След DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ в очакване на нови проекти на актьорите ТЕМА 12

• 154 841
  • 674
  •   1
Отговори
# 450
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Озетът не ми се показва на мен...
Хубава двойка са Джан и Демет, много ми харесват. Ха дано се получи и химията, физиката я имаме. Grinning
Харесва ми Джанчо и  со се космИте, единствено в профил това куйруче леекинко ме дразни, ама нейсе, ще го преживея. При тоя поглед - нема накъде да се дърпам. Joy

# 451
Ето го на руски:📌Содержание 1-й серии сериала "Ранняя пташка"😍💙
Санем по утрам будет проводить несколько часов в бакалее своего отца. После все свои дни будет проводить мечтая и работая над книгой, она очень довольна своей жизнью. Пока родители не скажут, что если она не найдет должной работы, она должна выйти замуж! Санем придется начать работать в офисе вместе со своей сестрой. Она еще не знает, что ее там ждет большая любовь, о которой она мечтала. Кроме того не зная Джана и компании попадает в ловушку... Может ли это быть любовь, основанная на лжи?...Может ли Джана ненавидеть ее сердце?
  Благодаря за споделеното,момичета....

# 452

Цитат
Озетът не ми се показва на мен...
Светле Hug,по-късно го вмъкнах за това! Wink

Вили,благодаря за преведения озет на руски ез. Hug

# 453
Момичета, благодаря за резюмето.
Значи имаме нещо ново.

Цитат
Кроме того не зная Джана и компании попадает в ловушку... Может ли это быть любовь, основанная на лжи?...Может ли Джана ненавидеть ее сердце?

Много се кефя, че откакто излезе официалната новина за старта на сериала, изобщо не ни оставят без новини и фотки и много добре ни подгряват. Дано от всичко това има полза и сериала да се хареса и на турските зрители и да има хубав рейтинг. Като гледам, той е най-очакван от летните предложения и сред зрителите на бг мама.

Много хубави снимки, как да не повториш някоя от тях за разкош..

# 454
Злати, Вили, благодаря момичета.

Дъгичка, правилно повтаряш прекрасните снимки. Grinning

Малко ме изненада в озета това, че е възможно той да я ненавижда  newsm78

# 455
Сега ми попадна едно друго резюме, в което часта с капана, който е заложен звучи малко по-различно.

Аз го разбирам, че идвайки на работа във фирмата, Санем без да иска ще стане част от капан, който е заложен на Джан и на цялата компания. Но все пак между тях двамата ще има неразбирателство и съмнения и любов, която ще се зароди въпреки това.

Не може да се копира текста, затова вижте го на този линк.
Защото може и да греша.

https://www.turkstar.in/ozet-k-1-serii-rannyaya-ptashka-erkenci-kus

# 456
Благодаря, Дъга, успокоих се за ненавистта. Joy

# 457
Привет...и от мен... Hug
Ехааааа...познах аз...познах...петък е /беше ,де  Naughty Joy/ и си имаме резюме,снимчици и...Демет е пропяла... #Crazy ooooh! Joy Joy Joy
Хареса ми песничката...на места малко фалшивее,ама като за начало...супер... bowuu Peace
Май го удрят на мюзикъл ,комшулука... Rolling Eyes....хубаво ...и забавно ... Peace
Прочетох и двете резюмета...и...накрая на едното пише ...което е постнала Дъга...

Цитат
Ще се влюби ли тя/Санем/ в Джан ,когото ненавижда newsm78

Защо ли ще го ненавижда ???  -се питам Thinking
В другия озет пише ,че той ще я ненавижда... newsm78
Какво ли се чудим...малко остана...има  няма 3 дни и ще разберем... bowuu
Чудих се защо сериалчето се казва Ранна птичка...и сега разбрах...ами Санем...Санем е ранното птиченце... Grinning
Ето и песента на Птичката на руски...

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-132999259_456240607%2F4f … _-132999259_86569

И един чаровен плезльо за Лека нош! Grinning Heart Eyes

Злати... HugВили ... HugДъга... HugАдаш... friendship Hug

# 458
Добро утро! Wink Hug food010

Дъга Hug,благодаря за второто резюме! bouquet

Свет Hug,успяла си да наминеш по нощите! Wink Благодаря за песента на руски ез.! bouquet

Ще видим кой кого в първи епизод! Thinking

Приятна събота,момичета! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 459
Здравейте, ранобудни птички! wavey wavey wavey

Свет  Hug Злати  Hug Светълчо  Hug

Благодаря ви за споделеното! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Аз, поспаланката открих още едно резюме, което е преведено в смисъла, който май повече ни харесва.
Че идвайки във фирмата, Санем ще бъде въвлечена в капан, който е заложен на Джан и на цялата фирма. Явно част от този план е и това някой да настрои Санем против Джан. Но очевидно те ще се харесат от пръв поглед, а както знаем, за любовта няма прегради. Звучи много интересно.

