Кауфланд - тема 27

• 78 243
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
А аз да попитам кой зехтин НЕ горчеше? Гръцкия ли беше? Знам, че е коментирано, ама не помня... Най-добре да препоръчате конкретна марка.
Последно взех някакъв испански; горчи... Ще го хвърлям; добре че е малка разфасовка.
ELIA Aromatikon и ELIA Dеlikatos.Сладки са,с лек аромат на плодове.Не правя реклама,но това са ми двата вида доживот Simple Smile
Minerva също не е лош,но няма този деликатен вкус,все едно олио.
Например студенопресован зехтин от Лидл горчи ужасно,също са ми донасяли от Гърция 20литра,също ужасен.Дано съм помогнала.

# 136
  • shumen
Аз чак в Сряда ще се добера до Кауфланд.Дано сте ми оставили цветоулавящи кърпички дотогава.

# 137
Някой купи ли си блендера от тази седмица? Мнение да кажете. Или ако някой вече го има от предишни брошури.

# 138
  • София
А аз да попитам кой зехтин НЕ горчеше? Гръцкия ли беше? Знам, че е коментирано, ама не помня... Най-добре да препоръчате конкретна марка.
Последно взех някакъв испански; горчи... Ще го хвърлям; добре че е малка разфасовка.

Гръцкият зехтин не горчи.

# 139
  • In transit
Мики, кой е най-евтиния екстра върджин?
Един испански е квадратни бутилки. Вземала съм от него не беше лош. За готвене е идеален. Цената му е 11,98лв без намалението.

Хубавия екстра върджин не горчи а люти.
Взех за проба вчера един португалски, Оливиера ди Сера 500мл, много ми хареса, леко лютив е, за салати е идеален.

# 140
Сега и ако цени дадеш, няма да имаш равна ..Simple Smile

Аз нали трябва да отида да върна онзи смесения, и ще взема после екстра върджин някакъв, ако одобря цената, разбира  се..

# 141
  • In transit
Сега и ако цени дадеш, няма да имаш равна ..Simple Smile

Аз нали трябва да отида да върна онзи смесения, и ще взема после екстра върджин някакъв, ако одобря цената, разбира  се..
Добре, но с уговорката, че не ги помня точно до стотинката... Simple Smile Вчера взех LA Espanola, 1л, с отстъпката 11,90; Коста д'орото с отстъпката беше 13лв и стотинки ( без отстъпката онзи ден го гледах на 19 и нещо). Португалския 0,5л - 6,99лв Имаше и някаки гръцки, но не им обърнах внимание, те бяха пак мисля над 13лв с отръпката. Чудих се на един Йонис нефилтриран пак 0.5л ама се отказах за сега (има време до края на седмицата Grinning). Това са само екстра върджин зехтини.

Сега погледнах в брошурата, пише: "30% отстъпка за всички маслинени масла." Поне да не го бяха писали, като няма да го спазват!

# 142
Златна си. Отличничка направо!!!!

Да, за всички пише, ама да няма дребен шрифт нейде, хм...
Също се сетих да не би на каса да се отразява отстъпката?

Нещо нещо КЗП май май да се намеси ли?

# 143
  • In transit
Да, отстъпката се отчита на касата...иначе си я пише на етикетите.
Мисля да повдигна въпроса и аз заради думичката "всички"...няма ситен шрифт никъде.

# 144
Намалението на Лорели на всички налични продукти ли е или само на избрани?

# 145
По колко са тия яйца тази седмица, че се споменават няколко пъти вече?
Във вестника май не мернах да има яйца...

# 146
# 147
Аз не разбрах какъв проблем има с маслиновите масла. Някое е било без отстъпка ли?

# 148
  • Варна
В един квартален магазин са по 26 стотинки, че май даже и Л размер бяха... последно купих от Била за 2.69 лв/10бр, не помня дали бяха М или Л...

# 149
Купих Ариел - 2 бр. един Колор и един с Ленор. Доволна съм.  Mr. Green

Има намаление на моркови, ябълки, портокали, картофи. Само портокалите малко скапани ми се видяха.

Заредих се и с други препарати - Сано за фурни /много е ефективен/, Доместос.... Peace

Маслото го видях, но нямаше намаление.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт