Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 81 186
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Дано наистина да са ги научили. Че то ще дойде новата седмица и новото меню, а те един дроб не могат да оправят още.
И аз съм на косъм, да ми вземат дистанционното за вечни времена, мъжът ми каза, че ако чуе още веднъж „миди Сен Жак“ и ми спира тв.Smile

# 361
  • София
Значи добре че смениха менюто.  Laughing

# 362
В епизода, в който номинираха Филип, имаше кадър с Красимира и Нина, въпреки че първата я изгониха в предния епизод. Кофти монтаж.

# 363
  • ВАРНА
 Какъв точно професионалист е Мариела?Доколкото разбрах е готвила за децата си,но друго не чух.Или съм изпуснала?

# 364
Гледала съм няколко сезона на американското и доколкото помня там нямаше номинации по няколко дни или се бъркам? Номинират и Рамзи гони един от номинираните веднага.

# 365
  • в морето до колене
Американското е много различно като телевизионен формат - там е по една серия седмично и тя обхваща индивидуалната задача, наградата за нея, едно отваряне на ресторанта / дневно, вечерно или каквото там има по сценарий /, номинациите и гоненето.
При нас заради "разтеглянето" на всички закупени реалити лицензи - по няколко епизода седмично - почти навсякъде се получават разминавания с оригиналните формати. Нали трябва да се запълни няколко пъти повече телевизионно време.

Последна редакция: чт, 15 мар 2018, 17:41 от мячик

# 366
  • Ню Йорк
Гледала съм няколко сезона на американското и доколкото помня там нямаше номинации по няколко дни или се бъркам? Номинират и Рамзи гони един от номинираните веднага.

И аз такъв спомен имам, но може и да бъркам.  newsm78

Много ще ме е яд да изгонят някое от момчетата за сметка на жените. От женския отбор има поне 5 за незабавно изговане.

# 367
  • София
Какъв точно професионалист е Мариела?Доколкото разбрах е готвила за децата си,но друго не чух.Или съм изпуснала?

В предаването казаха, че е имала ресторант преди, не разбрах кога. Аз от мой приятел знам, че е работила при него в добър ресторант като сервитьорка дълго време.

# 368
  • София
Нашенци никога не правят истиското реалити по истинския формат, а някакви "по мотиви от...", дето накрая не можеш да го познаеш. И ББ е така, и ХК, и Смени жената, и всичко, което се сетите.

# 369
  • Испания

Цитат
Мариела е бивш собственик на ресторант и авантюрист по отношение на готвенето. Голямата й страст са рецептите, които се приготвят от монасите в манастирите, а мечтите си свързва със собствено кулинарно предаване.  Определя себе си като отборен играч, който мрази да губи. За свои слаби страни посочва способността си да преувеличава в дадени ситуации и ревността.

Любимият ѝ шеф е Гордън Рамзи. Възхищава се на уменията му да поднася изискана и сложна за приготвяне храна в ресторантите си, а в същото време у дома да приготвя лесни рецепти. Готвила е за свои приятели монаси, мечтае да приготви храна за патриарха.

# 370
  • София
По-напред в темата някой беше споменал, че я познава и никога не е била собственик на ресторант или готвач, а само сервитьорка.

# 371
  • Испания
Божидар: "Филип е див селянин".

Майкооооооооооооооо!

# 372
Мартин да говори че на някой самочувствието му е в повече е смешно.Той дето на всеки е намерил кусур.
Божидар и Мартин са ми най неприятни.
Гичето е върха...

# 373
  • Ню Йорк
Ужас, някое от момчетата ще си ходи.

# 374
  • Испания
Изумена съм, че и двамата не са транжирали прасе.

Общи условия

Активация на акаунт