Кауфланд - тема 27

• 78 191
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Мерси! bouquet
А дали я има в магазина тази брошура?

# 76
  • оттам, откъдето започва България
Допълнителната брошура е страхотна и разоряваща. Laughing

Дева, ето, от сайта им: https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/sledvashta-sedmit … y=BG180312HZ.html

# 77
  • Стара Загора
Здравейте,някой с мнение за туристическите обувки?С мрежа ли са отгоре?
И аз се интересувам.

# 78

Дева, ето, от сайта им: https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/sledvashta-sedmit … y=BG180312HZ.html

Дидка, много ти благодаря! Heart Eyes Hug bouquet

# 79
Момичета,някой да има впечатление от Подочистачка спрей моп за 11.99,който ще е др.седмица?Много му се чудя още от предишния път,когато го бяха пускали пак с 50% намаление.Благодаря!

# 80
  • Русе
И аз харесах няколко неща от допълнителната брошура - т. х. Селпак, кухненска ролка Фамилия, омекотител Бинго, препарата на Хайтман за почистване на перални, препарата за съдове Пур, WC блокчетата на Доместос.
Понеже до сега никога не съм купувала от последните да задам малко глупав въпрос - те като топчетата на Бреф ли са?

И да изкажа възмущение - няколко месеца при нас нямаше от румънския качамак. Миналата вечер забелязах, че го зареждат. Зарадвах се, отивам да си взема и какво си мислите? Цената му от 1,19 лв. вече е 1,49 лв. Бива ли чак пък толкова? В Румъния 1 кг. качамак струва 1,49 леи, т.е. около 65 ст. Безобразие!

# 81

Дидка, много ти благодаря! Heart Eyes Hug bouquet
Ще се разоря...

# 82
Момичета,някой да има впечатление от Подочистачка спрей моп за 11.99,който ще е др.седмица?Много му се чудя още от предишния път,когато го бяха пускали пак с 50% намаление.Благодаря!
Аз щях да ходя за такова до Метро. Радвам се, че ще го има в к.

# 83
Вики, аз предлагам да се разходим до Румъния. Хем качамак ще си купим, хем и разходка ще си спретнем.

Между другото от дете мразя качамак. В университета ходих на студентски обмен и ни водиха в някакъв ресторант, където качамака беше убийствен. Аз все още не обичам качамак, но онзи си го изядох с кеф.

Тази вечер минах за пилешки гърди, но имаше само етикет останал.

# 84
Ауу, качамак! Много обичам, ще го видя този румънския! Heart Eyes
Донесоха ни допълнителната брошура! Simple Smile

# 85
Пък аз имам само допълнителната... #2gunfire

# 86
Майка ми си беше взела на предишното пускане, пак беше около тези пари. Пръскалката й сдаде багажа още на втората седмица. Ползва я известно време като пръскаше на ръка, но после отиде на боклука. Става един обикновен моп.

# 87
  • Русе
Пък аз имам само допълнителната... #2gunfire
Щот` някой ти е обрал другите. И в нашите пощенски кутии след обяд, като излязох имаше само една седмична, а допълнителните бяха десетина.

Агнес, обичам си го аз качамака. Тази вечер съм сама и си направих. Хапнах си го с удоволствие, че не бях яла отдавна.

Аз искам да си купя такава микрофибърна бърсалка, но да се изцежда. Освен на Виледа, които ми идат скъпи, други май не съм виждала по нашите магазини.

# 88
Набелязах си омекотителя Сано,спрея за почистване на готварски печки Форте на Сано и универсалния спрей на Аче.Някой ползвал ли ги е?

# 89
Майка ми си беше взела на предишното пускане, пак беше около тези пари. Пръскалката й сдаде багажа още на втората седмица. Ползва я известно време като пръскаше на ръка, но после отиде на боклука. Става един обикновен моп.
Благодаря! Май и този път ще пропусна тази покупка...

Общи условия

Активация на акаунт