Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 17

• 95 568
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • Fairbanks, Alaska
Рекламата с Юлиан Вергов дето не може да заспи, набързо ще го приспя с тиган по главата Grinning

Тази реклама пък е добра за мен. Една от малкото добри, които съм гледал. Други добри реклами са: на Хайнекен, където претопяват спортна кола, На 7 Days, със спускащите се лешници.

Примери за лоши реклами-Триваго-момичето говори много бързо, рекламата, която започва със ''Здравей, аз съм Диана....'' и много други.

# 706
Примери за лоши реклами-Триваго-момичето говори много бързо, рекламата, която започва със ''Здравей, аз съм Диана....'' и много други.

Друг пример за много лоша реклама е "Здравей, момиче. Аз съм твоето знаещо аз" и всички реклами от улица Хармония. Те са красика в жанра тъпа реклама.

# 707
Необяснимо е защо Вергов не спи в хола, вместо да тормози "жена" си. Да си пусне телевизора и да гледа нещо там...

# 708
На Глобул всичките им бяха хубави - с младите хора из града, със снежните човеци и т.н. На Теленор твърде много се опитват да са остроумни. Е не ме печелят.

На Хенди и Германос бяха много добри. На Близу с не особено красивата актриса ми допадаха, супер шантава е.

На А1 само тази с кучето, което гледа телевизия ми харесват. На Мтел имаха много хубави зимни с Мария Илиева, Рафи и кучето мопс.

На Активия ни харесваше мацката от Есенно предизвикателство, супер чар. Харесва ми и онази с жената, която след празниците ще яде по-здравословно и ще спортува. Някак зареждащо ми действа.

# 709
За мен чисто сексистка реклама е на Хоум Макс " когато жена ти....".
Все едно ако няма жена тоя келеш нищо няма да пипне

# 710
Хареса ми рекламата на Becel, със слънчогледа, лена и рапицата.

# 711
Рекламата с Юлиан Вергов дето не може да заспи, набързо ще го приспя с тиган по главата Grinning

Тази реклама пък е добра за мен.
Скрит текст:
Една от малкото добри, които съм гледал. Други добри реклами са: на Хайнекен, където претопяват спортна кола, На 7 Days, със спускащите се лешници.

Не знам кое й е доброто....за мен "внушението" й е "ГлеЙте ме къв съм тъпак...хапчетата за сън на жена ми са на шкафчето й, ама аз нали съм идиот, трябва да я събудяяяя.".
Би била добра, ако чудейки се как да заспи, вижда хапчетата, прошепва едно наум  към жена си "Благодаря за идеята/съня!", вземе си хапче, целуне жена си по челото и заспи.

Ако четат рекламо-идиоти, ето ви идея, безплатна.   Laughing
И още един безплатен съвет:
колкото вече изкарвате "участниците" в рекламите като безмозъчни идиоти, неможещи дори да мръднат, без някой да ги насочва ,толкова по-малко продажби има.
Човек е склонен да харчи излишни пари, когато четкат егото му, не когато се опитват всячески да му внушават какъв идиот/простак/тъпак/ и подобни, е.

И точно по повод, се сещам за рекламата на А1, където поредната безмозъчна кифла подскача като малоумна, че нааааай-после е успяла да паркира правилно.Е, как да хукнеш към А1, след като клиентите й са подобни тъпанарници/чки?!  Smile

# 712
  • ВАРНА
 От някои реклами оставам с впечатление,че децата най-много се радват на болки в гърлото.Ако им е скучно пък им тикваш препарат за миене на чинии и им гледаш сеира-то е радост и удивление безмерно!

# 713
  • София
И аз като мия чинии така подскачам от радост.

# 714
Аз затова съм против миялните машини - откъде накъде ще ми отнемат удоволствието? Wink

# 715
Дразни ме новата реклама на топ шоп за масажора с бабата, която говори така тържествено и задоволно за него масажор, че чак.. Weary

# 716
Има една дето също е толкова превъзбудена от кранчето за топла вода на Делимано дето вика " купете си го и вие ". Ама е толкова ентусиазирана, че направооо

# 717
О, да... И оная с чутчучрчето... А. След масажора рекламираха матрак и едната вика 20 сантиметра са си 20 сантиметра и кима доволно... Боже, кой ги мисли тия неща...

# 718
На мен ми липсват добрите стари реклами за космодиКСа, дето всичко оправя, щом си го сложат отзад, кога дългия, кога късия. Просто си бяха култови. Laughing

Oт нета:
От рекламите на Космодиск:
Цитат

"Сложих си го на дълго, почувствах парене, но след малко болката премина."

"След като си го сложих отзад, започнах и да се навеждам."

"Откакто съм с него мога, да се наведа и да си подпирам ръцете на мивката."

"Ходих дълги години по доктори, но само той ме задоволява напълно и вече не ме боли."

"От две седмици съм с него и вече съм оправена, но няма да го вадя."

"Сложиха ми го и след малко болката премина."

"Изпитвах невероятни болки отзад, но след две седмици, откакто си го сложих, почувствах облекчение."

"С него съм дори и на вилата."

"По-лесно се качвам по стълбите, когато ми е отзад."

"Първо бях с тънкия, но откакто видях, че ми харесва си сложих и дебелия."

"Синът ми, който живее в САЩ каза, че и в други страни го правят."

"Отзад ми е вече пет години."

"Бях свикнала с болката, но след като си го сложих, тя премина."

"Останах много доволна - дори и мъжът ми си го сложи."

"Става и за мъже."

"Когато ми е отзад, се навеждам с удоволствие."

"Когато бях без него, трудно ходех до тоалетната."

"Дълги години ги работех седнала, но на старини си го сложих и аз."

"Една приятелка ми каза, че я е оправил за кратко време."

"Ако не те оправи, ти връщат парите."

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 15:08 от Джаста Праста

# 719
Рекламата на Хайнекен с Нико Розберг е страхотна,направо настръхвам когато я видя.Никога не пий докато шофираш,дори и една бира,реклама с послание.

Общи условия

Активация на акаунт