Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 380
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
  • Wonderland
За тези, които ги чакат - КАЛИН И НАТАЛИЯ се връщат в следващия епизод

# 661
  • София
Хохох кой ще се появи в следващия епизод.  Party

# 662
Kaлин, Наталия и бебчо, Йей  Hug

Ей, това си беше като кол в сърцето накрая, напомниха ми любимата целувка, тъкмо си мислех това не е ли спешния кабинет, милата да помогне на Тони се насади на пачи яйца, не се сети какво да му каже Grinning

# 663
  • София
Само ми се искаше Ненева да не отвори и втория лист за да си остане със заблудата, че е късметлийка.
Ами то така и стана дефакто. Simple Smile

# 664
Седем епизода са дали дотук, за мой шок за седми път ще кажа - много хубав епизод.
Моментът с Марио и момчето на покрива беше много силен, много емоционален. Много ми е мъчно за Марио.

# 665
Знаех си, че нещо ще стане и няма да се целунат. Спомените връхлетяха Зорница, никак не може да го забрави, макар външно да не личи.

# 666
  • София
Не можах да гледам, имам само един въпрос. Дадоха ли Мазови?

# 667
  • София
Много ми е мъчно за Марио.

Зорница обаче май не можа да чуе онази вметка за брат му на 15 г. как се е опитал да се самоубие, защото изтича на двора, а дотогава слушаше на високоговорителя?

# 668
Фотева много откачени игрички си играе. Обаче се чудя дали поначало не е имала намерение да уволнява Ненева или си промени мнението след разговора с Магда.

Марио е много читав човек, жалко, че заради призрака на Банков трудно ще стигне до сърцето на Зорница.

# 669
  • София
Не можах да гледам, имам само един въпрос. Дадоха ли Мазови?

И то много пъти. Нещата отиват на раздяла май. Което ще е уникална малоумщина от страна на екипа.

# 670
  • София
Седем епизода са дали дотук, за мой шок за седми път ще кажа - много хубав епизод.
Моментът с Марио и момчето на покрива беше много силен, много емоционален. Много ми е мъчно за Марио.

Чудо се случва този сезон - интересни, динамични серии, интригуващи медицински случаи и още никой не е умрял. 😂

# 671
Много ми е мъчно за Марио.

Зорница обаче май не можа да чуе онази вметка за брат му на 15 г. как се е опитал да се самоубие, защото изтича на двора, а дотогава слушаше на високоговорителя?
И аз това се чудех. Бях сигурна, че ще го чуе, но след това не даде признаци да е разбрала. Иначе нямаше да й е толкова трудно да измисли за какво да говори с него, та да го отдалечи от Тони.

Стела, точно това е - много читав човек. С огромно добро и топло сърце. Heart

На Фотева съм й фен. Толкова е откачена, че ме радва Joy

# 672
Kaлин, Наталия и бебчо, Йей  Hug

Ей, това си беше като кол в сърцето накрая, напомниха ми любимата целувка, тъкмо си мислех това не е ли спешния кабинет, милата да помогне на Тони се насади на пачи яйца, не се сети какво да му каже Grinning

Майче, направо си ме удариха в сърцето с тоя спомен. Ако им стане навик спомени с Банков да изникват отвсякъде занапред няма да се разберем. Joy  Горката Зорница, трудно ще си го избие от главата. Всичко й напомня за него. Марио да му мисли как ще я спечели, че с тия скелети в гардероба лоша работа. Joy
Що ли си мисля, че искаше да му разкаже за себе си, обаче сякаш не знаеше откъде да започне.

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 21:35 от yanitsa.s

# 673
Рано им е на тези двамата. Вървят труден път. Не само на хора с тежко минало, но и на двама души, които имат тотално погрешни впечатления един за друг. Заедно с това са привлечени един към друг някак против волята им. Хем са раздразнени, хем не спират да се търсят. Трябва им още малко време преди целувката. Още малко да се опознаят, за да дадат възможност на любовта да покълне.

# 674
Ох много ми хареса сцената на Зорница и Марио .Много,много.

И хайде вече да чифтосват Фотева и Тасев. Пасивен ми се струва.

Общи условия

Активация на акаунт