Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 373
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Боже, с каква гордост се заявява липсата на елементарни познания по физика от пети клас.

А представяш ли си колко по-зле е положението с познанията по химия за 8-ми клас, примерно? Такова ни е нивото, какво да се прави.

# 76
Професорчета,да ви питам,какво ви идва на ум първо,когато чуете милилитър,литър...течност или прах?Затова попитах.Ако ми беше много на зор щеше да питам чичко ви Гугъл,ама нали в темата не е забранено да се пита,та викам "Аре."
Обаче явно много се навъдихте протестиращите срещу въпроси.Сайта не отива на добре Wink

# 77
Нали най-спокойно и подробно обясних за праха и обема?
Единствено се учудих какво те притеснява за дозировката на Персил при положение, че и друг път си ползвала прах.
Какво нахвърляне?

# 78
Е какво да направя че чак сега се заглеждам в дозировката, и се учудих Grinning

# 79
Да де, разбрах, нали обясни по-назад. Направо скандално. Mr. Green

# 80
  • София
Моята свещена заблеяност ми докара пакет ДМ за вълна и деликатни, вместо прах за цветно пране... Имате ли идея дали в ДМ ще се съгласят да ми го заменят? Касова бележка не пазя, купуван е преди няколко седмици.

# 81
С 24-каратова усмивка освен да омаеш служителката...😆

# 82
  • София
Абе без бележка бая омайване ще трябва да пусна. Какво ще го правя тоя прах за 35 пранета, направо не знам. Пълна блейка

# 83
Питай на страницата на ДМ във фейсбук. Там като че ли са доста мазни към клиента и доста трудното става възможно.

# 84
  • София
С връщането на праха в ДМ нямаше никакъв проблем, нищо че нямах касова бележка (тъй като прахът е тяхна марка). Такова трябва да е отношението към клиентите.

# 85
  • Майнатаун
Изинявам се за въпроса, който ще задам, мисля че е коментиран в предишни теми, но не успях да намеря отговора. Disappointed
Надрасках си дънките с червен химикал..Unamused Мога ли да махна надрасканато или да отпиша дънките? С какъв препарат да ги третирам и има ли значение програмата на пералнята?Simple Smile

# 86
При мен без проблем се изпира химикал, с прах ОМО на 40°.

# 87
Ако трябва да избирате между ОМО и ПЕРСИЛ?

# 88
За цветно - Персил. Ако пера на 60° пак Персил, ама за бяло. На 40°, светли дрехи, пера предимно с ОМО. На ОМО-то предимството е, че на 40° изпира всякакви петна (почти), памучните ми бели дрехи са си бели, но тези със синтетика, еластан, ми сивеят ако са прани с ОМО.

# 89
  • На изток от Ада
Мнение за САно максима омекотител , по колко слагате ?

Общи условия

Активация на акаунт