Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 376
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Абе, не знам... С тия правила за дългите програми... В събота ми се наложи да изпера набързо едни дрехи, които бяха обличани само по веднъж.Пуснах ги на програма 30 минути, 30 градуса, с Персил прах и се изпраха напълно прилично.

# 661
Оф... "правила"... ако ти покажа дължината на програмите (по user manual) на моята Miele... ма ше ми каже някой, че не пере добре ли?!?!

# 662
  • София
От дължината на програмата и температурата не зависи само доброто изпиране, но и "почистването" на пералнята от неразтворен прах/гел. Аз лично, не си позволявам кратки програми и ниски градуси, защото така съм изхвърляла пералня преди години. Преди някой да ми обясни, колко е грешно това твърдение - знам го от няколко техници на перални.

# 663
Моята свекърва ползва до миналата година (над 10 години) пералня Indesit само и единствено на кратка програма (1 ч. пране и изплакване, 40 градуса). Пералнята все още работи, но вече не се ползва, ползва друга, пак на кратка програма (1 ч., 60 градуса).

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 16:20 от йоко

# 664
В контекста на темата с дължината на програмите и градусите, да ви питам дали някога сте почиствали пералнята си със специални препарати, които се продават или използвате лимонтозу? И въобще има ли смисъл от това или е поредната маркетингова хрумка?

# 665
  • Ловеч
Оф... "правила"... ако ти покажа дължината на програмите (по user manual) на моята Miele... ма ше ми каже някой, че не пере добре ли?!?!

С каква продължителност са ти най-изполваните програми?
Моите са около 60-70 минути.

# 666
  • Ловеч

С каква продължителност са ти най-изполваните програми?
Моите са около 60-70 минути.
Да не би пък новите тенденции да са за съкращаване на времето за изпиране, което да се компенсира от други фактори?

# 667
Това са дължините по книжка:
Скрит текст:
Верно, че аз винаги включвам wasser plus, а това удължава програмата, но като гледаш, дори да си изваря дрехите, пак няма да влезе в нечии критерии за "дълга програма"...

# 668
  • Пловдив
Споделете магазинчета за качествени перилни препарати в Пловдив. Има ли такива с немски внос например?

Какво ви е мнението за марката Dash и кой вариант предпочитате - течен, гел, прах?

# 669
  • София
И аз си търся магазин за прахове паралелен Немски внос в София / различен от Борн/.
А що се отнася до дължината на програмите, за мен кратки са под 1ч. Иначе моите са около 60-90 минути, имам и по-дълги, но 3-4ч. ми идва в повече.

# 670
И аз си търся магазин за прахове паралелен Немски внос в София / различен от Борн/.
А що се отнася до дължината на програмите, за мен кратки са под 1ч. Иначе моите са около 60-90 минути, имам и по-дълги, но 3-4ч. ми идва в повече.
Какво му е на Борн?

# 671
  • София
Какво му е на Борн?
Прекалено завишени цени. От време на време ми попадат в едно магазинче, същите артикули, но цени почти на половина, но е прекалено рядко и не мога да разчитам.

# 672
Споделете магазинчета за качествени перилни препарати в Пловдив. Има ли такива с немски внос например?

Какво ви е мнението за марката Dash и кой вариант предпочитате - течен, гел, прах?

Аз много харесвам този

немския изобщо не пере

# 673
  • оттам, откъдето започва България
Това са дължините по книжка:
Скрит текст:
Верно, че аз винаги включвам wasser plus, а това удължава програмата, но като гледаш, дори да си изваря дрехите, пак няма да влезе в нечии критерии за "дълга програма"...

Пералнята ти за 5 кг ли е?

# 674
  • Пловдив

Нещо за тоя прах? Май е Кауфландска марка...

Общи условия

Активация на акаунт