Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 81 710
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Извинявам се, че така нахълтвам в темата, но защо Ангелов и Нина се правеха на непознати в 1 еп. Тя нали беше участник в 1 сезон на Мастър шеф, тогава заедно на кастинг се яви със сина си , но престилка спечели само тя. Тогава беше просто готвач студена кухня, тогава я харесвах, отпадна 2 , но имаше потенциал.

Казва ли ти някой?Сигурно разчитат на късата памет на зрителите, но тя се оказа не толкова къса. Joy Joy Joy

Ами вижте сега ... значи те са се познавали в другата телевизия (bTV), а в тая (Нова телевизия) се виждат за пръв път. Yum

# 106
  • Испания

Казва ли ти някой?Сигурно разчитат на късата памет на зрителите, но тя се оказа не толкова къса. Joy Joy Joy

Забравили са за съществуването на форума.

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 22:29 от smileys

# 107
  • Бургас
И аз мисля,че има потенциал Нина.До тук всички от участниците са правили гафове малко или много.Мисля,че характера и е такъв,че отвръща на пререкания,и камерата това заснема.Открита е и рязка.Има хъс за работа и при една добра стиковка,нещата бихапотръгнали.Останалите от червения екип все едно имитират ангажираност.Хареса ми в Мастър шеф и съревнованието със сина и.Емоционално беше.
п.п Няма как  Ангелов, да зачете,че я помни или познава от предишното и участие.Все едно да има специално внимание или отношение към нея.Нали другите ще се обидят.Това,че я попита да ли иска да остане,говори, за възможностите които той вижда в нея.

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 22:42 от Nina_Z

# 108
  • Испания
И аз мисля,че има потенциал Нина.До тук всички от участниците са правили гафове малко или много.Мисля,че характера и е такъв,че отвръща на пререкания,и камерата това заснема.Открита е и рязка.Има хъс за работа и при една добра стиковка,нещата ще потръгнат.Останалите от червения екип все едно имитират ангажираност.Хареса ми в Мастър шеф и съревнованието със сина и.Емоционално беше.Злобния човек,не реагира по този начин.Така реагира вбесен човек.

Нинче, ти ли си бе, душа?

# 109
  • Mediterraneo
Свещена простотия! Глиганът и сухата вещица останаха!
Мариела е сфинкс, не статуя на свободата. Истинска мърдА. Нина е почти толкова слабоумна, колкото Гичето. Хвала на Ангелов!

# 110
  • Sofia
Доста по-силни играчи има в отбора на мъжете - сработиха се най-после.

# 111
На мен ми е симпатична Нина, мисля че реагира така, защото е ималя доста тежкс съдба и все ѝ се е налагало да влиза в режим защита и сега инстинктивно това прави. Според мен лакейното ѝ поведение към Ангелов идва от товя, че благодарение на МШ е успяла да се издигне малко в живота. И ето, че сега ѝ се дава нов шанс и тя със зъби и нокти се бори.

# 112
  • Mediterraneo
Как не си настъпа езика, не знам. Гъзоблизец от класа!

# 113
  • Бургас
И аз мисля,че има потенциал Нина.До тук всички от участниците са правили гафове малко или много.Мисля,че характера и е такъв,че отвръща на пререкания,и камерата това заснема.Открита е и рязка.Има хъс за работа и при една добра стиковка,нещата ще потръгнат.Останалите от червения екип все едно имитират ангажираност.Хареса ми в Мастър шеф и съревнованието със сина и.Емоционално беше.Злобния човек,не реагира по този начин.Така реагира вбесен човек.

Нинче, ти ли си бе, душа?
Мда,и името ми е същото.С какво искаш да те сготвя? Yum Grin

# 114
  • 221B Baker Street
Нина, ако беше открита, когато избираха кой да номинират, защо изчака Мариела да излезе от стаята и тогава я номинира? Докато беше вътре, увърташе, как нямало никой виновен, всеки правел грешки, тя гледала цялостното представяне...дрън-дрън. И в момента, в който Мариела излезе, тя заяви, че същата просто нямала място в кухнята! Открита, дръжки! Само завист и злоба има в душицата и! И откога боренето със зъби и нокти включва подливане на вода и оплюване на съотборник! А, да не забравя и гнусната шпатула, която удари на шеф Ангелов! Само дето не падна на колене да целува прахта под краката му!

# 115
  • Испания
Жалка гледка.

# 116
  • Бургас
Любопитно ми е,какво се случва със сина и на Нина.С много голямо желание за готвач беше в Мастър шеф.

# 117
Като почне някой да се обяснява, че щото имал тежка съдба и за това се бил защитавал... със злоба и лицемерие...
Те лошите хора сами си предизвикват „ тежката” съдба, а не обратното.
Няма как да се оправдава поведението нито на Нина, нито на Мариела с някакив лични драми и съдби кръстопът

# 118
Прави ми впечатление, че повечето готвачки-лелки са подбрани асексуални и противни. Дори така ги наричаме: „жените”, но „момчетата”. Мъжете са по-добър подбор, по-млади, енергични, амбициозни. Друго противоречие е твърдението „тук няма приятелства, а конкуренция” и изискването да са в отбор? Как ще направят тим, ако се мразят в червата. Участниците са изключително неравностойни. Липсват им умения, техника, управление на времето. Интелигентност липсва. И доказателството за сценарии- смешницата от ученическия стол в този епизод почти не се чу. Трябваше Нина да се обрисува отвсякъде като некадърница, двуличница, подмазвачка. Сценарият и ще се изчерпа и скоро ще излети. Красимира няма какво да даде на формата, защото е грозна, непохватна, но и неконфликтна. Предаването е конфликти (като това да се смачка фасона на Марко) и плюене по кошчетата на Ангелов. Някой разбра ли какви са тези канцерогенни пликчета? Че и аз у дома си слагам във фризера пликчета с разни работи.

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 23:13 от victoria vassileva

# 119
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Разочарована съм.  Crossing Arms Така се надявах Виктор да изгони Нина. Или поне Мариела.

Общи условия

Активация на акаунт