Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 17

• 96 163
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Не вярвам да им се отрази кой знае колко.  Simple Smile

# 136
За парите хвърлени на вятъра, трябва да им се плаче. Joy

# 137
За парите хвърлени на вятъра, трябва да им се плаче. Joy
А, бълха ги ухапала.  Simple Smile

# 138
И то пък в Хепи все едно съм в публичен дом,момичетата са с пет сантиметрови къси полички,това някакъв необходим провокаЖ ли трябва да е?

# 139
  • Варна/Филаделфия
Рекламата на Пиринско Младо е много свежа Sunglasses

# 140
  • Terra incognita
И то пък в Хепи все едно съм в публичен дом,момичетата са с пет сантиметрови къси полички,това някакъв необходим провокаЖ ли трябва да е?
Освен това е изклюително досадно през 5 мин да те питат "Всичко наред ли е ?"и тем подобни готови фрази, изказани от отегчените до смърт сервитьори, горките, по хиляди пъти на ден са заставени да се държат фалшиво.
За храната да не говорим. Полуфабрикати...

# 141
  • ново
Рекламата на Пиринско Младо е много свежа Sunglasses

А може ли да ми напишете текста? Така и не успях да го разшифровам точно. Не разбрах кой танцува джангурица Smile

# 142
  • На южния бряг
Новата реклам на Savex отново е от тъпа по- тъпа!

# 143
Усмихва ме рекламата с кучетата, които пеят нещо там,  че е подло да ги хапят бълхи. Май на противопаразитни каишки е рекламата. Сладки са ми.

# 144
И на мен са ми симпатични тези кученца Simple Smile

Новата реклама на Пандора със златните сгради, коли и т.н. ми харесва повече от досегашните им реклами.
А, и намерих тази с крокодила - оказа се, че е на чешка бира Старобърно. Не е лоша.
Скрит текст:

# 145
А рекламата на Интимо Хелп,хахахаха,Бързо към аптеката за да се справя с интимната инфекция.Ужас!
Или на Артресан-Аз съм едър мъж и тежа на мястото си Grinning

# 146
 На Артресан трябва да е "Аз съм тлъста свиня, и докато не отслабна каквото и да правя ставите ми ще са прецакани, както и цялото ми здраве".

# 147
Ох, много се смях на последната реклама на Хепи: "Рачков, ти си в тортата..." Не знам за храната, за мен рекламата е на актьорите Grinning

# 148
Или норвежката гора и Рачков почва да се люлее като дърво Laughing

# 149
Рекламата на Джонсънс за къпане на бебета,какво ми изтъкват тая марка,само като погледна състава им в cosdna и ми става лошо.
А от олиото им бебешкото ми излизаха пъпки където се намажа.Сега знам защо.

Общи условия

Активация на акаунт