Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 17

• 96 167
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Вчера мернах някаква реклама докато си вършех нещо и чух женски глас да казва “бла бла бла, дори и за наболата ми брада!” Рекох си, тая мацка сигурно са я сложили да рекламира някакъв гел за бръснене или нещо от сорта, но не... За някакъв крем май беше, но ДАМСКИ! Голям майтап Fearful

# 151
  • На южния бряг
Вчера мернах някаква реклама докато си вършех нещо и чух женски глас да казва “бла бла бла, дори и за наболата ми брада!” Рекох си, тая мацка сигурно са я сложили да рекламира някакъв гел за бръснене или нещо от сорта, но не... За някакъв крем май беше, но ДАМСКИ! Голям майтап Fearful

“...Дори наболата МУ брада...” ✌🏻

# 152
Не съм много сигурна, че съм разбрала правилно рекламата,
и моля за помощ по- интелигентните мами  bouquet

Да си пръскам спрей против страх от полет в самолет,
и страх от преди раждане- пред родилна зала- нещо не ми се връзва  Thinking
Какво е общото освен думата "страх" недоумявам?

# 153
  • Terra incognita
Не съм много сигурна, че съм разбрала правилно рекламата,
и моля за помощ по- интелигентните мами  bouquet

Да си пръскам спрей против страх от полет в самолет,
и страх от преди раждане- пред родилна зала- нещо не ми се връзва  Thinking
Какво е общото освен думата "страх" недоумявам?
Това са успокоителни капки при стресови ситуации. Очевидно рекламират и това, че са безвредни и за бременни. Аз също имам страх от летене и винаги взимам таблетка Валидол при излитане.

# 154
Рекламата на стелките Шол-все едно мъжете нямат мозък и няма да се сетят да си купят стелки,ако обувките не са им удобни.
"Просто направи обувките му по-удобни.",а мъжът седнал си търка и гледа мокасините...То и да бяха хубави тея стелки,а то...

# 155

Влязоха да напиша,  че най - накрая направиха симпатична реклама на Пиринско. С животните.
Иначе преди това като завиеха ония ми ти кавали и гайди, особено при дрямка, ме изнервяха.

# 156
И на мен ми харесва на Пиринско младо пиво.
А на Савекс ми е неприятна, чак актрисите после не мога да харесам в друга роля. ooooh!

# 157
Вчера ме подсетиха за една стара реклама. Така и не успях да я разбера - ако може някой да ми я обясни. Става дума за този слоган:
"Вафли Троя: Хвани бика за рогата!" - тааа, защо бик - каква е логиката? Какво общо има бика с Троя, или с Троян, или с вафлите???
Или просто защото има израз "Хвани бика за рогата" - но тогава той може да се прикачи към всяка една реклама, без да се търси каквато и да е логика...

# 158
  • София
най-после си хванах мисълта, дето не може да ми се оформи всеки път, когато мяркам рекламата за онази, ухилената с интимните инфекции - така се хили, все едно си спомня точно с кого и как е получила тази интимна инфекция.

# 159
Рекламите на "Хепи" са ужасни.
Правят се на малоумни. То Рачков само това прави-в "Капките" също. Изводът за "Хепи" е, че  само малоумните биха се хранили там.

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 12:09 от W

# 160
  • София
То е ясно, че "темата"  е Полицаите, ама някак на реклама не седи добре.

# 161
На Малиция не ми харесва рекламата- навява ми спомени от рекламите на Евтерпа...

# 162
Циц*те на жената от реклама на Пещерска се движат сами, загледайте се преди да дадат прогнозата за времето по Бтв.
Рекламата на Лореал с Николай е страхотна, като самия него Simple Smile

# 163
  • Terra incognita
Рекламата на Ариел капсули- предствят пускаето на пералня като най- голямата мъка на света. А и вече масово се ползват концентрирани перилни препарати и тежките, огромни кутии с прахове са отживеица. А и кой нормален повдига цялата кутия върху пералнята?

# 164
  • София
вече не върви "обикновен прах за пране", защото те не представят нова формула на продукта, а само нов начин на опаковане и порциониране.

Общи условия

Активация на акаунт