Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 489
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Март 2017г е произведено.

# 481
  • Бургас
Март 2017г е произведено.
По-пресен от повечето асортимент на паралелните магазини.

# 482
При нас и от бялото ОМО торба имаше малко, даже не го бяха позиционирали на пътеката
иначе гледам заредили италиански Даш малка опаковка 9,99, ако я намалят, взимам

# 483
Викаш на нисък старт чакаш Stuck Out Tongue Closed Eyes

И при нас само от чорбата Омо беше на челото извадена. Прахът...на рафтовете си, където си стоят.

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 19:01 от teta75

# 484
  • София
Когато в прането има дрехи с петна от дезодорант, дозировката както за силно замърсено пране ли е?

# 485
Когато в прането има дрехи с петна от дезодорант, дозировката както за силно замърсено пране ли е?

Охх със "Savex" го имах този проблем, оставаха бели петна по подмишниците на тениските. Не е до количество, а до качество на перилния препарат. С "Персил" слагам 1 капачка (минималната доза) и резултатът е безупречен.

# 486
  • София
Вчера отворих пакет ДМ за бяло и врътнах една пералня с дрехи на хлапето. Дозирах като за силно замърсено и резултатът е точно като при всеки друг прах (Омо, Ариел) - упоритите неизпрани петна си стоят.
Не ме спечели с нещо по-различно.

# 487
Здравейте,малката вчера се върна с цвете от флумастри върху бяла блузка.
Някакви идеи как да го премахна ?

# 488
От утре в Била прах Персил 40 пранета на 12.89 лв....

# 489
Някой да го е ползвал ?Отзиви ?
Скрит текст:

# 490
  • София
Някой да го е ползвал ?Отзиви ?
Скрит текст:

малката лисичка, Аз си го купих с идеята да го ползвам и сравня с другите препарати почистващи петна.Напръсках и изчаках. Резултат=0. Петната на се почистиха, а се образяваха още по-големи от напръскването.Няколко пъти пусках чаршафа в пералнята, той се изпира но петната от пръсканато си стоят.Изхвърлих.

От утре в Била прах Персил 40 пранета на 12.89 лв....
Тета, никъде не намирам новата брошура на Билла, с тази промоция.

# 491
Благодаря ти , ще го пропусна  Peace

# 492
Моята кака много повръщаше пюретата-пробвах какво ли не-само този препарат на изи ми помогна и от тогава винаги си го имам и напръсквам петната преди да сложа в пералнята, до сега няма пропуск Sweat Smile

# 493

Това е брошурата от 12 до 18 април 2018г. Нета ми е слаб и не мога да кача първата стр  от нея.

# 494
Здравейте,малката вчера се върна с цвете от флумастри върху бяла блузка.
Някакви идеи как да го премахна ?
Аз пера с прах за бяло на 60 градуса, програма за памук и нищо не остава.  Peace Или имам късмет с тъканите, или флумастерите в ДГ не оставят трайни петна.   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт