Ти разкажи, Черно море - тема 1

• 78 020
  • 432
  •   1
Отговори
# 60

ТРЧМ ЕП 9 ФРАГ 2
- Да си тръгнем ли от тук?
- Какво?
- Кой ти причини това, сестричке?
- Съпругът ми го направи.
- Дай ми адресът на този безсъвестник.
- Тахир...
- Качи се на главата на момичето като някое ангелче
- Ще намеря мъжа й и ще го удуша, какво повече да направя?
- Не се страхувай, тук не идват чудовища.
- Но тук е твоят роден край.
- За мен тези земи са роден край, а за теб е като чужбина. Позволи аз да мисля за чужбина./melekteam
От фейсбука

# 61
Добре че влязох във форума иначе нямаше да разбера, че има тема за сериала

Данни  Hug Heart Eyes радвам се че направи тема за сериала  newsm51 newsm51 newsm51

Напълно ми се припокрива мнението на Катрин  Hug Heart Eyes за Мерджан -не ми харесва като образ, същото е и за Назар, но тя няма как да разбере Нефес ако не изпита същото..... Другото което ме изуми е наглостта на семейство им когато бяха на вечеря в Калели и започнаха да обсъждат и да казват на Нефес какво трябва да направи, да се върне при мъжа си и т.н... Дали същите "съвети" ще дадат на някоя от дъщерите си ако са в същото положение като Нефес -едва ли...

https://www.instagram.com/p/Bggf02Pn44I/

# 62
 Ди Hug много се радвам да те видя тук.

Леле, това е много силно, което си сложила от Инста. За прът път усетих "химия". Много милички.

Аз много се радвам, че има образ като Мерджан, която наистина е като овчица, където я заведат на паша, там. Да видим дали "идеалът" им за жена там в този регион е чак толкова идеален. Все ми се струва, че за да стане идеална, Мерджан трябва да стане по-мислеща, което ще покаже, че сляпото подчинение не винаги е най-идеалният модел за жена.

# 63
  • в подножието на планината
Диденце, Hug Heart Eyes

Засега най - дразнеща ми е Назар и ми се иска/ колкото и грубо да звучи/да заеме мястото на Нефес и да изпита същото като нея, та да види колко"мил" е Ведат... Rolling Eyes а пък Мерджан, ако не започне да вижда малко по - далеч от носа си, по - добре да й намерят един караденизлия, да му народи дестина дечица и Тахир да не се чувства отговорен и за нея... Laughing

# 64
Диденце, Hug Heart Eyes

Засега най - дразнеща ми е Назар и ми се иска/ колкото и грубо да звучи/да заеме мястото на Нефес и да изпита същото като нея, та да види колко"мил" е Ведат... Rolling Eyes а пък Мерджан, ако не започне да вижда малко по - далеч от носа си, по - добре да й намерят един караденизлия, да му народи дестина дечица и Тахир да не се чувства отговорен и за нея... Laughing
Илденце  Heart Eyes Hug баш ми е драго да те намеря в тази тема, загуби ми се от полезрението  Wink

Ооо,за Назар точно това и трябва,мисли си че никой не може да я подведе,излъже и т.н.и не се усеща, че вече Ведат я е качил на въртележка и я използва...той много добре и каза защо тя е отишла първия път уж да го привързва Mr. Green

малко фенски хумор по повод новото момиче

По поводу фрага ))

Взгляд учителя Османа на сценаристок. Дома места не осталось, дочка.

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 20:16 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 65
Ха, ха, както е тръгнало, в дома на дядо Осман наистина няма да остане място. Но така трябва да бъде. Всички трябва да протягат ръка на жени жертви на домашно насилие.

Има обаче един голям проблем с жените жертви. В огромен процент от случаите те са емоционално осакатени и считат, че предават мъжете си насилници, когато бягат от тях. И в голям процент от случаите се връщат и се подлагат отново на насилие. Отваряш им дома си, приютяваш ги, но те сами ще се върнат при насилника. От чувство за криворазбран дълг те съсипват живота си. И защото вярват, че са не са добри и си заслужават тормоза. Вменена им е вина от самото общество в повечето случаи, че ако нямаха вина, това нямаше да им се случи. Историята на Нефес ще им помогне да видят, че трябва да се борят срещу това психическо поробване.

