Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №56

• 69 459
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
# 61
# 62
Направо ми развалиха настроението!

# 63
Вие какво предчувствате?

# 64
Вие какво предчувствате?
Нищо не предчувствам, но мисля че ще се разделят.
Ако Аслъ го напусне на този етап не бих я разбрала по никакъв начин, ако го бе напуснала преди бих, но не и сега. Stop

# 65
Както и очаквах никаква връзка с края на миналия епизод...чудя се кой й говори за джем (някой от полицията?). Направи ми впечатление монолога с цветето (дали не говореше на хлапето?)
Изненадващо не съм чак толкова шашардисана...защото не очаквам да е наистина тръгване...най-много да се прибере у тях

# 66
Много ме натъжи фрага. Аз бих разбрала тръгването на Аслъ и преди, и сега, единствено не бих, ако знае, че е бременна и си тръгва.  Naughty
Аз мисля, че ще се върне или в бащината къща или в тази на Джем. Има нужда да остане сама, да си събере мислите.. значи тая смърт на Джем развали всичко. В испанската групичка бяха писали, че той не я подкрепя дори в съня й  hahaha докато бащата на Ферхат го подкрепя дори в сънищата!

# 67
По-объркващ и неясен фраг не бях гледала..... И кво сега? Масал битти му ? Ами каква е тази близост между двамата в края? Пак сън или илюзия ли?Confused

# 68
. значи тая смърт на Джем развали всичко. В испанската групичка бяха писали, че той не я подкрепя дори в съня й   докато бащата на Ферхат го подкрепя дори в сънищата!
   джем и от оня свят и се сърди ,  не я разбра , не и прие любовта към  ферхат

# 69
Ами каква е тази близост между двамата в края? Пак сън или илюзия ли?Confused
Понякога хората се разделят знаейки, че продължават да се обичат, просто нещо налага раздялата. И това е доста по-болезнено, защото искаш да останеш, но знаеш, че трябва да си тръгнеш, защото иначе ще изгубиш себе си..
Аз така си обяснявам тази близост. Защото този път раздялата идва от страна на Аслъ и не се налага Ферхат да я отделя насилствено от себе си, а Аслъ е такава, че може да му каже обичам те, но си тръгвам.

А факта, че Джем умря без да я подкрепя и разбира ще й тежи цял живот.. не знам какво е това чувство и не го разбирам, но предполагам, че е много тежко.

# 70
Много ме натъжи фрага. Аз бих разбрала тръгването на Аслъ и преди, и сега, единствено не бих, ако знае, че е бременна и си тръгва.  Naughty
Аз мисля, че ще се върне или в бащината къща или в тази на Джем. Има нужда да остане сама, да си събере мислите.. значи тая смърт на Джем развали всичко. В испанската групичка бяха писали, че той не я подкрепя дори в съня й  hahaha докато бащата на Ферхат го подкрепя дори в сънищата!
Peace
Хареса ми това от испанската групичка и разбирам защо е така. Отношението на Джем и Неждет мъничко отразяват как се чувстват самите Аслъ и Ферхат. Вътре в себе си Ферхат осъзнава, че все още живее невинното дете, защото дори без да осъзнава, той винаги копнее да живее както го е учил баща му. А отношението на Джем отразява как Аслъ се чувства вътре в себе си. Тя обича Ферхат, вижда добрината в него, но никога не си е представяла, че ще живее така и този начин на живот ще струва дори живота на брат й.

На мен фрагът много ми хареса. Не знам ще си тръгне ли Аслъ, но знам, че тази тяхна нежност е невероятна. Дори и да си тръгне, тази нежност ми стига да ми топли сърцето. Grinning

# 71
Дани, добре си го казала, но само не съм съгласна, че този й живот коста живота на брат й. Той можеше да бъде прострелян и да умре и в друга акция. Сега тя се чувства виновна, но се надявам, че ще осъзнае това и няма да се вини за неговата смърт  или да си мисли, че ако онзи ден се беше качила в колата с него той нямаше да умре. Можеше да умре в друга ситуация предвид професията, която е избрал преди тя да заживее с Ферхат.

Не искам да обикаля улиците безпризорна и бременна, изглеждаше толкова изгубена на улицата , когато държеше кутията и гледаше към Ферхат Disappointed Relieved

Мега секси Ферхат, който е върнал коженото яке, с което според мен е много по-секси отколкото с дългите палта.

# 72
. значи тая смърт на Джем развали всичко. В испанската групичка бяха писали, че той не я подкрепя дори в съня й   докато бащата на Ферхат го подкрепя дори в сънищата!
  джем и от оня свят и се сърди ,  не я разбра , не и прие любовта към  ферхат

Като си помисли човек, дали в реалността всички близки са във възторг от появата на нов човек /я зет, я снаха... я някой друг/ в състава на семейството или фамилията... В повечето случаи все има недоволни като Монтеки и Капулети.... И това трябва ли да спира някого да изживее любовта си, чувството, емоцията....???  От фрага ми направиха впечатление думите, вероятно на Ферхат, отправени може би към Аслъ, че е чок зор да измъкнеш Ферхат Аслан от гроба и да го спасиш... Струва ми се, че тук Ферхат засегна една много чувствителна струна у Аслъ... Ако тя вероятно си е тръгнала, това може би ще бъде козът на Ферхат, с който той ще събуди у нея отново онова нейно обещание, че тя  ще направи всичко възможно  да бъде до него и да го спаси... Свирейки на тази струна, Ферхат може открито и умишлено  да провокира желанието у Аслъ да се върне обратно, за да продължи мисията си на лечител за нечия болна душа /болният Ферхат Аслан, както той сам се определи във фрага.../ Още повече че тя погреба вече един от двамата скъпи и ценни в живота си за нея мъже ... И според мен, не би си позволила да загуби и другия...

# 73
Дани, добре си го казала, но само не съм съгласна, че този й живот коста живота на брат й. Той можеше да бъде прострелян и да умре и в друга акция. Сега тя се чувства виновна, но се надявам, че ще осъзнае това и няма да се вини за неговата смърт  или да си мисли, че ако онзи ден се беше качила в колата с него той нямаше да умре. Можеше да умре в друга ситуация предвид професията, която е избрал преди тя да заживее с Ферхат.

Скрит текст:
Не искам да обикаля улиците безпризорна и бременна, изглеждаше толкова изгубена на улицата , когато държеше кутията и гледаше към Ферхат Disappointed Relieved

Мега секси Ферхат, който е върнал коженото яке, с което според мен е много по-секси отколкото с дългите палта.

Както и Намък каза на Ферхат - "Ти ще кажеш сега, че брат й е полицай, можеше да умре и в друга акция. Да, можеше, но той умря в тази. Дали и Аслъ ще мисли като теб?"

И още от думите на Намък, които имат основание - "Аслъ получи своя първи удар за това, че е в нашия свят, на който не принадлежи, чрез смъртта на брат си. Той умря не защото Аслъ ни предаде, както я заплашвахме, а защото тя остана близо до нас."

Това е преразказ на разговора им в колата, но в думите на Намък има истина, според мен. Аслъ наистина има право да се чувства виновна, че косвено е виновна за смъртта на брат си. Ако той не беше отишъл изрично да я накара да напусне света на Ферхат, нямаше да се чувства толкова виновна. Но сега мисля, че има основание да се чувства така.

Но тази вина не означава, че сега трябва да напусне Ферхат заради смъртта на Джем. Ако Аслъ го напусне, считам, че трябва да е с ясното съзнание, че не може да бъде част от такъв живот и свят заради съвестта си, възгледите си, идеалите си. Единствената причина да стои в този свят е ако има надежда да измъкне Ферхат оттам. Нейното стоене там зависи само от това каква надежда ще й даде Ферхат. Аз поне така виждам нещата. Всичко е в ръцете на Ферхат. Не искам Аслъ да остава при Ферхат, ако той не  й покаже, че е готов да се помъчи да се измъкне от блатото.

Не знам, мисля го оттук, оттам, но всичко ще зависи от действията им по-нататък. Засега Ферхат е показал, че ще се опита да се промени, но в последната серия даде заявка, че не знае ще успее ли. Да видим и той какво ще реши.

Леле, не мога да не пиша фермани. Простете и на който не му е интересно, моля, прескочете.  Grinning Hug

# 74
И още от думите на Намък, които имат основание - "Аслъ получи своя първи удар за това, че е в нашия свят, на който не принадлежи, чрез смъртта на брат си. Той умря не защото Аслъ ни предаде, както я заплашвахме, а защото тя остана близо до нас."
 тук ми   хареса отношението на намък  , той май каза 4е дори му е жал за нея / простете  ако бъркам но сега не ми се проверява /
 и понеже на мен артиста ми харесва как си играе ролята , ми се иска   да го видя и в бяла светлина , не само в черна , да се промени и той - моля не ме  fight  за това
има дани надежда за ферхат ,  не напразно ни дадоха монолога му  към нея ,  ако я няма тази надежда , за   по  нататъшния му жизнен път

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 19:23 от kmaroo

Общи условия

Активация на акаунт