как се държите с хора които ви завиждат

• 24 035
  • 233
  •   1
Отговори
# 195
Спокойно ще заспя тази вечер, някой ми завижда за пижамките
Ще ви пусна линк, защото наистина не става качването през телефон.

E taka izglevda gadinkata:
https://www.google.com.au/search?q=axolotl+perth&rlz=1C1CHZL … rc=QJdafg6YhG-RHM:

# 196
Аз и аксолотл имам Simple Smile. Аре, завиждайте, докато не ви опре да чистите 100 литра аквариум Simple Smile.

Първо ще трябва да го гугълна.  hahaha

Цитат
Ники, не завиждай, много е зла и си е драма идването на хора в нас, а и разходките са свързани с тактическо осмисляне на ситуацията. Имам бисквити и раздавам на гостите, строявам добитъка  и го запознавам с новодошлите.
Тук редовно майсторите ходят по домовете, докато си на работа, ама при мен не става. Не ми е толкова висока застраховката, че да поеме изядени майстори

Е, как, зло домашно куче, което обожава стопаните си и яде всичко друго е още по за завист!  Laughing Но не мога да повярвам, че това сладко същество с тия добри очи закусва с майстори.

# 197
Аз и аксолотл имам Simple Smile. Аре, завиждайте, докато не ви опре да чистите 100 литра аквариум Simple Smile.

Първо ще трябва да го гугълна.  hahaha

Цитат
Ники, не завиждай, много е зла и си е драма идването на хора в нас, а и разходките са свързани с тактическо осмисляне на ситуацията. Имам бисквити и раздавам на гостите, строявам добитъка  и го запознавам с новодошлите.
Тук редовно майсторите ходят по домовете, докато си на работа, ама при мен не става. Не ми е толкова висока застраховката, че да поеме изядени майстори

Е, как, зло домашно куче, което обожава стопаните си и яде всичко друго е още по за завист!  Laughing Но не мога да повярвам, че това сладко същество с тия добри очи закусва с майстори.

Да, те и те не вярват. Трима приярели на детето бяха нахапани, защото и те не вярваха. Сега са приятели. Братовчед ми още едвам се навива да влиза у нас. Тя само мъже напада. Явно е войнстваща лесбийка

# 198
Една позната онзиден постна снимка на термометъра в Малта, който показвал 21 градуса и вика "Завиждайти!". Алоуу, аз съм на минус десет и до ушите в сняг, какво ми се надуваш от този напечен камънак? После пробвах да предизвикам завист и постнах снимки на снега, ама хората лайкват от няма и къде и само Даун ми каза, че съм луда. Може би завижда.

# 199
Завиждам Simple Smile. Честно казано, малко, ама само малко ми е домъчняло за сняг Simple Smile. Да ти пусна ли снимка на мокра кучка Simple Smile. Няма как да пусна и неповторимата миризма на мокро куче.

# 200
Ми пусни, ама аз мога да те цакам с намерения куфар. В такава радост избухнахме с приятелката ми като дойде куриерът, че на косъм не го поканихме на по ракия. Joy

# 201
Ми пусни, ама аз мога да те цакам с намерения куфар. В такава радост избухнахме с приятелката ми като дойде куриерът, че на косъм не го поканихме на по ракия. Joy

Ох, горкият Simple Smile. Представям си как сте го нападнали. Боже, не ми се ходи утре на работа. Детето е довлекло двама приятели, а аз се подмотквам по кърпа и бански, но поне храна има и няма да ги мисля. Утре знам, че имам среща, но нямам никакъв спомен каква. Ще трябва да си отворя пощата да видя.

Мозъкът ми вече го кара на холидей мод явно.

# 202
Down само ни дразни от вчера и иска да и завиждаме. Аз лично завиждам много за банските!

# 203
Ааа, не! Аз не мо'а да преживея пижамата с колички!!! Пък сега, ако каже и че е от 60 лв., ше умра.... Twisted Evil

# 204
Мисля, че струваха около 10 кинта, когато ги купувах, но са за 10-12 годишно дете. Едните имат и отвор отпред, макар че аз мъж, който да ползва тази цепка не съм виждала Simple Smile.

Аре да спрете да завиждате - оплаквам се от мухи, ама яко.

# 205
   Мразя хора, които се заяждат или завиждат. Избягвам ги. Това за мене са лоши хора. Ако трябва да говоря с някой познат, който е такъв, просто му казвам, че много бързам в момента и нямам време за приказки. Ако е по телефона и не искам да говоря с такъв, направо му казвам, че или имам работа в момента и ще му се обадя по-късно, което не го и правя, или в момента ме хваща точно на вратата да излизам. И да, има доста хора досадници. Ти им казваш, че бързаш, а те искат по всякакъв начин ти препречват пътя да вървиш.

# 206
не искам да се караме, защото градинката е малка

Сменете градинката с по-голяма Wink

# 207
Купувам си скъпи анцузи, за да ги дразня.  Laughing

# 208
Започвам да ги мразя и покрай тях всички останали.

# 209
  • Down south
Явно съм някакво диво изключение, никой не ми завижда, то няма и за какво де.

Общи условия

Активация на акаунт