Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 511
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Голямо желание имах да опитам прословутите капсули на Савекс.
Първо се пробвах на намалението на ЦБА. Ударих на камък. Изчерпани били.
Сега намалени в ДМ. Пак дърво. Отивам миналата седмица. Нямали доставка, в петък казаха. Отивам днес - не им ги доставили; евентуално вторник. Приех го като знак (не са за мен явно) и се отказах. Ще си ползвам Омото 😄
В нашия ДМ има зареден новия Денкмит за бяло. Имам още останали залежи за 2-3 перални от стария; ще взема след това и ще докладвам. От този за цветно няма и помен.

# 376
Здравейте момичета,от жълтия Скип не е имало,донесоха ми този,добър ли е?
Да докладвам и за омекотитела Дуел,и след изсъхване миришеее,вече трети ден!!!

# 377
Странен въпрос, след като вече е при теб, така или иначе ще го пробваш и ще разбереш добър ли е Grinning

# 378
Мами, донесоха ми Ариел от Германия. Само, че по баркод излиза италиански, нещо не мога да видя къде е произведен  newsm78
https://---shortener8712-bRePVS

# 379
  • София
Не знам дали съм  се повредила нещо, или са променили формулата, обаче прахът Ариел колор направо ме задушава! И то с моята пералня, която не оставя никакви миризми.  Чудя как ще употребя кутия за 40 пранета, бая ще стискам нос.

# 380
  • оттам, откъдето започва България
    Аз отдавна писах, че Ариел не е това, което беше, дори и откъм аромат.
    Днес в Кауфланд раздаваха подарък капсула Ариел, та сега се чудя на какво ще я използвам. От единствените ми опити преди години не съм впечатлена от капсулите, но нали е подарък, как да им откажа. Relaxed

# 381
    Мами,помагайте ,кучето ми спукало тубичката с водоустойчив фон дю тен върху спалнята и омазало всичко.Изпрах чаршафите с Ариел за бяло на 60градуса ,но не се изпра,даже не избледня петното.С какво да го махна,или направо да хвърлям?

# 382
    Мами,помагайте ,кучето ми спукало тубичката с водоустойчив фон дю тен върху спалнята и омазало всичко.Изпрах чаршафите с Ариел за бяло на 60градуса ,но не се изпра,даже не избледня петното.С какво да го махна,или направо да хвърлям?
    Аз съм си чупила ФДТ и любим панталон стана на ужасни петна. Какво ли не пробвах. Накрая- химическо. Само то помогна.

# 383
    Благодаря tays

# 384
    • София
    Водоустойчив фдт пера с течен /за бяло или цветно според дрехата/ persil small или ariel  Excel Gel. Не третирам с нищо предварително. Дори не пера веднага, а като си събера достатъчно дрехи за пералнята. Твоето петно обаче вече е запечатано веднъж и не знам дали ще се махне.

# 385
    Благодаря Afrodita , ще потърся все пак от този Ариел да го пробвам

# 386
    • София
    Леле,  а как го сваляш от лицето си това чудо?  Пробвай с дегримьор да намажеш петната. И после изпери.

# 387
    Тва явно е някъв тежък, плътен фон дьо тен на маслена основа, съответно може и с обезмаслител да напръскаш...

# 388
    Моята дъщеря беше решила да гримира куклите, беше им изсипала половин туба ББ крем на гарниер и пак не се изпра от чаршафа, дори не мръдна, поне малко.

# 389
    Мами, донесоха ми Ариел от Германия. Само, че по баркод излиза италиански, нещо не мога да видя къде е произведен  newsm78
    https://---shortener8712-bRePVS

не знам за баркодовете, но в Италия няма Ариел, а Даш

Общи условия

Активация на акаунт