Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 636
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
Аууу, д-р Хаус в действие Heart Eyes

# 316
  • Wonderland
Много долна постъпка на Жекова спрямо Ненева Rage

# 317
Ужасна.
А пък Фотева си купи вярно куче в лицето на Жекова.
Тази Мона наркоманката явно е бившето гадже на Тони. Който отново тръгва по наклонената плоскост и направо не знам Марио откъде ще има нерви и търпение отново да го измъква за косата от калта.

# 318
Жекова наистина постъпи много недостойно , никакво съжаление към нея вече..

# 319
Радвам се за Магда, че това приключи. Но си мисля, че все пак нямаше да е лошо да си признае какво е направила, вместо да поставя в неудобна ситуация Ненева. Дано поне се извини на сестрата лично.

# 320

Кой ли е този специален човек за Тони, да не е бившата приятелка, заради която  той е загазил предния път?
Aма съм добър пророк Joy

# 321
Така, след момента на симпатия към Фотева, официално си възвръщам негативното отношение към нея. Имала си задна мисъл, жената, зад добрата постъпка. Много ми е противна.

# 322
Така, след момента на симпатия към Фотева, официално си възвръщам негативното отношение към нея. Имала си задна мисъл, жената, зад добрата постъпка. Много ми е противна.
Хахаха, Стела, нали, и аз направих рязък завой в симпатиите си. Досега си мислех, че е несигурна и иска да се докаже, но тя просто си е противна кучка.

# 323
Почвам да си създавам много колебливо мнение за Фотева. Хем се опитва да направи добро, хем от това добро гледа да извлече полза после. Като съдя по разговора на Фотев със сина му в следващия епизод, май не я харесват в семейството. И като гледам има защо. Определено е много амбициозно момиче с користни цели. Май ще се окаже някакво подобие на Виолета в по-лека форма. Самата Виолета я харесвах и едновременно с това я мразех. Тук се очертава да е същото долу горе, макар, че самата актриса има много да гони Буковска, за да я стигне.

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 21:08 от yanitsa.s

# 324
  • София
Този епизод не дадоха Мазови. Жалко.

# 325
Този епизод не дадоха Мазови. Жалко.
Да, освен това ми прави впечатление, че и Галя от първите епизоди насам е в миманса, има една-две минути време.
Но мен тоя епизод ми мина под знамето на Магда. А следващият май ще е на Фотеви.

# 326
  • Разпиляна във въображението
Фотева само затвърждава мнението ми. За Фотеви - нормално е да са на нож с младата съпруга. Не се знае как и кога е влязла в живота им.

Жекова кога успя да върне парите?

Супер Марио е СУПЕР!

Разбра се за висулката

# 327
  • София
Че на Ненева също и е долна постъпката. Вместо да говори с Магда направо тя отиде да я топи на Евгения. Аман от такива.

# 328
Мириел, ние Марио от Батко, можем да го прекръстим на Супер Марио направо. Grinning Много ми хареса днес, справи се чудесно с диагнозата. Май сценаристите искат да ни предложат гениален лекар тип "д-р Хаус".

Сега се замислих - откъде накъде толкова пари стоят на такова място в стаята, та да може всеки да ги вземе?

# 329
Мириел, на влизане в болницата е минала да ги остави явно.

Марио е жесток просто, страшно ме кефи Heart Eyes Умен, всеотдаен, смел, грижовен... страхотен образ, дано остане такъв Heart

И, Дона, не искам да те притеснявам, ама Тони тотално си реже шансовете с Кака с всяка секунда. Смятам, че вече и на целувка по бузата не може да се надява Joy

Яница, на мен ми хареса и това, че се бори докрай. Че обещанието към пациентката беше важно за него. Дори и това, че чистосърдечно си призна на Романова, че й завижда. Искам тия двамата да започнат да се разбират, ще бъдат страхотен екип.

Общи условия

Активация на акаунт