Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 81 196
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Мен ме дразни изобщо, че тея кърпи при жените ги ползват явно само като аксесоар. Косите трябва да са прибрани винаги.Напр. при ММ в ресторанта , където работи, имат шапки и всички задължително са с вързани коси.Даже се чудя как досега не е паднал някой косъм из храната.

Филип не мисля, че би работил за Виктор.Той е за реклама там, има си страхотно заведение и хубав бизнес, който е на баща му и също е свързан с храна.Евентуално сигурно би взел сумата, ако спечели, но не го виждам на стаж при Виктор.
Не ми харесва, че са с Дани на елиминация, защото и двамата ги харесвам и намирам за силни играчи.Даже бих казала равностойни до известна степен.Силно се надявам друг да хвръкне довечера.Напр. Ерикназ, Мариела, а най-добре самозабравилия се Божидар, който при първото потупване по рамото се е надул и това няма как да не му изиграе лоша шега.Да, хубаво, че е напреднал и показва подобрение, но има още много, много да учи.Това все пак е динамична професия и готвачите непрекъснато трябва да се учат и усъвършенстват.

Последна редакция: чт, 15 мар 2018, 11:53 от Море!

# 346
Точно след като Ангелов се скара на Мариела за косата, дадоха няколко кадъра на служителката от неговия ресторант и тя беше с още по-разпилени коси и направена прическа. Когато изискваш нещо, то първо ти трябва да отговаряш на въпросните изисквания и да дадеш пример.

А за момента сценария много акцентира върху избрани личности, а други дори не запомних как се казват. Имам фаворити и се надявам да се позадържат по-дълго, а защо не и да спечелят.

# 347
  • Варна
Да, на мен и тя ми направи впечатление, че си прави някакви прически и не си прибира косата.

# 348
  • София
И в световния формат не слагат шапки,  тук също не са им осигурени. Като чета тези масови коментари си мисля, че явно само аз не съм гнуслива.  За мен с тези кърпи за целите на предаването е напълно достатъчно, единствено не трябва да си правят прически като на Ерикназ и Мариела (коса извън кърпата в предната и страничната част на главата).

# 349
  • София-Младост
Точно след като Ангелов се скара на Мариела за косата, дадоха няколко кадъра на служителката от неговия ресторант и тя беше с още по-разпилени коси и направена прическа.
Тя обаче не готви нали Simple Smile Само ги наглежда.

# 350
В някои от епизодите доста активно готви. А и се намира в кухнята и помага на Ангелов при аранжирането на чиниите. 
Моят съпруг също работи в тази сфера и каза, че при тях и миячите носят шапки, а дори не са в самата кухня.

# 351
  • София
Точно, онази русата, дето е на Ангелов, си ходи като кифла с разпусната коса, дори й личи, че има екстеншъни.

# 352
А за момента сценария много акцентира върху избрани личности, а други дори не запомних как се казват.

Например Силвия Чавдарова, последната на снимката. Вече колко епизода минаха - от нея ни звук, ни картина, ни говорене зад кадър, като сянка е...

# 353
  • София
И на мен това ми направи впечатление - Силвия до момента не са я давали изобщо - нито с нещо хубаво, нито с нещо лошо, все едно я няма там. Rolling Eyes
За абсурдната номинация на двамата най-силни се успокоявам с това, че миналата седмица Ангелов изгони трети участник, различен от номинираните двама.

# 354
Същото беше и с Иван, но снощи се чу неговото име - не с добро, ноо.

# 355
  • София
Отпадналата Красимира също не я показваха, така че очаквам днес да изгонят Силвия или нищо неможещите Мариела и Ерикназ.
Забелязвам, че и Нина тази седмица не ни я показват и тя си трае.

Смятам, че Гичка може и да талант в кухнята, по поведението ѝ ми се струва, че има проблем с паметта, има някакви дефицити. Обаче като ѝ покажат как се прави нещо, след това се справя. Няколко пъти вече я хвалиха с доста добри неща.

За стаж при Ангелов не става, но би била добър помощник в кухня на по-ниско ниво.

# 356
  • София
Няма да е Силвия, по-скоро някоя от другите две, които си изброила. Ако не е мъж, де.

# 357
  • София-Младост
Тази Силвия я даваха 1-2 пъти да каже две думи, при определяне на някакви елиминации...обаче Иван онази вечер като излезе отпред и чак възкликнах "тоз пък от къде изскочи, за пръв път го виждам".
Аз нещо още не мога да се ориентирам с правилата, кой кого номинира, кой гонят, на какъв принцип....ама карай, гледам за кеф...само дето мъж ми не издържа снощи на поредното "пюре от картоф" и след десетото повтаряне ми превключи ТВ-то Simple Smile))

# 358
А снощи ми направи впечатление, че след като дадоха оранжевата престилка на Дани Спартак имаше кадър без нея. Някой беше споменал, че могат да монтират кадри, които хронологично не са свързани, та явно се случва.

# 359
  • София
Вторник и сряда загубилият отбор номинира двама от своите, ако и двата загубят, общо 4 са номинираните. От тях Ангелов избира един, който става официално номинираният. Така в четвъртък двамата номинирани (по един от вторник и сряда) се изправят на дуел, готвят различни ястия, задават им въпроси. Зависи от половете на двамата и какво ще реши, но обикновено май са и главните в кухнята, на тях се поверява да ръководят. Днес ще видим как ще бъде тази част. Та освен тях двамата шефът може да изгони и някой, който днес се е представил зле. Тъй като четвъртък е най-важният ден, счита се, че трябва да са успели да научат новите неща вече.

Общи условия

Активация на акаунт