Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 17

• 96 176
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
А на мен ми допада играта на думи със супа, шапка и скандал.

# 181
Рекламата на АБВ поща е потрес! Като дрогирани са.

# 182
Има една реклама на Айко, в която едни тапицирани ръце излизат от диваните и фотьойлите и обгрижват хората. Не ми харесва.   newsm43
След рекламата на Ехо Савекс с "кабзите" мислех, че няма начин да измислят по-тъпа, ама нА можело.  ooooh!

Много харесвам майтапчийски реклами с известни личности.   Grinning

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 183
На мен на Савекс са ми смешни, не са ми неприятни обаче, не ме дразнят.

Тази с женския кредит по същество е голяма тъпотия.

Рекламата на абв... в първия момент помислих, че е пак за някакъв кредит. Викам ей ся ще дойдат мариачите и ще кажат, че всичко това нямаше да се случи, ако бяха взели пари назаем от мегаизгоденкредит оод. Жената говори много странно, да, като да е яла специални гъби.

# 184
На мен точно тази не ми харесва - дискриминационна е. Ако отида и си поискам такъв женски кредит, дали ще ми е по-ниска лихвата или по-леки условията? Или ще ми го разпечатат на ЛЬОзова хартия?

Това е реклама на нов продукт в момента "Бизнес кредит за жени предприемачи Smart Lady". Ако отговаряш на условията защо да не ти дадат?

# 185
Не коментирам аз продукта, а рекламата, като замисъл и изпълнение.

# 186
А на мен ми допада играта на думи със супа, шапка и скандал.
Може ли да обясниш, че нещо не съм разбрала...

Много харесвам майтапчийски реклами с известни личности.   Grinning

Скрит текст:

Като огромна фенка на Мерилин, обожавам тази. Радва ме, че не са сложили някаква кофти имитаторка, а с помощта на модерните технологии са "впрегнали" истинския образ и дори гласа са докарали!

# 187
А аз не разбирам защо трябва да отиде експерт по Фери икономия в училище/ детска градина и да  им обяснява за миенето на чиниите

# 188
То и аз не разбирам защо трябва да си носиш омекотителя или праха за пране в дамската чанта, ама има и такива. И като те попитат от какво ти ухае така добре блузата, отваряш чантата и хоп - изненада, вижте с какво пера.

# 189
Лятото бях точно като от рекламата на прах за пране. Развявах се с една огромна дамска чанта. Един ден ми се наложи да купя от големите пликове прах  и тъй като нямах торба го прибрах директно в дамската чанта. Така попаднах точно като в рекламата - хоп и от дамската чанта вадиш прах за пране. Голям смях беше  Yum

# 190
  • ГО
Рекламата на АБВ поща. Умрели у кожата си са всичкиии. Влачат, като живите мъртви. 😱

# 191
Да, много песимистични са рекламите на АБВ.
А тази на Пещерска наистина акцентира върху гърдите на жената. Дори си мисля, че изкуствено са увеличени и много странно стоят на екрана.

# 192
  • Wonderland
Че е най-приятната реклама не мога да твърдя, но днес много се смях, когато попаднах на рекламата на банка ДСК с мечката Joy

Много ме дразни рекламата на "Савекс", в която една жена влиза с работещ миксер в стаята и казва "Лельо, как да го изключа?" Mask

# 193
Че е най-приятната реклама не мога да твърдя, но днес много се смях, когато попаднах на рекламата на банка ДСК с мечката Joy

Много ме дразни рекламата на "Савекс", в която една жена влиза с работещ миксер в стаята и казва "Лельо, как да го изключа?" Mask

Това не е каква да е жена, а ПЛЕМЕННИЦАТА ОТ МИЛАНО! Sweat SmileSweat Smile

# 194
  • София
Ако момичето е актриса - лошо, вече във НАТФИЗ нямат ли говорни техники или тя е проспала тези часове!

Общи условия

Активация на акаунт