Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 413
  • 761
  •   1
Отговори
# 615

гледа си кефа в Швейцария Вяра Simple Smile Заряза ни Joy

# 616

гледа си кефа в Швейцария Вяра Simple Smile Заряза ни Joy
Вярно, че така беше, дано се върне. С нея също беше интересно. Може да се хеанат за гушите с Фотева, заради Тасев. Joy

# 617
  • София
Надявам се тая Ваня да умре при раждането и бебето да си остане на Мазови. Друг изход не виждам...
Те тия дето не ги харесваме, не мрат толкова лесно. Simple Smile

# 618
Едва сега смогнах да изгледан снощния епизод.

Жекова много нелепо се държа със Захариев, бива бива да се мазни, ама то чак е отблъскващо!

Фотев ми харесва като образ, наистина е много подходящ персонаж, които да замести Виолета. Не е типичната мутра, който да се държи нагло и арогантно, а леко и дипломатично ти спира дъха с поглед.
Признавам си Фотева ми е симпатична, защото ми харесва външния й вид. Ако беше някоя грозница или набоцкана силиконка, нямаше да я понасям. Очаквах да е гаднярка, но с тези мантри и чакри чак ми е нелепа и смешна. Тези увлечения доста й подкопават “авторитета” и в болницата с право й се подиграват.

Случая с детенцето ми е интересен, долкото чух преди време едно от децата, които са се самоубили с тази игра е точно българче.

Мона според мен изглежда доста реалистично, няма как жена, изпаднала в абстиненция, живееща в бунище да изглежда добре, колкото и да е красива по природа.

# 619
...
Не мисля, че Тони има за какво да се оттегля. той е все още така влюбен в тази Мона, че приема Зорница като приятел(нищо ч дразни брат си с нея). Така поне го виждам в момента. Лошото е, че Мона върви към умиране.
Не се знае дали ще умре. Може би това, че е пред умиране ще е критичната точка за нея, а Тони сега ще я спаси и на нея ще ѝ светне, че не може да продължава така. Вярвам, че той ще ѝ подаде ръка и двамата отново ще се намерят. Така и той ще види по-голям смисъл в живота си и ще се бори за собственото оцеляване. Виждам красив финал за тях двамата. Поне така искам да е.

/Пък сценаристите какво са намислили ще видим/
В промото единият лекар казва, че й остава месец живот и предлага на Тони да я прати на онкокомисия. Което означава, че са й открили някакъв рак, вероятно на белите дробове, защото кашляше. Не вярвам да оцелее.

# 620

В промото единият лекар казва, че й остава месец живот и предлага на Тони да я прати на онкокомисия. Което означава, че са й открили някакъв рак, вероятно на белите дробове, защото кашляше. Не вярвам да оцелее.

Ееееххххх, Тони - Бонбони CryCry Момчето ми тук страда и тепуърва ще има да страда, а вие ми го хейтите CryDisappointedSobWorried

# 621
...Случая с детенцето ми е интересен, долкото чух преди време едно от децата, които са се самоубили с тази игра е точно българче.
...
Тази игра /Син кит/  е руско производство , но за съжаление набира популярност и у нас /има смъртни случаи и на запад/ . Не е лошо  родителите  да са запознати  с това , какво витае в пространството .
По някакъв начин заплашват децата , че ако не изпълняват  получените заповеди , ще пострада  някой техен близък...много е коварна .
Към Фотева не изпитвам съчувствие - тя не знае на кой свят е , живее си под някакъв стъклен похлупак и  всички около нея ходят на пръсти , защото старият пес ги е заплашил . Той с този глас ... Shocked #Crazy Не казвам ,че  Ина е лош човек , но какво ги грее другите , след като само им досажда , защото просто няма правилна и реална преценка за нещата от живота .

# 622
Като ви чета , явно съм повредена. Фотев въобще не ме плаши. Имам чувството, че всеки момент ще се засмее и ще каже" шегувам се, бе, споко."😶😉

# 623
Е, как може да имате претенции към въпросната Мона, наркоманката. Виждате в каква несрета живеят тези скитници, оставаше и хубавичка да е.
Явно не сте запознати с това как изглежда човек, докарал се до положение като тяхното.

А тези специализации знае ли се колко траят? Може Вяра да се завърне в сериала по някое време. Щом на Калин е около 3-4 месеца.

# 624
Е, как може да имате претенции към въпросната Мона, наркоманката. Виждате в каква несрета живеят тези скитници, оставаше и хубавичка да е.
Явно не сте запознати с това как изглежда човек, докарал се до положение като тяхното.

А тези специализации знае ли се колко траят? Може Вяра да се завърне в сериала по някое време. Щом на Калин е около 3-4 месеца.

При Вяра е малко по-особено. Клюката гласи, че Луиза е напуснала сериала.

# 625
Тук нали идваше някой, който се представяше за вътрешен човек и ни каза, че Луиза я били изгонили по доста грозен начин, но какво е станало всъщност не знаем... 

# 626
Красива Диана

https://www.instagram.com/p/BgEAoRMgOxP/?taken-by=dianadimitrova13

Е така, ако се появи в болницата..

# 627
Първо, честит празник, дами!
На мен много ми харесва Фотева, толкова  е красива. Но си мислех снощи, колко й личи, че е начинаеща актриса, как си декламира думите. Особено поставена до Емил Марков или Янина Кашева много й личи неопитността. Обаче ми е симпатична и ми харесва да я гледам.
Мона е достоверна наркоманка така да се каже. Няма как да е изкъпана и с прическа.

# 628
  • София
Тук нали идваше някой, който се представяше за вътрешен човек и ни каза, че Луиза я били изгонили по доста грозен начин, но какво е станало всъщност не знаем... 

Ако е намесен неприятния й мъж, нищо чудно да е била грозна сценка. ...Ама аз я недолюбвам по-принцип, та съм пристрастна 😆

# 629
Аз лично Велислав Павлов много повече го харесах в "Отплата". И там се държеше леко дървено, но просто повече ме грабна. А и беше по-млад, може би и затова. Като персонаж и тук ми е интересен, но е прекалено протективен спрямо Тони, но не е имал друг избор, освен да стане рано родител на незрелия си брат.

Общи условия

Активация на акаунт