Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 17

• 96 177
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
вече не върви "обикновен прах за пране"
Като бях малка тва ми беше голяма мистерия... Никога никъде не бях виждала такива семпли опаковки, на които на кирилица да пише само "прах за пране"... И все заглеждах за тях... Grinning Grinning Grinning

# 166
  • Mediterraneo
Ох, Брус Уилис! В реклама на Hell. Прекрасен Брус!

# 167
Савекс вчера откриха капсулите и вече - вие в кой век живеете? Много са смотани, горките.

# 168
  • София
Интонацията на девойката и тембърът хич не ме кефят. Размаза първата реплика.

# 169
На Малиция не ми харесва рекламата- навява ми спомени от рекламите на Евтерпа...
Вчера гледах рекламата с "искам Малиция" и рязко се върнах 20 години назад. Рекламата е същата!!

# 170
Рекламата на HUAWEI P20 е Невероятна!!!

# 171
Току - що по БТВ истерично крещящия Геро , в рекламата на Хепи
Веднага смених канала. Сутрин рано не мога да го изтърпя.

# 172
Вчера гледах рекламата с "искам Малиция" и рязко се върнах 20 години назад. Рекламата е същата!!
Точно!!! "Че какъв мъж си ти тогава?!?!" Grinning

# 173
Много ме дразни реклмата на Адвантикс и Форесто за обезпаразитяването, гласът на пеещото куче-или-каквото-е-там ме побърква, прави ме агресивна направо. Simple Smile

# 174
  • Wonderland
Удивително много ме дразни удивително глупавата реклама на удивителните "Бони" и техните удивителни кренвирши, наденици, или каквото там рекламират!
Колко пъти казах  "удивително"? 4!? Оп, станаха 5! Triumph Rage

П.П. Докато пишех се сетих и за друга тяхна реклама. Онази за пищящото "Искам "Бони"" детенце.
Чак кучето ми започваше да лае, като я пуснеха тази реклама Joy

# 175
Удивително дразнеща е, да. Simple Smile

# 176
И онази с прасето направено от кренвирши на Бони🙂

# 177
Преди малко чух, че в рекламата на Савекс, племенницата на някоя си, си е дошла от Милано и ги учи да перат. Ама много са ограничени, горките, по-тъпа реклама ще им е трудно да измислят. А това с разливането на кафе по белия панталон е върхът на глупостта.

# 178
На ПИБ ми хареса, кредита за жени, където всяка можела от нищо да направи шапка, супа и скандал.

# 179
  • София
На мен точно тази не ми харесва - дискриминационна е. Ако отида и си поискам такъв женски кредит, дали ще ми е по-ниска лихвата или по-леки условията? Или ще ми го разпечатат на ЛЬОзова хартия?

Общи условия

Активация на акаунт