Кауфланд - тема 27

• 78 228
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Може ли снимка на румънския качамак? По-вкусен ли е? Че и аз и малкия си умираме по "чаканак" 😊, благодаря!

# 91
  • shumen
Маце,и ние много харесваме качамак.
При нас си ги има и двете брошури.Другата седмица ще се разоря и аз.

# 92
  • Русе
Може ли снимка на румънския качамак? По-вкусен ли е? Че и аз и малкия си умираме по "чаканак" 😊, благодаря!
Не знам дали е по-вкусен. Аз български май не съм яла. Едно време баба и майка сами си мелеха царевицата за мамалигата. После съм си правила няколко пъти от царевично брашно. Когато откриха ЛИДЛ чак тогава за пръв път си купих качамак. Там също беше румънски. Но може би вече от година не го зареждат.
Ето го кауфланския
Скрит текст:

# 93
  • София

Снимка на въпросните бонбони. Уж са намалени от 5.25 нормална цена, а следващата седмица в брошурата ги намаляват от 3.99 стандартна цена. А вчера си седят с червен етикет. Хитреци са  Mr. Green

# 94
  • Пловдив
Сега след толкоз приказки,кажете как го правите тоя качамак? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 95
  • София
Сега след толкоз приказки,кажете как го правите тоя качамак? Stuck Out Tongue Winking Eye

Кипвам вода, слагам масло и малко сол, слагам качамака като постоянно бъркам, ври малко и махам. Все едно правиш нишесте. Отгоре някои слагат запръжка с червен пипер, но аз слагам още масло  сиренце натрошено

# 96
  • Бургас
Ееей, опасни сте с тоя качамак...  Joy
Аз тоалетната хартия селпак и мопа пеперуда заръчах да ми купят.

# 97

Този омекотител е на цена 3.99 в магазините за паралелен внос.

В К е 5 лв. редовна цена Rolling Eyes

# 98
Паралелките май винаги са по-евтини, не само препаратите. Аз така си открих Тик Так, който изобщо го няма в България и е около 90ст. или левче.

# 99
  • Варна
Отдавна не съм ходила до КФ, като ви чета май не съм изгубила много. Пазаруваме предимно в Лидл и Била, но брошурите на КФ следя изкъсо. Joy

# 100
Паралелките май винаги са по-евтини, не само препаратите. Аз така си открих Тик Так, който изобщо го няма в България и е около 90ст. или левче.

Не знам дали е така. Нито в паралелки влизам, нито в К...
Съвсем инцидентно оня ден видях въпросния омекотител на цена 4 кинта...
И аз като Киса само следя брошурите. Рядко стигам до К. Далеч ми е ☺

# 101
 то за това във веригите се пазарува на промоция само   Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 102
Демек на редовни цени...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 103
  • оттам, откъдето започва България
Когато знаеш цената на продукта и в други магазини, тогава можеш да прецениш дали е добра промоционалната цена в Кауфланд.
Но това е валидно за всички големи вериги.

# 104
аз ще си купя препарат финиш за миялна машина ,харесва ми как измива ,таблетките не ми се разтварят и съдовете остават неизмити,същия препарат го купувах от лидл па на промоция ,но мисля че там беше по скъп....ако някои е използвал таблетки на Fairy да сподели мнение

Общи условия

Активация на акаунт