# 66
 Hug Hug Hug

малко снимков материал от предстоящия епизод

Озет 9-та серия

Когато Тахир научава за предателството на брат си, той ще стане толкова свиреп, колкото и Черно море.Неговата голяма болка може да бъде излекувана само от Нефес, думите й "Имам нужда от теб" ще станат кея за него. ". Нефес, която все още не се е отърсила от предателството на Мустафа я чака още един шок, ще се срещне с жена, която като нея е преживяла насилие. Клюките, които върви от Сурмен, казват, че учителят Осман отвори вратите на дома си за Нефес. Нефес, забравяйки за проблемите си, помага да се излекува тази ранена птичка (новата героиня). Но от една страна нейните кошмари, от друга страна играта на Ведата с Назар, от третата страна разпространяващите се клюки в селото. Огромният Караденис все повече притиска беззащитната жена, оставяйки я все повече и повече без въздух. След  предателството на брат си и побоя от Сание,  Тахир отново ще се саможертва. "Тези земи за мен са родина, за теб непознати нека сега живея в чужда земя. Семейството на Калели се разпада? Отблъснати майка и син в Карадениз как ще се справят с това? От една страна, Договорът на Саяр-Даддеверин, от друга - нов дълг, какво ще направи Мустафа?

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 13:44 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 67
  • Русе
Ейййй, тая Назар е много тъпа,  ooooh! Не очаквах чак толкова да е “сляпа”  Sick

# 68
Ейййй, тая Назар е много тъпа,  ooooh! Не очаквах чак толкова да е “сляпа”  Sick

не е само тя, оказа се , че и тази новата е къртица. Много изнервят тези двете, а Назар честно казано ми се иска да мине на мястото на Нефес ( колкото и грубо да  звучи от моя страна) може би тогава ще разбере какво й е било на Нефес.

# 69
Тя новата е къртица, ама според мен ще се влюби в единия янгаз, хем да научи какво значи/ не че аз знам де/

# 70
Аз днес ще гледам, но разбрах доста от случилото се. Хубав ден засега. После пак с коментар.  Grinning Hug

# 71
начи финала...къртицата може да се обърне срещу ведат...побил я е доста (ако е той) и според мен като жена и стана мъчно, а и ще има нещо с малкия брат

# 72
  • Русе
начи финала...къртицата може да се обърне срещу ведат...побил я е доста (ако е той) и според мен като жена и стана мъчно, а и ще има нещо с малкия брат
Аууу, така ли?  ooooh!  Не можах да догледам финала, ей ся го пускам.

Янгаз-прякор за пакостник, тарикат, играещ мръсни игрички. Simple Smile

# 73
Привет на всички  Hug Hug Hug
Според мен къртицата е дъщеря на Неджип, в предните епизоди когато Ведат го наказваше му говори за предаността и предателството и накрая му показа нещо на телефона си като каза, че е добре. Преди това малкия пита Неджип дали има деца, а той се извърна и разплака, много е вероятно Ведат да държи детето му (в случая къртицата)  за да има страх и да му е предан.

Епизода с руски буквички https://vk.com/wall-100681614_1632958

https://cloud.mail.ru/public/JAHq/BvaAHfygc

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 11:50 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 74
Привет, момичета!

Изгледах серията. Темпото на действията определено спадна, започна окопната война. И човек да го е страх от Ведат направо. Толкова подмолен и манипулативен. Най-много ми хареса неуспехът му да използва религиозното чувство на общността, за да настрои хората против учителя Осман. И то от устата на собствения му син.

Голяма е вината на Мустафа връщайки Йиит на баща му, но понякога човек може да направи грешка. Искам да му простят вече и да не става пробойна в семейството им.

Искам Тахир да предприеме вече крайно действие, наистина да тръгне с Нефес и Йиит нанякъде.

Общи условия

Активация на акаунт