Дневникът- тема 89 - Да отслабнем всички заедно!

• 61 201
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Най- трудно е да се свалят кг и едновременно с това да се качва мускулна маса. Това вече е висш пилотаж.  Wink
Според мен калорийният разход е нереален, от там идва и крахът на очакванията. От друга страна, се вижда, че има дни с под 1000 калории, или около 1200, което за трениращ с Отъм и допълнително правещ кардио /четох те , Дух, че и велоергометър въртиш/ е... да го наречем неразумно. Може би трябва да разнообразиш и храната, да не е толкова еднотипна. Лично мнение.  Peace
Наскоро не беше ли писала, че виждаш промяна, че нещата се случват? Защо сега изведнъж така?

# 661
Хайде и аз да се изкажа, пък тя Духчето ще направи, каквото реши - аз смело бих увеличила калориите, но не и ВГХ. Вярно, че сега съм ги намалила много, но принципно не се плаща толкова от тях, но определено бих включила още храна под формата на ядки, например.

# 662
Сънка, и аз мисля да увелича малко калориите. Имам дни с по 1100-900, мисля да се постарая повече да са твърдо по 1400 ама не знам как бе човек хахай
До тук са ми 548
Закусих с един банан и 20 гр. Слабин с фибри
Обядвах голяма купа крем супа от варен картоф, морков и тиквички, със зелена салата 70 гр варена шарена киноа и 30 гр., Бонус фитнес с протеин.
Айде ще тренирам и ще пия протеин още 100 калории
И за вечеря пак ще са около 350-400. Трудно ми е да правя над 1300

# 663
50 грама ядки и ей ти 300 калории отгоре. А те поне са полезни.

# 664
Еми може да, може и по малко тахан с ленено семе да включвам към закуската.
За мускулите - не съм станала Арнолд но да, тук там по ръце и крака забелязвам напредък, вижда се движение някакво, стяга се.

# 665
Госпожице , а имаш ли покачване на тегло, откакто си водиш тези данни за храненето?

# 666
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ще се опитам да ти дам съвет, Дух...
Включи нещо богато на фибри- някакво зеле- китайско, чевено, пак чой, карфиол  и целина, моркови, пащърнак, ряпа... или ябълки, круши, с кората...

Според мен, обаче изразходваш по- малко калории, отколкото смяташ, и приемаш повече отколкото мислиш

# 667
аз мисля, че при мен при увеличеното движение и целенасочени упражнения ми се образуват първо мускулите и по-бавно се разкарват натрупаните тлъстинки .. на корема например. УСещам да ми се възстановяват мускулите на корема и че са ок, но още са покрити отгоре. Сега това боря, но това с намаляване на храната.

# 668
  • тук и там
Да ти имам проблема..Мен да ме кара някой да вдигна калориите,стой та гледай.. Mr. Green
Извинявай,не се сдържах.. Hug
Както са те посъветвали-една -две шепи ядки или тахан  и си готова от към калории. Peace

# 669
Аз също ще се обадя като черна станция, но Духче, пак да питам: напълно убедена ли си, че е грешна за теб теорията за икономичния режим на тялото? Спомням си за твои дни и с по 500 ккал.
Който не е запознат, ето линк
https://www.bb-team.org/articles/4571_ikonomichen-rezhim-na-tyaloto

И друго: по спомен ти беше с ИР. Как се развиха там нещата? ИР е един много сериозен фактор, когато става въпрос за сваляне.

Аз да се похваля: днес рожден ден, пици, торти, сокове, вина, водки. Аз герой - на кафе и вода. Не че имах апетит, де. От няколко дни съм с тежка настинка и само ми се лежи. Та в тоя ред на мисли, "нарушавам" си режима с Тайлол Хот. Вярно от тоя без захар, но пък е с аспартам Confused Поне ме вдига.

# 670
  • Велико Търново
Хайде и аз по дилемата на Духчето, аз съм убедена, че изразходените калории не са реални и от там идва недоразумението Peace

Към днешна дата ям два пъти дневно, в 12.00 и 18.00 часа, а към 20.30 пия един протеин и 20 грама краве масло.Хем не съм се натъпкала, хем съм сита.Естествено пак съм взела идеи от няколко режима-първо от любимия Папе да нямам никакви междинни хранения, защото те ми изяждат главата, взаимствах от ВМ с фаста, пак по Папе вечерята ми е течна, но неговата въглехидратна закуска е заменена с яйца и бекон, но тук е важно да уточня, че яйцата са точно три и бекона/шунката/луканката са точно 100 грама.Количествата ми изяждат на мен главата.Така съм убедена, че нещата в най-скоро време ще придобият желания от мен вид.
Та с две думи Mr. Green
1.Никакви междинни
2.Течна вечеря
3.Стриктно броене на калории
4.Редовно посещение на залата в моя случай.

Херзи, хайде-и аз съм без млечни, плодове и сладко, и тесто Mr. Green

# 671
Госпожице , а имаш ли покачване на тегло, откакто си водиш тези данни за храненето?
НоМе, не, нямам. Въртя -/+ 500 гр. Не съм качила, не съм и свалила.
От декември съм на тези килограми.

Роузи, за горенето не мога да кажа - машина е, може и да не отчита точно, но за приемането съм почти убедена. През по-голямата част от деня съм си у дома и имам възможност да си меря всичко на кухненската везна. Почти веднага след това си го вписвам във май фитнес пал.

Блеки, не съм напълно убедена, за това казах, че ще опитам да вдигна калориите до около 1400-1500 на ден. Може наистина да се е случило това. Зная само, че свалям ако не ям. Което в дългосрочен план не ме устройва. Или трябва да се нахъсам здраво и да имам по 2 гладни дни на ден с по 400-500 калории тип фаст или да измисля как да ям нормално и да свалям.
Нямам ИР, имам проблеми с яйчниците и леко завишен тестостерон, поне преди години беше така. За това ми бяха изписвали метфогама и другите хапчета за лечение на ИР. Но след като никой не може да ми предложи да излекува проблема, а само подтискането му с антибебе хапчета им теглих майната и си живея с леко завишен тестостерон.

Сиска, дори да не са тези калориите и дефицита да не е толкова голям, отново нормалните хора с прием по 1200-1300 калории на ден и физическа активност свалят.

# 672
Заради това, което е пуснала Блеки, аз също редувам дни с по-ниски и дни с по-високи калории. Калориите идват все от режимни храни, нямам свободен ден като при Ипократис, но съзнателно в някои дни повишавам калориите и /или ВГХ. За да не реши тялото, че гладува.

# 673
Когато храната не е оптимална, спортът не помага...поне така е при повечето хора.
Спортът е основно за стягане, извайване, тонус, не за отслабване.При някои хора води до сваляне, при повечето-не.
Защо е така, не знам....

Не съм казала, че с въглехидрати не се отслабва.Аз също ям такива, свалям.
Казах, че не се отслабва с хранене, основано ПРЕДИМНО на въглехидрати.
Може и да има хора, свалили тегло, чието хранене е предимно въглехидратно.Но това са единици, с добра въглехидратна поносимост.Както има и хора, ядейки основно пици, паста, хляб и вафли, и нямат наднормено тегло.
От всичко, което е споделяла Духчето досега (поне от това, което съм чела от нея), личното ми мнение е, че храната й в момента-бобови, зърнени, плодове, хляб, не й понася.Не и по отношение на сваляне на кг.
Естествено, не твърдя, че съм права.Просто така мисля.

# 674
  • Велико Търново
Ако трябва да говоря за себе си-аз отслабвам на 1400 калории, но като стана в пет сутринта, сядам/лягам чак в 22 часа.През цялото друго време правя нещо.Ти си споделяла, че нямаш кой знае каква физическа активност освен тренировките.Това го пиша с най-добри чувства Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт