Дневникът- тема 89 - Да отслабнем всички заедно!

• 61 169
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Аз пък смятам, че от време на време трябва да шокираме организма, за да се раздвижи, че иначе си минава в един режим, с една храна, с която безумно е свикнал и му става едно комфортно и става мързелив. Така че да се сменя кардинално нещо в хранителния режим от време на време, не е никак лошо.

# 691
  • Козлодуй
Sunny29, благодаря за идеята ще пробвам даже и аз бях стигнала до това заключение но не зная как точно да го реализирам Simple Smile

# 692
pvacheva, може да съм наивина (или глупавичка), но аз на гривната си вярвам. В зависимост от тренировката показва разход от 150 до 260 калории.
Първия кръг на тренировъчния режим най-много бяха 200 калории в кардио дните, а в дните с тежести по 150-180 калории.
Във втория кръг, който много ме озорваше в началото (а аз макар да не спортувах последните 2-3 години имам опит със спорта и определено зная, кое е зор), та там ми дава по 200-260 калории в най-трудните тренировки.
За мен това е нормален разход. Гледала съм тренировките във май фитнес блендър, там горе долу показваше межди 200 и 300 на тренировка, зависи как я правиш. Смятам, че са относително коректни. Не ми показва някакви уауу неща като 500 калории за 30 минути Simple Smile

# 693
ех, колко нормални хора познавам да закуват баничка с боза и да изпиват по 5 бири и да не са дебели, ама ей на, не съм от тях Laughing
Дух, това че си по цял ден вкъщи може да ти пречи - аз събота и неделя и в дни в които почти не излизам от нас качвам, ако ще и само зелена салата и варени яйца да съм яла
а тя Bandiera rossa  писала почти същото

чакам да ми мине скрънзотията и за кръвен тест за непоносимост към храни  Mr. Green

А къде ще го направиш? Имаш ли някакви препоръки? Аз също искам да се подложа на качествен такъв, защото освен глутена имам съмнения, че не понасям добре и млечните. Ама както съм тръгнала само по наблюдения, може да изключа ред по ред всичко:smile: А не е редно.

# 694
  • София, България
1.Духче,  Има теория , според която организма привиква към дадени упражнения и трябва да се променят на всеки 6 дни. Ако 6 дни караш велоергометър, то после 6 дни тичай, после 6 дни скачай на въже, после 6 дни прави гимнастика, после пак тичане, просто да има разнообразие. Това е линк, в който въвеждаш години, ръст, активност и ти показват колко калории изразходваш от най-различни дейности. Пробвай се да видиш дали разминаването е голямо от гривната: https://www.healthstatus.com/calculate/cbc

2.  Знам, че го дъвкахте, но само искам да вметна, че и аз опитвам да се справя без режими от специалисти, но не ги отричам в никакъв случай. Тези хора са учили и знаят какво правят.

3. Вчера не правих упражнения , но пък ми размина мускулната треска, тази вечер МП е на работа и ще мога да си позволя да правя гимнастика. Направих експеримент запържих малко моркови и чушка от туршия и ги добавих към наденицата с картофи. Получи се интересно ястие, което обаче не допадна на МП, та сега ще има да ям. Отделно имам салата от вчера, която също трябва да се изяде, авокадото почна да почернява.

4. Днес бях на интервю в Мтел, стискам палци да започна, че да имам някакъв приход.

# 695
Аз пък смятам, че от време на време трябва да шокираме организма, за да се раздвижи, че иначе си минава в един режим, с една храна, с която безумно е свикнал и му става едно комфортно и става мързелив. Така че да се сменя кардинално нещо в хранителния режим от време на време, не е никак лошо.
Напълно, "по Иповски" съгласна! При мен сериозното раздвижване настъпи именно след като въведох въглехидратно "зареждане" след тренировка.

tissi , стискам палци!

# 696
успех тиси.
херцен  аз на тези също най-много се ядосвам. цял ен капучино след капучино. на закуска брецел, на обяд каквото им се яде плюс десерт, след обяда пастички ... вечерята не я знам, но ... познавам сума народ с  такова хранене и едни жилести и слаби. Много ме ядосват. Псоле си казвам, че те са нещо дефектни и ми минава.

# 697
demirche, виж тази тема
http://m.bg-mamma.com/?topic=718183

Цибалаб като че ли предпочитам
За Холитимед не мода да реша ПР ли е или истина

двама такива дефектни имаме в офиса, и в командировки сме често, знам как вечерят, едното е и жена Mr. Green
ако ги удари гръм или ги тръшне чумата, знаят, че ще е от нашата завист

Успех, тиси

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 18:25 от Herzen

# 698
  • Козлодуй
Госпожица Дух, е очевидно твоята гривна е хубава Simple Smile
Честита пролет Simple Smile Да сте здрави и красиви Simple Smile

# 699
  • Бургас
Тиси, успех!
За отслабването ще кажа, че освен всичко друго, влияние оказва стресът и особено недоспиването. Понякога това е нещото, което променя цялата картина.

# 700
Тиси успех Simple Smile
Пвачева, да. Мисля че е екстра. Още не съм успяла да тренирам и за сега ми показва 1335 калории. Вечер докато си легна и с тренировките стават към 1600-1700, за това й имам доверие. Днес е един от най не активните ми дни. Пиша си авторефертата и почти не съм мърдала. Но това не ми се е случвало вече от месец да съм толкова неподвижна Simple Smile

# 701
  • София
Аз миналата седмица имах един такъв ден, дето цял ден се наложи само да седя и да пиша, никакво ходене почти, спорт йок също. Толкова ми каза по път за вкъщи 1400 и нещо калории. Такова не съм виждала скоро и ме схвана сърцето от това число.
Днес потичах 7 км., доволна и предоволна съм. Фитбита ми показа сходни данни с тези от пътеката. Не очаквам да е супер акуратна, но и едва ли дава разлика от 500 калории, примерно.

# 702
  • София, България
И аз съм си навила на пръста , че по-натам ще си взема гривна, че да си следя активността, така ще имам стимул да бия числото от предния ден Simple Smile

Благодаря Ви! Ще чакам резултати тези дни! Дано стане! Готова съм психически да обслужвам недоволни клиенти на Мтел по телефона! Поне ще си имам бюрце! Хаха!

Нищо, че е 21ч вечерта аз сега пускам ТВ на ютюб и почвам гимнастиката! 

# 703
Не исках да обидя никой в темата, а също да дам собствен прочит на хранителните и тренировъчни режими, изготвени от специалисти. Да, има значение целите, които си поставя човек, както и какво ежедневие има.
Нито живея, за да си видя плочките, нито за да си смятам по цял ден калориите и макросите. Има периоди, в които съм ок да съм просто в здравословния телесен индекс, има такива, в които искам да се вижда повече релеф.

Рядко пиша по тези теми във форума. Отдавна се махнах от темата за ВМНВ хранене, тук чета от време на време и се изкушавам да се включа понякога, признавам.

Просто през годините съм запомнила едни и същи потребители, които въртят режимите и скачат от тема в тема за диетите, но се въртят в кръг, защото според мен, правят едни и същи грешки без да ги осъзнават и защото отказват да направят малки, но съществени промени, които ще ги извадят от зоната на комфорт.

Както и да е, най-важното е да сме здрави и доволни от себе си. Всичко друго е преходно.

# 704
Like Smoke, радвам се че се изкушаваш да пишеш. Много мотивиращи са ми постовете ти. Така и не писах, че точно от твой постинг относно макросите преди 2-3 години "поизтрезнях" по отношение на храненето. Така че ти благодаря. Hug

Общи условия

Активация на акаунт