Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 81 177
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
  • Испания
Дани е гадняр. През цялото време плю Филип, а сега го прегръща.

# 406
Голяма тъпотия, пак спасени. Марко трябваше да си ходи според мен. Това му беше поредната издънка. Но след реверанса към Нина, не се изненадвам от решението на Ангелов.

# 407
Аз пък Марко хич не го долюбвам. Вчера с това картофено пюре, днес тотал щета, отгоре на всичко държи сметка на Иван.

# 408
  • София
Много странно се държат повечето мъже - демонстрират самочувствие до небето, после като се издънят им виси носът и в следващия момент са забравили и пак са със самочувствието напред.  Rolling Eyes
Добре поне че не изгониха никого от тримата номинирани.

# 409
Другата седмица трябва жените да са на пангара. Дано се отървем от Мариела, Ерикназ,Нина и т.н. Laughing

# 410
  • 221B Baker Street
Другата седмица трябва жените да са на пангара. Дано се отървем от Мариела, Ерикназ,Нина и т.н. Laughing
Ооо, рано или късно и те ще си тръгнат, една по една... Grinning

# 411
Ангелов не харесвал предвидими готвачи. Аз пък не харесвам предвидимо предаване. Беше ясно, че не може да изгони най-разбиращите хора. Моите симпатии продължават да са за Филип. Поведението на Дани е съмнително. Обруга Иван, но предложи за номинация по-опитния Марко. Имаше нужда от по-мек епизод и ни го дадоха, но общо взето повтарят едно и също. И за да науча нещо – какво е „ловератор”, ако съм запомнила добре от прочетеното тук?

# 412
  • София
Дани действително започна да се показва в доста неприятна светлина.

# 413
  • 221B Baker Street
Ловератор е отоплителна количка за чинии

# 414
  • София
На Дани дори репликите, сложени в устата му, звучат фалшиво, личи си че са по сценарий, за да има драма 😆А този дебил Божидар, кога му порастна толкова работата, че започна да раздава определения като "сопол". Това е точно като гаменчетата в училище, които недолюбват по - умните в класа. След това ред сълзи, ред сополи, че е получил похвала. Не се погледне!!!

# 415
.. . Обруга Иван, но предложи за номинация по-опитния Марко...
Ангелов нямаше да приеме тази номинация 👍.
Направо ми бърка в мозъка това "братле", "братче" и тем подобни изречени от Дани. И все повече ми заприличва на момче от етнос...
Оооо, да и Божидар. Изключително нагъл.. За какво се има тоя. Пуяк.

# 416
  • София

# 417
Тези мъже ги гледах по съвсем различен начин до миналата седмица. Сега са се преяърнали в някакви жалки женички... Интриги, завист, лицемерие, рев, сополи...  Ужас!
Аз от цялото предаване не разбрах защо в общежитията вместо да набият канчето на Марко, че се осра без извинение, тия келешчета почнаха да нападат Иван, който 90%от времето беше на мивката... Че и този Марко хем виновен, хем се дърви на Иван и все много знае. А този ревльото не се ли вижда какъв е сельо, как си къса тениската на участието на Анелия и колко нищо не можеше в началото, ама сега два пъти го похвалиха и литна в небесата, то не са обиди, то не е самочувствие.. Боже, боже...

# 418
  • Испания

Без коментар.

# 419
Ловератор е отоплителна количка за чинии

Като не е задължително да е подвижен. В професионалните кухни, така се казва и на един голям шкаф/плот, на който се издават ястията. Двете етажерки са с лампи от долната страна, които поддържат топлината, а в самия шкаф отдолу си седят чиниите, в които се "плейтва", за да са топли (има нагреватели из този шкаф)

От едната страна е кухнята и готвачите, от другата са сервитьорите, които поемат храната за издаване.
Така няма опасност да изстине храната.

Общи условия

Активация на акаунт