Една идея за човекът, който предварително ще се погрижи да настрои Санем против Джан.
Как дружески е стиснал ръката на момичето от отдел „Донеси-отнеси".
Много радушно приемат новите служители в тази фирма, независимо от длъжността.  Laughing

Ето го и третия вариант на резюмето:

Санем, которая после несколькочасовой работы в папиной бакалее целый день проводит мечтая и работая над своей книгой, очень счастлива. Но все это продолжается до тех пор, пока её мама с папой не говорят ей, что если она не найдёт себе хорошую работу, то ей придётся выходить замуж! Санем, из-за этой ситуации вынуждена начать работу на фирме, на каторой работает ее сестра. Она ещё не знала о любви, которую она представляла в мыслях, которая ее там ждёт. К тому же она стала участницей ловушки, которая была подстроена холдингу и Джану. Можно ли построить любовь на обмане? Ну что, Санем, сможешь ли ты отдать своё сердце Джану, которого ты ненавидишь?

Снимка за спомен на екипа от заснемането на клипа, в който пее и танцува Демет/Санем.

Дано не се повтарям пак, че ми стана навик, но пускм песничката на Демет с превод на руски.

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-132999259_456240607%2F4f … _-132999259_86569

Дано и днес да ни пуснат нещо ново, че да има с какво да си уплътним дъждовната /поне при нас/ събота.

Хубав ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 460
Дъга, Злати, Адашче, съботен поздрав и за вас!

Да, не е много добра в пеенето нашта птичка, ама компенсира с настроение. Grinning Много харесвам тази й способност да искри, да сияе и да пръска очарование Демет. Бях чела някъде, че е била танцьорка, преди да почне да се снима, та може да видим този й талант в нашия сериал.
А това, дето го ненавиждала и ще съумее ли да се влюби в него, си е чисто риторичен въпрос - много често, особено в романтичните комедии, любовта почва с ужким омраза. Знаем ги ние тия ненависти, дето, дето ненавиждащите се не могат да отлепят поглед един от друг. Joy И едвам се удържат да се хвърлят в прегръдките си. И ни изнервят от чакане да се случи. Joy

# 461
Добър ден ...и от мен... Laughing Heart Eyes
В промиждутъка  на скубането на трева ,реших да ви навестя bowuu...ха ха ха и рима се получи...та да видя няма ли новинки... Rolling Eyes newsm78
Бре...то много резюмета ... Shocked ooooh! Joy Joy Joy

Цитат
Че идвайки във фирмата, Санем ще бъде въвлечена в капан, който е заложен на Джан и на цялата фирма.

Това добре и напълно възможно и осъществимо... Peace

Цитат
Че идвайки във фирмата, Санем ще бъде въвлечена в капан, който е заложен на Джан и на цялата фирма. Явно част от този план е и това някой да настрои Санем против Джан.

И тук добре ,но...Санем е нова служителка и защо пък точно нея???? За Джан е ясно ...някой не го харесва. Naughty Thinking

Цитат
Но очевидно те ще се харесат от пръв поглед, а както знаем, за любовта няма прегради.

Ами...то винаги така става... bowuu
И...винаги ...любовта започва с омраза ...така беше и Ягодите,после Стая 309,после в Долунай...така ако щете да се върнем и в 1001 нощи... Laughing Joy Joy Joy
Адашче...да ...Демет е танцувала професионално 4 години ,но честно казано не ми се вижда кой знае каква танцьорка... newsm78...мое мнение

Злати...Адаш...Дъга... lovekiss

# 462
Привет! Hug

Дъга Hug,благодаря за другия превод на резюмето! bouquet

Светле Hug

Свет Hug,тъкмо снощи си мислех,че не беше наминала и се досетих,че сигурно си на вилата! WinkСутринта видях късния ти пост по нощите! Peace Днес е прохладно,тъкмо за работа в градината! Wink

Цитат
И тук добре ,но...Санем е нова служителка и защо пък точно нея????
Ами,точно защото е нова и не е наясно със случващото се във фирмата според мен! Peace

Последна редакция: сб, 23 юни 2018, 16:59 от Zlatina3

# 463
Туй, последното момче, не беше ли от Забранената ябълка newsm78 Съвсем ги убъркАх тез убавци аз. Joy

Адашче, съгласна съм, че не е кой знае каква танцьорка, поне от видЕното досега. Толкоз и аз май ше мога, ако се наложи. Joy

# 464
Цитат
Туй, последното момче, не беше ли от Забранената ябълка newsm78 Съвсем ги убъркАх тез убавци аз. 35
Светле Hug,да това е Туан Туналъ и игра в ЗЯ,но ролята явно му беше малка и сега вече ще играе в РП! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт