Изгледах последната серия, но аз гледам на турски и не гарантирам, че всичко, което разбера е точно.
В тази серия Назар пак ме нервеше, но не чак толкова…повече се ядосах на тая новата/не мога й запомня името/тъкмо Нефес намери сродна душа и пак предателство… С какво ли я заплашва този звяр – Ведат?...
Изглежда да е добро момиче, но и то като Нефес е попаднало в лапите на психопата… надявам се да разберем каква е нейната история… 
Тахир и Йиит са големи симпатяги… така истински играят, пълнят ми душата…
Нашият Тахир все повече потъва в зелените очи на Нефес… с такава нежност я гледа и се грижи за нея, прави ми удоволствие да ги гледам… 
Уф, и Мерджан да свърши нещо полезно в този живот…
ама таткото голям мафиот се оказа чак онези двамата Айшан и Ведат са се шашнали на богатството му. Ще го оправят те, хич няма да се усети даже как ще го изпързалят… 
Не мисля, че Тахир и Нефес ще заминат нанякъде…според мен ще бъдат принудени да останат и пръст в това ще има къртицата…

Аз не одобрявам постъпката на Мустафа, но все пак и той си има своите мотиви … Баща му е поверил братята му, да ги пази и той точно това прави. Знае, че Ведат не би посегнал на малкия, а би убил Тахир при всеки удобен случай. Понякога съдим някого от страни, но никога не знаем как бихме постъпили, ако сме в неговата ситуация…

Най- много си харесвам Асието. Тази жена е толкова добра, истинска… не знам защо, но този образ ми допадна изключително много. Израснала в тамошната среда, но благодарение на баща си/може би/ се е изградила като истински човек. Дано да си остане такава до края…

Аз не съм по писането на дълги постове, повече обичам да чета и да мрънкам… та в тази връзка...Защо няма втори фраг!?...

но каквото и да си помисля, все ми се струва, че му е малко на този психопат...