жената ,която почиства входа ?Тя е нова от този месец  ,доведе я съседа ..съседа няма да го има известно време  ,а тя   е  казала,че ще почиства, когато тя намери време и ни претупва етажа....

# 223
Домоуправителя? Съседът ли е домоуправител?

# 224
  • Габрово
 Не ,съседът не е домоуправител....Но както се очертава съседът явно ще събира таксата за почистване за жената...така си мисля...

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 00:02 от sesksta

Общи условия

Активация на акаунт