Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 17

• 95 945
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • София
А тази девойка от рекламата на Триваго дали не могат да я облекат с дрехи от този век?

# 121
А тази девойка от рекламата на Триваго дали не могат да я облекат с дрехи от този век?

Е това е нарочно. Цели да ни покаже, че девойката е нърд, като зубрачките в училище. Сигурно е математическа генийка, която изчислява индексите на хотелите и по този начин открива най-добрия. Един вид на компетентната дърдорка с вид на досадната отличничка на класа може да се има доверие като дава информация.

# 122
Всеки път като я видя, изпитвам желание да й сложа една забрадка на главата, една мотика в ръката и да я пратя да копа на нивата....   Laughing   
Е, те такива образи ми предизвиква....
http://www.lostbulgaria.com/pic2/4273.jpg

# 123
  • ВАРНА
Ааааа,що така?

# 124
Хаха; последното модно предложение ми допада - обичам флорални мотиви (не е сарказъм)!
Аз пък всеки път се чудя дали не е дублирана - гласът й не и отива - звучи лигаво-закачливо.

Днес видях една реклама с един човек с крокодилска глава...Май беше на бира...Впечатли ме, но не съм сигурна дали ми хареса. Трябва да я гледам още няколко пъти, за да добия по-ясно впечатление.

# 125
Някой отчел ли е колко българи са си дошли да живеят тук от чужбина заради " Фермата", както се твърди в нейната реклама? И този вик на Андрей- Райно? Все едно идва от вдън гори тилилейски....

# 126
  • София
Дразни ме рекламата на евтини чипсове и зрънчовци Best foods. Не стига, че изобщо не са качествени, пък и вкусни не са. Сещам се като бях малка, всички деца около мен си ги хапваха с удоволствие, сякаш само на мен не ми харесваха.

# 127
На мен много ми харесват, и Лото пица, и Бестини със сирене. НО последно време вдигнаха цените (не знам на какво отгоре) и ме загубиха. Имайки предвид усилената реклама напоследък, май не само мен... Не знам какво си мислят, че могат да си позволяват, при условие че имат пряка конкуренция в лицето на Стар...

# 128
Пак , че не въртят още оная реклама " много обичам пуканки" , която въртяха преди 20 години по Евроком Wink

# 129
Рекламите на Хепи и на фанта са идиотски. Абсолютно безумие.

# 130
Тая на Фанта лятото само като я чух с тяхното " бла, Бла" и ми ставаше лошо

# 131
  • Варна/Филаделфия
Рекламите на Хепи и на фанта са идиотски. Абсолютно безумие.
На мен пък така ми харесва рекламата на Хепи Grinning много ми е весела!
Почти винаги гледам ТВ на запис и превъртам рекламите, но на Хепи си я гледам. Blush
На фанта съм с теб! Изключително тъпи реклами!
Помните ли една реклама на Спрайт, мноого отдавна, за 'Твоят най- добър приятел те желае'? Имаше и доста готини по това време, как спрайт не се налива в аквариум и т.н.
Много ги харесвах!

# 132
Тя може да е весела, но не е от полза за Хепи. Оставя усещане у мен, че храната им не струва и трябва да се преструват колко им харесва. Показват ни нагледно как се правят реклами - ти се правИ, че кюфтенцата са невероятни, ти имитирай, че сушито е страхотно... Фалш отвсякъде. Хаха, току що я дадоха. "Всички знаете какви са рекламите на Хепи..." Не храната, не обслужването, а ... рекламите. За мен е провал.

# 133
  • Варна/Филаделфия
Тя може да е весела, но не е от полза за Хепи. Оставя усещане у мен, че храната им не струва и трябва да се преструват колко им харесва. Показват ни нагледно как се правят реклами - ти се правИ, че кюфтенцата са невероятни, ти имитирай, че сушито е страхотно... Фалш отвсякъде. Хаха, току що я дадоха. "Всички знаете какви са рекламите на Хепи..." Не храната, не обслужването, а ... рекламите. За мен е провал.
Доста истина има в думите ти. Аз до сега я гледах само от забавната страна. Верно, не си правят добра реклама. Grinning
Пак си ми е весела де ..

# 134
А, то на Хепи трябва да им се плаче, за нас остава веселото.JoyHug

Общи условия

Активация на акаунт