Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 82 018
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
  • Испания
харесвам повечето момчета и едно младо момиче (това, което изговаряше думите когато Нина беше със слушалки).

Светлана?

# 196
  • София

Позна! Grinning Grinning Ето страницата на Филип във фейсбук.

# 197
  • Другата България
За Филип- ще спечели популярност за своите си заведения. А за участничката с ник нейм Нина- спрете да ни гъбаркате. Така ясно стоите зад едноименничката си, че е ясно че лягате в едно легло вечер. Не ни занимавайте със себе си. Не сте интересна.
http://old.bg-mamma.com/?action=profile;u=509959
Ето го профилът на Нина.

# 198
харесвам повечето момчета и едно младо момиче (това, което изговаряше думите когато Нина беше със слушалки).

Светлана?
Да да да да! Много е яка, още в интрото на предаването е голяма сладурана.

# 199
  • Бургас
Да,готвенето го владея по-добре от писането.Наистина ви се чудя какви паранои ви тресат.Или трябва в синхрон с вас и като мантра да повтарям колко адски много мразя някого.Мнение което да давам механично и без дълбочина само да е в съгласие с общото.Администратора може да установи регистрацията.

# 200
Много се забавлявах на тази игра с мъжете.
Филип такива мимики правеше, а Марко така извиваше врат

# 201
Искам Дани, Филип, Марко и Станимир да са последните останали участници. От монтажа на предаването съдя, че Иван ще отпадне рано и може би Мартин. Тях ги дават по- рядко. Иван дори не мисля, че е говорил зад кадър.
И аз горе-долу така виждам нещата, но ми се иска Мартин да остане повече, амбициозен ми се струва.
Станимир нещо не ми допада.
На мен Мартин малко ми кифлее, но не е лошо момчето, както се разбра съм фен на синия отбор. Сплотени са, организирани, помагат си, слушат какво им се говори. Докато при кокошките положението е зле.

# 202
  • Испания
Ако се вярва на внушението на промото, Мартин ще бъде номиниран.

# 203
Иска ми се първо кокошките да си тръгнат и едва след това мъжете един по един, но това едва ли ще се случи.

# 204
  • Испания
Иска ми се първо кокошките да си тръгнат и едва след това мъжете един по един, но това едва ли ще се случи.

И аз искам това, ама Тупарев - не.

# 205
Ако жените не успеят, Гичка ще е номинираната
Ако успеят, Мартин или Станимир, забравих на кого от мъжете викаше.
Такива впечатления ми остави промото.

# 206
  • ВАРНА
Няма ли начин Нова тв.  да се стреснат и подобрят малко поне - това Скайп кам излъчване на предаването?

# 207
  • Испания
И защо питаш тук?

# 208
Да си напиша предположението за финал от сега и да вида дали ще позная.
Според мен победител и бъдещ колега на Ангелов ще бъде или Марко или Силвия.Като залагам една идея повече на Марко.

# 209
От жените на мен ми допада Светла. А и ако наистина наградата е работа при Ангелов, съвсем резонно е да вземе по - млад човек. От мъжете, както вече сте писали Филип. Чудя се как е попаднало това момче в този формат. Той е на светлинни години от останалите с уменията си.

Ох много се смях в промото Ангелов кралица ли, принцеса ли нарича милата Гичка? 😂

Общи условия

Активация на акаунт