Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 593
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
Утрешния епизод ми се очертава интересен. С тези отношения между тях и неговия подход към нея, изобщо не мога да си ги представя като двойка влюбени после. Пожар ще е тука, пожар! Joy Определено ми става все по-любопитно как ще се влюбят тия двамата. Тези негови действия не само ще я засегнат, но и ще й припомнят старите две връзки, завършили с провал и нищо чудно да започне да бяга от него още повече. Пък подходът му е супер дърварски и подхожда само на кретени. Grinning Брат му каза, че много му връзвали жените. Ако и с тях действа така не знам, тия жени сигурно са заслепени или отчаяни. Joy

Хахаа ако е за правилото - ми пак ще е ден до пладне. Joy И тя ще го наруши, няма да се отърве. Явно още няма представа, че в тази болница всеки е във връзка с някой друг.

# 361
Аз пък такива коментари  ги  smile3533 и не се нервя . Нали всеки може да си "изпразни" проблемите  Laughing
Магда беше  доста неприятна в този епизод . Как пък си въобрази ,че някъде някой я е помислил за незаменима и фактор за шефа  и затова и се е разминало с лихварите. Накрая  разговорът и  с Инка-вампирка  и беше като студен душ . А и малката кака  добре се е изучила на номерца от чичко-паричко .
Когато  коментираха  интересната и сложна операция на  Баткото , Зорничка  някак  се зарадва и светна , стана и приятно .
Жалко ,че малкото ....братче /вече съм политически коректна  Joy / май ще завлече в неприятности и Зори и Баткото .
Това , което коментирате  за промото ,не съм го видяла още  newsm78 Ще ми е неприятно  Марио да се издъни толкова елементарно  Crossing Arms.

# 362
Най - после изгледах епизода Simple Smile Fairy, много ти благодаря за ъпдейтите!!!!!
Така се бях стреснала от вашите коментари, то не било толкова лошо положението Simple Smile

Магда/Ненева/Фотева - Магда много ми падна в очите - не стига, че открадна парите на своя екип, ами после и отношението й към Ненева...отвратителна работа. Някои казаха кофти неща срещу Ненева, но аз донякъде я разбирам. Имала съм подобен случай с колега в бивша работа и, повярвайте ми, никак не е лесно да решиш как да постъпиш. Освен това забележете, че тя сподели с Генадиева, а можеше директно да отиде при Захариев и да му изпее всичко. Има разлика между клюкарене/доносничество и уведомяване за ситуация, което може да предотврати по-голям гаф или скандал. Фотева както ми хареса, така и се срина в края на епизода, за нея сте написали всичко, което мисля в момента. Мисля, че след време ще съжалява жестоко за действията си, не е това начина.

Изпитах душевен оргазъм с медицинския случай днес!!! Много Грегъри Хаус, многоооооо! Айде, не във всеки епизод, но през епизод поне ако има по някой готин казус, много ще вдигнат нивото!!! Марио и Романова бяха жестоки в операционната, за пвър път се изкефих така след операциите, които правеха заедно Банков и Романова. Разликата е, че Марио не е шеф на Романова и тя говори с него като с равен - при Банков имаше уважение и подчинение от нейна страна.

Тони.....абе аз си мислех, че  едва ли не е убил човек Joy Мисля, че има добро сърце, прави нещата, воден от добри подбуди. В други филми/сериали сме виждали такива персонажи - не зачитат правилата, водят се от собствени закони, личен морален код. Не казвам, че е правилно, просто това виждам у него. Това, че не си пие хапчетата, беше супер тъпо от негова страна наистина - според мен не ги е изпил, защото покрай цялата суматоха през деня е забравил....но да, тъпо. А може би е от тоя тип хора, които се грижат повече за другите, отколкото за себе си. Ииии....абе този Димитър Захариев много готин бееееееее Heart Eyes Харесва ми като махне тениската Wink Че и белегът е секси хахахахахах!  Моля, нека не умира, а повече да си съблича тениската Wink Heart Kiss

Видях някакво мини промо само с репликата на Марио - много ми напомни на думите на Банков - За да няма разочарования, няма да има и обещания. Груба грешка на Марио, много груба!

# 363
Аз пък такива коментари  ги  smile3533 и не се нервя . Нали всеки може да си "изпразни" проблемите  Laughing
Магда беше  доста неприятна в този епизод . Как пък си въобрази ,че някъде някой я е помислил за незаменима и фактор за шефа  и затова и се е разминало с лихварите. Накрая  разговорът и  с Инка-вампирка  и беше като студен душ . А и малката кака  добре се е изучила на номерца от чичко-паричко .
Когато  коментираха  интересната и сложна операция на  Баткото , Зорничка  някак  се зарадва и светна , стана и приятно .
Жалко ,че малкото ....братче /вече съм политически коректна  Joy / май ще завлече в неприятности и Зори и Баткото .
Това , което коментирате  за промото ,не съм го видяла още  newsm78 Ще ми е неприятно  Марио да се издъни толкова елементарно  Crossing Arms.

Хахаха Ели, евала. Grinning Най-добре правиш май. Да не те разочаровам, ама колкото й да ти е неприятно Супер Марио утре няма да е много супер и ще се издъни яко. Обаче после пък ще стане още по-интересно. Grinning

Ауу Дона, какъв ферман. Grinning Този епизод май те е вдъхновил, та си изказа всичко на един дъх тук. Хубавото в ситуацията е, че само Марио губи, Зорница нищо не очаква и изобщо не си го слага присърце. Гадното е, че ще я засегне до някаква степен и ще я отблъсне още повече от себе си.

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 00:37 от yanitsa.s

# 364
Още нещо, продължавам да вярвам (по-скоро се надявам), че Тони не е бивш наркоман. По-скоро много се е влюбил в тази Мона, която си е баш наркоманка и от там познава състоянията. Най-много да е пробвал 1-2 пъти(заблуден от изкривена любов), но брат му да го е дръпнал, докато е време. Не ми се вярва на заклет наркоман да присадят черен дроб. Ще видим, надявам се да се окажа права.

# 365
Амаа пък не крия, че ми стана готино като я погали така по бузата. Joy Макар да му знаем намеренията сега. Представете си как ще е като са влюбени вече. Smirk Grinning

# 366
Отказах се да търся това промо , в което Батко ще се издъни  Wink.
 Видях снимка на  малкия ... - гол до кръста с татуировка  "Мона" на ръката  и мие медалиончето .

# 367
Това промо няма да го качат, а в официалното го няма този момент. Обаче ако гледаш Нова тв е възможно на някоя реклама да го хванеш. Wink

# 368
Мерси ,но без мен. Гледам Нова само заради сериала .

# 369
Струва ми се, че Тони разпозна медальона още при прегледа с Марио. Настойчивото му желание да го откупи ме навежда на мисълта, че е бил на момичето, което явно му е бивш гадже,превид татуировката.
Иначе много добре сложен е Тони Grin, но продължава да буди желание в мен да го подстрижа Joy

# 370
  • 221B Baker Street
Начиии, е те тука ми замириса на нещо познатооо.... Батко като си поиска пак от Зори, без ангажименти, и се сетих за 1001 нощ... Там Онур си поиска втори път от Шехерезада, в асансьора, но даваше вече 200 000 за втора нощ... Та това е сигурен знак, че вече е хлътнал и колкото повече се опъва жената, толкова повече инстинкта на ловец в него се пробужда... Да не говорим, че явно му е харесало първия път...
Обаче, тия двамата докато се влюбят и той Банков ше се върне, бре...Stuck Out Tongue Winking Eye
Струва ми се, че Тони разпозна медальона още при прегледа с Марио. Настойчивото му желание да го откупи ме навежда на мисълта, че е бил на момичето, което явно му е бивш гадже,превид татуировката.
Иначе много добре сложен е Тони:grinn:, но продължава да буди желание в мен да го подстрижа Joy

Най-малкото поне да го среша...Grinning

# 371
Феъри, благодаря за разказването на серията!

# 372
  • София
Добра серия. Simple Smile
Не трябваше Жекова да постъпва така, да си бе признала щеше да се издигне много в очите. Все още не е късно, да видим... Но Ненева и Генадиева много ясно разбраха, че просто е върнала парите, така че Жекова само себе си излъга.
Фотева ми падна в очите, имах съвсем леки симпатии към нея в началото и даже я защитих тук, но вече втори пореден епизод се доказва като злобна пача.
Страхотна бе операцията на Марио и Романова. Хареса ми много и как оригинално се реши случая с пациентака на Чък Норис и д-р Хаус.  Grinning

# 373
Много съм доволна от епизода снощи. Поздравявам сценаристите за изграждането на образа на Магда. Много пълнокръвен и реален е според мен. Хареса ми и медицинският случай, асоциациите с д-р Хаус са неизбежни, без да създават усещането за копи-пейст. Браво!

# 374
Амаа пък не крия, че ми стана готино като я погали така по бузата. Joy Макар да му знаем намеренията сега. Представете си как ще е като са влюбени вече. Smirk Grinning

Много искам вече да видя някой да обгрижва Зорница, да я обича и гушка постоянно.
Та тази жена за това е създадена !

Общи условия

Активация на акаунт