Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 81 166
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
  • Ню Йорк
Браво а Ангелов, че не изгони никой.

# 421
Ако трябва да съм честна Гичка, Нина, Филип и Дани, правят цялото предаване.

И Габриела! Прави уникални физиономии, падам от смях, когато я хване камерата.  Laughing

# 422
  • русе
Какви са тези огромни бухти ,искам рецепта?!

# 423
  • Испания
Като гледах снощи, ми мина през акъла какъв девиз ръководи двата отбора:

Да доживеем до десерта!

или

Да направим десерта, преди Виктор да ни е изгонил от кухнята!

# 424
Те май за първи път стигат до десерта, или съм проспала нещо newsm78

# 425
Те май за първи път стигат до десерта, или съм проспала нещо newsm78

Да, за първи. Да не повярваш на очите си....

# 426
  • Другата България
Голяма забава с тези хора, много ми харесва на мен предаването. Grinning
Още онзи ден бях наясно, че никой няма да си ходи тази седмица, след като номинирани са двамата най-добри от мъжете. И Иван да беше снощи третия, също нямаше да има изгонен.
Продължавам да не разбирам присъствието на Ерикназ там, аз поне досега не съм я видяла да върши нещо освен да гледа...неразбиращо и мрачно над някой тиган и да се щура като неориентирана между другите. Допускам монтаж, но чак пък толкова? Thinking
Божидар още преди писах, че не ми допада, с последните два епизода ми се затвърди мнението. Към него се присъедини и Мартин. Mr. Green Sunglasses
Силно се надявам вече от другата седмица да започне да гони Ангелов някой от тях.
А, и наистина е впечатляващо, че снощи се стигна до десерта най-накрая. hahaha

# 427
Колкото повече гледам, толкова повече Ангелов ми прилича на типичен насилник. Той крещи, хвърля, чупи, рита, обижда ги... и после ги прегръща, хвали, говори им с галени обръщения. Те като жертви реват, отговарят с Да, шеф! и после като им каже нещо човешко пак реват, сигурно от облекчение.
Вместо да ги водят на спа и дискотека, може да им представят менюто и наистина да се случва нещо готварско. На мен лично това би ми било по-интересно от гледката Божидар с разкъсана тениска.

# 428
Кой от мъжете се обръщаше към жените на "ма"? Големи селяндури.
Редовно ги обиждат и на кокошки, включително и в тази тема, пък уж жени пишат...

# 429
Кой от мъжете се обръщаше към жените на "ма"? Големи селяндури.
Редовно ги обиждат и на кокошки, включително и в тази тема, пък уж жени пишат...

И какво като пишат жени? Аз ги наричам кокошки и хич не ми пука. Не деля хората на жени и мъже, а на добри и лоши, умни и глупави... Дай сега като сме жени и те са жени да ги величаем колко са невероятни. Simple Smile От жените само младото момиченце, май Силвия се казва, ми е симпатичнa, другите са ми противни Simple Smile

# 430
Те сами си се кръстиха така!

# 431
  • 221B Baker Street
Колкото повече гледам, толкова повече Ангелов ми прилича на типичен насилник. Той крещи, хвърля, чупи, рита, обижда ги... и после ги прегръща, хвали, говори им с галени обръщения. Те като жертви реват, отговарят с Да, шеф! и после като им каже нещо човешко пак реват, сигурно от облекчение.
Вместо да ги водят на спа и дискотека, може да им представят менюто и наистина да се случва нещо готварско. На мен лично това би ми било по-интересно от гледката Божидар с разкъсана тениска.
Готварски предавания колкото искаш, като се почне от Мастършеф и се мине през всички кулинарни канали. Wink

# 432
Те сами си се кръстиха така!

То и ти може да кажеш за себе си в някакъв момент "Уф, че съм патка заспала!", но едва ли ще подскочиш от радост, ако някой те нарече публично патка, при това без да си го предизвикала – само защото играете в различни отбори.
Ама давайте, щом ви влече. То и онези на екрана все майки са ги възпитавали...

Плюс това тук говорим за сценарий и монтаж на кадри. За да оставят подобни обиди, явно са умишлени. Толкова си могат сценаристите ли, що ли?

# 433
  • Другата България
Готварски предавания колкото искаш, като се почне от Мастършеф и се мине през всички кулинарни канали. Wink
Именно, това е шоу, преди всичко шоу.

# 434
 ooooh! явно още има зрители, които не са разбрали, че това е тв шоу, по определен формАт и си има изисквани, режисура и редица дубли и монтаж до крайния 60 мин продукт.
Ангелов е просто водещ, който  е длъжен да се държи по определен начин според наложената концепция и изисквания на режисьора. Всичко показано се режисира и монтира! Нищо не е 1:1.
Всяка реплика, решение, номинация за изгонване  са предварително обмислени, съгласувани и изиграни от екипа!

Общи условия

Активация на акаунт