Ти разкажи, Черно море - тема 1

• 78 027
  • 432
  •   1
Отговори
# 75
  • в подножието на планината
Здравейте! Hug
Изгледах последната серия, но аз гледам на турски и не гарантирам, че всичко, което разбера е точно.
В тази серия Назар пак ме нервеше, но не чак толкова…повече се ядосах на тая новата/не мога й запомня името/тъкмо Нефес намери сродна душа и пак предателство… С какво ли я заплашва този звяр – Ведат?... newsm78  Изглежда да е добро момиче, но и то като Нефес е попаднало в лапите на психопата…  надявам се да разберем каква е нейната история… Peace
Тахир и Йиит са големи симпатяги… така истински играят, пълнят ми душата… Heart Eyes Нашият Тахир все повече потъва в зелените очи на Нефес… с такава нежност я гледа и се грижи за нея, прави ми удоволствие да ги гледам… Grinning
Уф, и Мерджан да свърши нещо полезно в този живот… ooooh! ама таткото голям мафиот се оказа чак онези двамата Айшан и Ведат са се шашнали  на богатството му. Ще го оправят те, хич няма да се усети даже как ще го изпързалят… Wink
Не мисля, че Тахир и Нефес ще заминат нанякъде…според мен ще бъдат принудени да останат и пръст в това ще има къртицата… ooooh!
Аз не одобрявам постъпката на Мустафа, но все пак и той си има своите мотиви … Баща му е поверил братята му, да ги пази и той точно това прави. Знае, че Ведат не би посегнал на малкия, а би убил Тахир при всеки удобен случай. Понякога съдим някого от страни, но никога не знаем как бихме постъпили, ако сме в неговата ситуация… Peace
Най- много си харесвам Асието. Тази жена е толкова добра, истинска… не знам защо, но този образ ми допадна изключително много. Израснала в тамошната среда, но благодарение на баща си/може би/ се е изградила като истински човек. Дано да си остане такава  до края… Praynig
Аз не съм по писането на дълги постове, повече обичам да чета и да мрънкам… та в тази връзка...Защо няма втори фраг!?... Mr. Green

# 76
Илде, я да станеш тогава по писането на дълги постове, че виж какъв хубав пост написа. Съгласна съм с всичко, което каза.  Hug

Мрънкай бе, за един друг сериал мрънкането ти работеше и фраговете идваха.  Grinning

# 77

Дани, Hug Heart Eyes

Никога не съм предполагала, че ще слушам грузинска песен и тя ще ми харесва толкова много... дето казват хората - Никога не казвай никога... Rolling Eyes

# 78

Дани, Hug Heart Eyes

Никога не съм предполагала, че ще слушам грузинска песен и тя ще ми харесва толкова много... дето казват хората - Никога не казвай никога... Rolling Eyes

Илденце  Heart Eyes Hug всичките песни на мен ми харесват в този сериал  Flutter

Данни  Hug Heart Eyes слабо и е мрънкането на Илдето  Mr. Green

Единствено за което не оправдавам Мустафа е когато предупреди Ейшан, че Тахир е намерил малкия, страхът че малкия ще го разкрие го докара до положение в което е сега

# 79

Диденце, Hug Heart Eyes и аз харесвам всичките песни в сериала... Peace

Ей, мислех, че съм си намерила сериал, за чиито фрагова не трябва да се мрънка...пускат наведнъж два фрага ...пък то ... ooooh! Mr. Green

# 80

Ей, мислех, че съм си намерила сериал, за чиито фрагова не трябва да се мрънка...пускат наведнъж два фрага ...пък то ... ooooh! Mr. Green
Илденце  Heart Eyes Hug мислят за теб, ако ти бяха пуснали първо единия щеше да мрънкаш за втория, а така
 2 in 1 Mr. Green сега пуснаха съвсем малка частица от предстоящия еп.но нищо ново -Нефес реве на скалата  Whistling

А тези двама сладури се подготвят за благотворителен концерт

https://vk.com/video-159464254_456239312

https://vk.com/video-159464254_456239311

# 81
Скрит текст:

Илденце  Heart Eyes Hug мислят за теб, ако ти бяха пуснали първо единия щеше да мрънкаш за втория, а така
 2 in 1 Mr. Green сега пуснаха съвсем малка частица от предстоящия еп.но нищо ново -Нефес реве на скалата  Whistling

А тези двама сладури се подготвят за благотворителен концерт

https://vk.com/video-159464254_456239312

https://vk.com/video-159464254_456239311

Пак е нещо...поне Нефес реве хубаво... Mr. Green пък и тия двамата са големи сладури... Heart Eyes

# 82
Няма ли да има вече светлина в тунела за Нефес, още ме държат нервите за тази новата къртица Sad

# 83
Няма ли да има вече светлина в тунела за Нефес, още ме държат нервите за тази новата къртица Sad
Къртицата още не е направила нищо, така че предстои да видим какво ни е приготвила... ooooh!

# 84
Къртицата още не е направила нищо, така че предстои да видим какво ни е приготвила... ooooh!

със сигурност доста нерви ще ни къса, но пък се надявам накрая всичко да е наред , и да видя Ведат в психиатрия Grinning мечти . А вие какво смятате, че заслужава Ведат? Много ми е интересно какво е мнението на останалите за него Simple Smile

# 85
Хм, аз съм на вълна Черно-бяла любов, че сега е онлайна, но специално ще си помисля и утре ще кажа какво мисля, че трябва да се случи с Ведат. 

Добре дошла, ЕлиHug

# 86
Хм, аз съм на вълна Черно-бяла любов, че сега е онлайна, но специално ще си помисля и утре ще кажа какво мисля, че трябва да се случи с Ведат. 

Добре дошла, ЕлиHug

Добре заварила Simple Smile, Приятно гледане Heart

# 87
Скрит текст:

Добре дошла, ЕлиHug

Добре заварила Simple Smile, Приятно гледане Heart
Hug Бягам, че рекламите са на свършване май.

# 88

Дани, Heart Eyes приятно гледане и от мен! Hug

Ели, Hug интересен въпрос... Thinking но каквото и да си помисля, все ми се струва, че му е малко на този психопат... Mr. Green

# 89
Добър ден!

Сега да кажа нещо за Ведат. Дано не бъда разбрана неправилно, но на мен ми е мъчно за Ведат. Мъчно ми е и за Ейшан. Психопат е. Маниак е. Болен е. Но ми е мъчно за него. Той има нужда от сериозна помощ. Щеше да бъде хубаво общността да има някаква форма на контрол, да може да определи психопатите като такива и да ги изолира, но в среда, в която могат да бъдат превъзпитани. Лошото е, че психопатите могат да са манипулативни и да си играят с чувствата и възприятията на почтени и горди момичета като Назар дори. Пред хората те запазват човешкия си образ, докато с близките показват маниакалната си природа. Може би не всички психопати подлежат на лечение и превъзпитание, но ако все пак имаше начин, място, затвор за психопати, но с личен психиатър и психолог, които да следят за душевното им здраве. Не знам, страшно е, защото за жертвите на такъв психопат най-доброто място е той да е в затвора завинаги или мъртъв. Но трябва ли да помислим и за неговата болна душа, как може да му помогнат хората и на него. Трябва ли да състрадаваме на психопата? Това негов избор ли е или умствено отклонение, на което самият той е роб.

Не знам, вие какво мислите по този въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт